Best tidlig utløsning gelé for trygg og god behandling

Hvordan er tidlig utløsning gelé? Kan dette gi en god behandling for tidlig utløsning? Les dette innlegget ferdig.

Kjønnsorganene er vanligvis de viktigste organene i kroppen hos mennesker. På den andre siden, er optimal ytelse av disse kroppens organer viktig for deg å få maksimal seksuell glede og andre fordeler av seksuell aktivitet.

For tidlig utløsning er ikke en normal tilstand, og det er noen ganger bane av sex livet til menn. Det er en så problemfri som den hindrer i tillit til noen menn. Derfor må du finne den eksakte behandling for å stoppe t effektivt. Hvordan er om utløsning gelé?

Typer av utløsning problemer

Tre typer utløsning problemer menn står overfor i dag. Den første er for tidlig utløsning, retrograd ejakulasjon, og forsinket utløsning. Av disse tre, er for tidlig utløsning den hyppigste – det bekymrer ikke bare eldre menn. Selv middelaldrende og noen av de yngre mennesker opplever et anfall av prematur ejakulasjon.

For tidlig utløsning gelbehandlinger

Ved hjelp av å senke følsomheten, salver: lokal anestetika som lidokain / prilokain og benzokain geler som kan brukes på undersiden av penishodet (glans). Benzokain og lidokain / prilokain ha forskjellig vannløselighet og responstid. Benzokain er mindre vannløselige og derfor holder seg i lang tid på huden av penis, noe som resulterer er et potensielt bedre respons og ejaculatory kontroll. Det er også anvendes så tidlig som 15 minutter før samleie, mens lidokain / prilokain påføres generelt 30 minutter før sex. Desensitivisering salver er best brukt og deretter vaskes av 5-10 minutter før seksuell omgang, ellers vil de forårsake en lammende effekt for partneren også. Noen menn bruker disse gels under kondom.

Bruke Enlast gelé krem ​​for behandling

Hvilken foretrekker du? Vi anbefaler at du Enlast krem. Dette gelé krem ​​er en god løsning for tidlig utløsning. Enlast er en krem ​​markedsført på internett, som hevder å stoppe prematur ejakulasjon hos menn i alle aldre.

Det fremmer å være en trygg og effektiv oppdagelse som vil redusere penile allergi og forlenger utløsning tid i menn for mer seksuell tilfredsstillelse mellom to partnere.

Produsenten av produktet beskrivelse tilstand at den inneholder FDA godkjent ingrediens for seksuell forbedring. Produktbeskrivelsen i den offisielle nettsiden avdekker at Enlast er ikke en pille for mannlige ekstrautstyr, men en lett-å-bruke krem ​​forberedelse til utvortes bruk.

Hvordan Enlast arbeid?

I henhold til produktprodusenten, den nøkkel aktive komponent i Enlast tidlig utløsning krem ​​er benzokain som har desensitizing innhold.

Mann penile desensitivisering effekt forsinker starten av klimaks hos menn i henhold til dem. I tillegg gjør Enlast jobben ved å redusere penile oversensitivity mens utvide klimaks tid.

Alle disse effektene, i henhold til produktinformasjonen, vil bidra til å gjøre oss få kontroll over klimaks og på samme tid og fikse problemene med tidlig utløsning hos menn. De samme ekstrautstyr kosttilskudd på nettet vanligvis afrodisiske effekter (bestanddeler som forbedrer hannens libido).

Beste stedet å kjøpe

Er du nå kommer til å kjøpe denne Enlast? Det er en god ide. Du må kanskje finne linken banneret for å komme til bestillingssiden av Enlast. Som omhandler den offisielle nettsiden til Enlast. Klikk på den for å komme inn i den offisielle nettsiden til Enlast raskt og enkelt omdirigere.