Care este cea mai bună albire a dinților pentru fumători?

Nicotina este unul dintre motivele pentru care dinții își pot schimba culoarea în timp. Vestea bună, există albirea dinților pentru fumători pe care îi puteți folosi pentru a vă ajuta să vă alăturați dinții. Fumatul, în mod evident, decolorează dinții – îl vedem din când în când. S-a demonstrat științific că fumătorii au un risc mult mai mare de a avea dinți decolorati decât cei care nu fumează. Folosirea tutunului duce la petele galbene pe dinți, deoarece nicotina și gudronul din produsele din tutun intră literalmente în dinți. Acesta intră în micile deschideri ale smalțului tău. Așadar, dacă doriți să vă feriți de dinți de la pete în timp ce fumați în mod regulat, puteți considera să folosiți albirea dinților pentru fumători.

De ce sunt galbeni dinții de fumat?

Dintii tai au pori la fel ca pielea ta. Nicotina și gudronul din tutun se absoarbe cu ușurință în acești pori provocând o decolorare galbenă sau maro. Deși nicotina în sine este incoloră, atunci când este combinată cu oxigenul, devine galben. Aceasta înseamnă că chiar și țigările electronice cu „ejuice” infuzate cu nicotină îți pot păta dinții. Adesea, fumătorii vor avea anumiți dinți care devin mai întunecați decât alții datorită metodei lor de inhalare. Cea mai mare modalitate de a reduce petele viitoare de tutun este să nu mai fumezi niciodată … dar cu siguranță toată lumea îți spune deja asta! Dacă produsele din tutun vor rămâne un element fundamental în obiceiurile dvs. de zi cu zi, puteți face unele măsuri pentru a reduce dramatic decolorarea dinților:

  • Periați, ața și clătiți regulat.
  • Obțineți curățarea bi-anuală a stomatologului.
  • Folosiți o albire specială pentru dinți pentru fumători.

Albirea dintilor pentru fumatori

Toată lumea își dorește un zâmbet frumos, cu dinți strălucitori, albi. Multe lucruri pot păta dinții, dar dacă fumezi, păstrarea dinților fără pete este chiar o provocare. Petele de tutun intră de obicei mai adânc în dinți decât petele superficiale ale nefumătorilor. Eforturile pentru albirea dinților pentru fumători ar trebui să înceapă cu o îngrijire stomatologică generală. Toată lumea este importantă un regim de igienă orală care să includă periajul și spălarea temeinică. Când acest lucru nu este suficient pentru a scăpa de pete, pacienții au posibilitatea de a încerca o albire a dinților pentru fumători. Există multe tipuri de truse de albire a dinților disponibile pentru fumători astăzi, care elimină petele și îți luminează cu adevărat zâmbetul. Și cel mai bun dintre toate, le poți folosi în confortul și comoditatea casei.

Cea mai bună albire a dinților pentru fumători pentru uz casnic

Dacă dinții tăi sunt întunecați cu colorarea nicotinei, poate fi descurajant. Deci de ce să nu încercați o albire a dinților pentru fumători? Am aprofundat cercetările și recenziile experților pe această temă și am decis în cele din urmă că MySmile Teeth Whitening Kit este cea mai bună opțiune pentru albirea pentru fumători. MySmile Teeth Whitening Kit este recomandat fumătorilor din următoarele motive:

  • Îndepărtarea corectă a petelor.
  • reutilizabil.
  • Rapid de utilizat.
  • Vine împreună cu tava de gură din silicon.

În comparație cu alte produse de albire a dinților, MySmile Teeth Whitening Kit câștigă puncte importante pentru a fi o opțiune fantastică și eficientă pentru cei cu un buget limitat. Rezultatele cu MySmile Teeth Whitening Kit au fost uimitor imediat (timp de tratament de 10 minute) în testele noastre. MySmile Teeth Whitening Kit vine cu lumină, tavă și gel. Manualul este, de asemenea, inclus. Toate componentele individuale au fost bine lucrate și de înaltă calitate. Dacă doriți ceva care funcționează cu adevărat, vă puteți baza pe MySmile Teeth Whitening Kit. Accesați site-ul oficial pentru a obține produsul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>