Carb blocant: supliment alimentar cu beneficii mari

Carb blocantul este un supliment alimentar care poate împiedica organismul să absoarbă carbohidrații pe care îi mâncăm. Acesta oferă nu numai pierdere în greutate, ci și alte beneficii pentru sănătate. Carb blocantul este, de asemenea, cunoscut ca blocant de amidon. Anteturile sunt carbohidrați complexi care nu pot fi absorbiți de organism decât dacă sunt împrăștiați în zaharuri simple cu enzima digestivă, amilaza. Suplimentul de carboclorură funcționează de fapt ca inhibitor de amilază. Iar când consumi un blocant de carbune, blochează enzima alfa-amilază care este produsă în salivă, de la atașarea la amidon și de a-l rupe în carbohidrați simpli, pe care corpul le absoarbe. Astfel, negând capacitatea de producere a amilazei în saliva, alimentele pe care le-ați mâncat se vor mișca rapid din organism și îi vor împiedica să absoarbă orice calorii. Majoritatea suplimentelor de dietă pe piață se concentrează pe îmbunătățirea metabolismului pentru a digera mai eficient caloriile. Dar cu blocarea carburilor ca supliment alimentar, punctul principal de vânzare este capacitatea de a mânca cantități mari de carbohidrați fără a fi nevoie să le numărați ca și calorii.

Care sunt avantajele unui blocant cu carbune

Prin blocarea carbului ca supliment alimentar, acest lucru vă va ajuta cu siguranță să obțineți rapid și sigur pierderea în greutate. Carb blocarea beneficii, cu toate acestea, nu se limitează la pierderea în greutate, vă poate oferi, de asemenea, alte beneficii:

  • Scaderea apetitului.

În plus față de blocarea digerării carburilor, blocarea carburilor poate afecta unii dintre hormonii implicați în foame și plinătate. De asemenea, poate ajuta la încetinirea golirea stomacului după o masă. Un motiv pentru acest efect poate fi ca extractele de fasole contin, de asemenea, fitoemaglutinina. Acest compus poate crește nivelele unor hormoni implicați în plenitudine.

  • Ajutarea la controlul zahărului din sânge.

Blocatorul de carbune este de obicei comercializat ca supliment de pierdere în greutate, dar probabil are un impact mai mare asupra controlului zahărului din sânge. Împiedică sau încetinește digestia carbohidraților complexi. În consecință, reduce și nivelul de zahăr din sânge, care se va întâmpla în mod normal atunci când carbohidrații sunt absorbiți în sânge. În plus, se consideră că blocarea carburilor afectează unii dintre hormonii implicați în controlul nivelurilor de zahăr din sânge

  • Furnizarea de amidon rezistent.

Blocatorul de carbohidrați are un alt beneficiu neintenționat – crește cantitatea de amidon rezistent în intestinul gros. Acest lucru se datorează faptului că scade cantitatea de carbohidrați absorbită în intestinul subțire, mărind astfel amidonul care trece prin intestin. Similar cu fibre, amidonurile rezistente sunt orice amidon în alimente care nu pot fi digerate de enzimele din intestinul subțire. Acestea se găsesc în alimente cum ar fi cartofii brute, bananele necoapte, leguminoasele și unele cereale integrale. Când amidonul rezistent ajunge în intestinul gros, bacteriile intestinului îi fermentează și eliberează gazele și acizii grași cu lanț scurt. Atunci când blocarea carburilor previne digestia carbohidraților complexi în intestinul subțire, aceste carbohidrați funcționează ca amidonuri rezistente. Multe studii au asociat amidon rezistent asociat cu grăsimi corporale scăzute, bacterii intestinale mai sănătoase și control îmbunătățit al zahărului din sânge și sensibilitate la insulină. În plus, amidonurile rezistente pot ajuta la creșterea cantității de grăsime pe care corpul le arde după masă.

Cine ar trebui să ia un blocant carburant

Unii oameni se luptă cu un dinte dulce, dulciuri și prăjituri. Dacă gustați alimentele zaharoase, blocarea carburilor nu va fi cea mai bună suplimente de luat, deoarece nu împiedică absorbția zaharurilor. Ele împiedică exclusiv eliberarea acestor zaharuri de carbohidrați în primul rând. Pe de altă parte, dacă alimentezi carbohidrați carbogazoși, cum ar fi pâinea și pastele, folosind un blocant carb, deoarece suplimentul tău alimentar va fi cea mai bună alegere. Beneficiile oferite de blocarea carburilor includ scăderea în greutate, apetitul controlat, nivelurile controlate ale zahărului din sânge și creșterea cantității de amidon rezistent. Ei bine, dacă vă place să mâncați pâine și paste făinoase, atunci blocarea carburilor este un supliment alimentar pe care trebuie să-l încercați pentru a vă menține greutatea și sănătatea. Faceți clic pe banner de mai jos pentru a afla alte lucruri bune pe care un blocant de carburi le poate face pentru corpul dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>