Borstimplantaten en kanker: Feiten je moet lezen

Wat zijn de correlatie van borstimplantaten en kanker? Deze evaluatie zal je echt verrassen. Lees voordat het krijgen van implantaten.

Sommige vrouwen krijgen borstimplantaten in het kader van de wederopbouw na borstkanker. Anderen doen het om zich zekerder voelen.

De American Society of Plastic Surgeons zegt ongeveer 550.000 vrouwen vorig jaar ontving borstimplantaten, maar de FDA een rapport gepubliceerd dit jaar het koppelen van een zeldzame vorm van kanker aan de implantaten.

Tot nu toe zijn er 359 gevallen gemeld geweest wereldwijd, waaronder negen doden. Wat zijn de correlatie van de borstimplantaten en kanker?

Dingen te overwegen voordat het krijgen van borstimplantaten

Er zijn een aantal belangrijke dingen te overwegen alvorens te beslissen om borstimplantaat chirurgie ondergaan, met inbegrip van het begrijpen van je eigen verwachtingen en de redenen voor het feit dat de operatie.

Borstimplantaten zijn niet leven apparaten; hoe langer u uw implantaten, hoe waarschijnlijker het zal zijn voor u om te laten verwijderen.

Hoe langer je hebt borstimplantaten, hoe meer kans je hebt om de lokale complicaties en nadelige resultaten ervaren.

De meest voorkomende lokale complicaties en negatieve resultaten zijn kapselvorming, heroperatie en implantaat te verwijderen. Andere complicaties omvatten scheuren of leeglopen, rimpels, asymmetrie, littekenvorming, pijn en infectie op de incisie.

Risico’s van borstimplantaten

Enkele van de complicaties en negatieve resultaten van borstimplantaten zijn onder meer:

Meer chirurgische ingrepen, met of zonder verwijdering van de inrichting

Kapselvorming, littekenweefsel dat zich vormt rond het implantaat en perst het implantaat

pijn in de borst

Veranderingen in de tepel en de borst sensatie

Breuk met deflatie van zoutoplossing gevulde implantaten

Rupture with or without symptoms (silent rupture) of silicone gel-filled implants

Is there any connection between breast implants and cancer?

The Food and Drug Administration (FDA) has identified a possible association between breast implants and the development of anaplastic large cell lymphoma (ALCL), a rare cancer of the immune system. The FDA believes that women with breast implants that have textured surfaces have an extremely low but increased risk of developing breast implant-associated anaplastic large cell lymphoma (BIA-ALCL). However, that does not mean that these implants cause BIA-ALCL. Further research is needed to understand fully the relationship between the condition and breast implants.

What better to do for breast enlargement?

Eigenlijk is er een betere manier voor het vergroten van de borst. Met behulp van crème zal meer natuurlijke en veiliger voor je borst en gezondheid. De FDA crème is erg belangrijk om snel resultaat effectief en veilig te maken. Hier raden wij ten zeerste de Brestrogen crème.

Om te weten en vind de beste borstvergroting crème, moet u op de onderstaande banner link. Het zal je naar de officiële web bestelling. Door te klikken op de link vindt u de vertrouwde Brestrogen krijgen.