Căi de atac naturale pentru hemoroizi

Simptomele hemoroizilor includ sângerare, umflare și mâncărime. Acasă remedii pentru hemoroizi sunt tot ce aveți nevoie pentru a face aceste simptome devin un lucru din trecut. Hemoroizii sunt obișnuiți ca urmare a efortului depus în timpul deplasărilor intestinului sau a presiunii crescute asupra venelor anusului în timpul sarcinii sau datorate raporturilor sexuale. Hemoroizii pot fi clasificați ca hemoroizi interni (prezenți în interiorul anusului sau rectului) și hemoroizi externi (prezenți în afara anusului) pe baza localizării în interiorul rectului. Hemoroizii externi sunt cel mai frecvent tip. Ele pot provoca durere, mâncărime, sângerare și dificultăți de ședere. Din fericire, există mai multe remedii naturale pentru hemoroizi.

5 remedii pentru hemoroizi

Simptomele hemoragice de durere și mâncărime pot fi tratate la domiciliu. Iată cinci remedii naturale pentru hemoroizi:

  • Compresie rece.

Împachetarea cu gheață poate ajuta la ameliorarea unora dintre simptomele hemoroizilor. Starea poate provoca o mâncărime în jurul anusului, dar compresa rece poate ajuta să-l scape. Aplicați pachete de gheață sau comprese reci la anus pentru a ușura umflarea timp de 15 minute la un moment dat. Pentru hemoroizi mari, dureroși, acest tratament poate fi extrem de eficient. Înfășurați întotdeauna gheața în interiorul unui prosop sau prosop de hârtie și nu aplicați niciodată ceva înghețat direct pe piele.

  • Baie caldă.

Ședința în câteva centimetri de apă caldă de trei ori pe zi timp de 15-20 de minute poate ajuta la scăderea inflamației hemoroizilor. Este important să se usuce complet zona anală complet după fiecare baie sitz pentru a minimiza iritarea pielii din jurul anusului.

  • Modificări dietetice.

Creșterea absorbției de lichide și a fibrelor dietetice va reduce potențialul de constipație și va reduce presiunea asupra rectului și anusului în timpul unei mișcări intestinale, reducând astfel umflarea, disconfortul și sângerările. Suplimentele din fibre dietetice pot, de asemenea, ajuta în vrac scaunele.

  • Servetele umede.

Utilizarea hârtiei igienice după o mișcare intestinală vă poate agrava hemoroizii. Ați putea preveni iritarea ulterioară prin trecerea la șervețele umede. Pentru un impuls suplimentar, puteți găsi șervețele cu ingrediente calmante, anti-hemoroizi cum ar fi vrăjitoarele de culoare alba sau aloe vera.

  • Exercițiu.

Exercitarea este utilă în ameliorarea constipației și în scăderea presiunii asupra venelor hemoroidale. Exercițiile de cardio și greutate redusă, cum ar fi yoga, joggingul, înotul, întinderea și ciclismul sunt cele mai bune. Persoanele fizice ar trebui să fie încurajate să aibă o mișcare intestinală cât mai curând posibil după apariția urgiei și să nu stea pe toaletă pentru perioade lungi de timp. Odată ce acea urgie trece, scaunele pot deveni constipate și se pot întărni cu o mișcare intestinală.

O nouă descoperire în tratamentul hemoroizilor

Cele cinci remedii pentru hemoroizi descrise mai sus au fost eficiente. Cu toate acestea, dacă doriți o nouă descoperire în tratamentul hemoroizilor, atunci ar trebui să încercați, de asemenea, Venapro. Venapro este un remediu homeopat care include pilule și spray. Deci, este un proces în două etape care va ataca cauza principală a hemoroizilor. Stropul Venapro oferă rapid scutire de mâncărime și umflături, în timp ce pastilele lucrează din interior pentru a vindeca problema. Folosind Venapro, puteți scapa cu adevărat de hemoroizi și simptomele lor. Venapro conține toate ingredientele naturale, cum ar fi fluorura de var, arnica, krameria mapato, rădăcină de piatră și altele. La fel ca celelalte remedii pentru hemoroizi, Venapro poate fi folosit ușor și confortabil în casa ta. Pentru mai multe detalii, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>