Candida și cisticul intestinal

Candida și curățarea intestinală, există vreo legătură? Da este. Dacă aveți candida, recomandarea noastră este curățarea intestinală. În primul rând, probabil merită să discutăm pe scurt ce este o infecție cu candidoză. Candida este o ciupercă de drojdie frecvent întâlnită în flora normală a gurii, pielii, tractului intestinal și vaginului, care poate deveni infecțioasă clinic la persoanele cu sisteme imune compromise. Rețineți că nu vă puteți scăpa complet de candida. Este prezentă în toată lumea, mereu. Ceea ce vrei să faci, totuși, este oprit candida supraaglomerare – pentru a împinge-o înapoi la niveluri normale – și construi sistemul imunitar, astfel încât să rămână acolo. Pentru a face acest lucru, recomandăm de obicei curățarea intestinală. Candida și curățarea intestinală sunt două lucruri pe care trebuie să le ții minte.

Tratarea candidei și curățării intestinale

Există multe modalități diferite de a face curățenie. De fapt, există curățări destinate ficatului, rinichiului, vezicii biliare și multe altele. Dacă începeți tratamentul candida cu o curățare, ar trebui să vă concentrați asupra relaxării stresului pe sistemul digestiv și asupra căilor de detoxifiere. O curățare ar trebui, de asemenea, să ajute la îndepărtarea fizică a unor colonii de candida și a biofilmelor, eventual în plus față de unele materii fecale vechi, care se găsesc în intestinele voastre. Proiectarea unui bun curat înseamnă a se lipi de alimente sănătoase, nutritive care nu forțează sistemul digestiv să funcționeze prea tare. Vă recomandăm să consumați mai ales salate și legume pe parcursul curățării. Unii oameni aleg o interpretare mai strictă și urmează o dietă complet lichidă pe parcursul curățării, dar acest lucru nu este cu adevărat necesar. Pentru majoritatea persoanelor care suferă de boala Candida, tăierea simplu a alimentelor greu de digerat este cea mai potrivită metodă. Puteți urma această dietă de curățare de oriunde de la 3 la 7 zile.

Cum se face curatare intestinala: alimente pentru a evita

Copierea cu candida și curățarea intestinală nu este ușoară, dar sperăm că nu veți renunța. Mai întâi, tăiați pe zahăr. Aceasta include multe pansamente de salată și condimente și chiar îndulcitori naturali cum ar fi miere, zahăr de nucă de cocos și agave. Aceasta poate fi o ajustare dificilă, chiar dacă sunteți atenți la aportul de zahăr, eliminând complet zahărul vă poate lăsa cu pofte puternice și senzație de iritabilitate. Când luptați împotriva candidei, este de asemenea foarte important să reduceți carbohidrații. Trebuie să știți că carbohidrații sunt combustibilul pentru candida. Dacă nu tăiați carbohidrații, ar putea dura mai mult pentru a vă controla simptomele candidei. Este o schimbare provocatoare a stilului de viata, dar o puteti face!

Alimente pentru a mânca

În acest moment s-ar putea să te întrebi ce poți să mănânci. Ar trebui să mănânci mai ales salate, legume aburite și câteva ouă pentru proteine. Unele fructe sunt permise, dar numai fructele de zahăr foarte scăzute precum avocado lămâie, tei și măsline. De asemenea, ați putea dori să luați în considerare sucul de aloe vera, care în mod tradițional a fost utilizat pentru atenuarea problemelor digestive, încurajează ușor creșterea bacteriilor prietenoase și calmează țesuturile iritate pe întregul tract intestinal. Folosind aceste ingrediente, cu o varietate de ierburi, condimente, uleiuri și alte ingrediente de gătit, puteți găti câteva mese delicioase care împachetează o pumn nutrițional grav. Acestea vor fi ușor pe sistemul digestiv și vor începe procesul de vindecare a membranei intestinale și de restabilire a echilibrului la nivelul florei intestinale.

Intestinal curăța beneficiile

Beneficiile curățării intestinale nu se limitează doar la combaterea candidei, ci includ și acestea:

 • Pierdere în greutate.
 • Reducerea balonării.
 • Creșterea energiei.
 • Funcția cognitivă îmbunătățită.
 • Sănătate digestivă reglementată.
 • Stare micronutrient îmbunătățită.
 • Piele mai clară.
 • Sănătatea vaginală.
 • Inflamație redusă.
 • Simptome autoimune îmbunătățite.
 • Și altele!

După ce se ocupă de candida și curățarea intestinală timp de câteva zile, corpul dumneavoastră se va adapta rapid la un plan de alimentație nou și mai sănătos. Și veți termina senzația de reînnoire, ușoară și sănătoasă. Apoi, veți putea repede să treceți la planul principal de dieta candida. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să știți despre planul de dieta candida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>