Best voortijdige ejaculatie gelei voor een veilige en goede behandeling

Hoe is de premature ejaculatie jelly? Kan dit een goede behandeling voor vroegtijdige zaadlozing? Lees dit bericht klaar is.

De geslachtsorganen zijn meestal de belangrijkste organen van het lichaam bij de mens. Aan de andere kant, een optimale werking van deze organen van het lichaam is belangrijk voor u om een ​​maximale seksuele vreugde en andere voordelen van de seksuele activiteit te krijgen.

Premature ejaculatie is geen normale toestand, en het is soms de vloek van het seksleven van mannen. Het is zo’n gedoe dat het belemmert in het vertrouwen van sommige mannen. Daarom moet u de exacte behandeling t effectief tegen te houden. Hoe gaat over de zaadlozing jelly?

Soorten ejaculatieproblemen

Drie soorten ejaculatieproblemen mannen geconfronteerd tegenwoordig. De eerste is premature ejaculatie, retrograde ejaculatie en vertraagde ejaculatie. Van deze 3, premature ejaculatie is de meest voorkomende – het verontrust niet alleen oudere mannen. Zelfs van middelbare leeftijd en een aantal van de jongere mensen ervaren een aanval van vroegtijdige zaadlozing.

Premature ejaculatie gel behandelingen

Gebruik desensibilisatie zalven: lokale anesthetica zoals lidocaïne / prilocaïne en benzocaïne gels zoals kan worden toegepast op het onderoppervlak van de kop van de penis (de eikel). Benzocaïne en lidocaïne / prilocaïne hebben verschillende oplosbaarheid in water en de responstijd. Benzocaïne minder in water oplosbaar en derhalve blijft lange tijd op de huid van de penis, wat resulteert is een potentieel betere respons en ejaculatie controle. Ook wordt al 15 minuten voor de geslachtsgemeenschap toegepast, terwijl lidocaïne / prilocaïne het algemeen 30 minuten wordt toegepast voor de seks. Desensibilisatie zalven worden het best aangebracht en vervolgens 5-10 minuten gewassen uit voordat seksuele relaties, anders zullen ze een verdovende werking voor de partner ook leiden. Sommige mannen gebruiken deze gels onder een condoom.

Met behulp van Enlast jelly crème voor behandeling

Welke heb je liever? Wij raden u Enlast crème. Dit jelly crème is een goede oplossing voor premature ejaculatie. Enlast is een crème op het internet, die beweert om voortijdige ejaculatie te stoppen bij mannen van alle leeftijden op de markt gebracht.

Het bevordert een veilige en effectieve ontdekking dat de penis sensibilisatie zal verminderen en verlengt ejaculatie tijd bij mannen voor meer seksuele bevrediging tussen twee partners.

De fabrikant van het product omschrijving staat dat de richtlijn FDA goedgekeurd ingrediënt voor seksuele toebehoren. Het product omschrijving in de officiële website onthult dat Enlast is niet een pil voor mannelijke versterking, maar een eenvoudig te gebruiken crème preparaat voor uitwendig gebruik.

Hoe werkt Enlast werk?

In overeenstemming met het product maker, de belangrijkste werkzame bestanddeel in Enlast vroege ejaculatie crème is benzocaïne die desensibilisatie content.

Mannelijke penis desensibilisatie effect vertraagt ​​het begin van climax bij mannen volgens hen. Bovendien Enlast het voldoet door het verlagen penis overgevoeligheid en verlengt de climax tijd.

Al deze effecten, in overeenstemming met de productinformatie, zal helpen om ons controle krijgen over de climax en op hetzelfde tijdstip en de problemen van de vroege ejaculatie te lossen bij mannen. Dezelfde enhancement supplementen op het web hebben over het algemeen lustopwekkende eigenschappen (ingrediënten die mannelijke libido te verbeteren).

Beste plek om te kopen

Bent u nu naar dit Enlast kopen? Dat is een goed idee. Het kan nodig zijn om de link banner van het oog op de bestelpagina van Enlast om te krijgen. Dat zich bezighoudt met de officiële website van Enlast. Klik erop om snel in de officiële website van Enlast en gemakkelijk te leiden.