Beneficiul condroitinei pentru probleme articulare

Există dovezi care arată beneficiul condroitinei pentru probleme ale articulațiilor, cum ar fi artrita. Condroitina poate ajuta la reducerea durerii și la îmbunătățirea gamei de mișcare. Condroitina este un zahăr complex care se găsește în mod natural în cartilajul care ne protejează articulațiile. Cu timpul, nivelurile normale de condroitină pot începe să scadă, însă există dovezi care sugerează că suplimentarea cu condroitină poate ajuta la ameliorarea sau chiar inversarea problemelor comune legate de vârstă, cum ar fi artrita. În suplimente, condroitina provine, de obicei, din cartilajul animalelor. Suplimentul de condroitină ajută la reducerea durerii și la îmbunătățirea gamei de mișcare într-o serie de moduri, care funcționează sinergic pentru a produce îmbunătățirile pe care le experimentează multe persoane. Majoritatea oamenilor de știință au recunoscut acest beneficiu de condroitină pentru articulațiile artrite.

Ce este condroitina?

Condroitina este un supliment alimentar și o parte vitală a cartilajului. Studiile au descoperit că administrarea de condroitină poate împiedica ruperea cartilajului și poate stimula, de asemenea, mecanismele sale de reparație. Condroitina a fost adesea testată pentru artroză. Evidențele sunt consecvente și multe arată că are beneficii clinice semnificative în reducerea durerii.

  • Familie: supliment nutritiv.
  • Denumirea științifică: sulfat de condroitină.

Condroitina este un zahăr complex produs din cartilajul vacilor, porcilor și rechinilor. Puteți cumpăra capsule cu condroitină din farmacii și supermarketuri. De obicei se vinde în combinație cu sulfat de glucozamină.

Beneficiul condroitinei pentru osteoartrită și dureri articulare

Peste 27 de milioane de adulți din Statele Unite trăiesc cu osteoartrită, care este cel mai frecvent tip de artrită și boală degenerativă articulară, care este caracterizată prin descompunerea cartilajelor și creșterea durerilor articulare. Sulfatul de condroitină este utilizat în mod obișnuit pentru tratarea durerilor asociate cu osteoartrita, în special formele care afectează părți ale corpului foarte sensibile, cum ar fi genunchii și mâinile. În general, studiile au arătat că utilizarea condroitinei tinde să contribuie la ameliorarea durerilor articulare pe parcursul mai multor luni, deși unele persoane experimentează și mai multe beneficii și mai rapid – mai ales atunci când combini mai multe suplimente împreună și fac alte modificări precum consumul unei diete cu artrita tratează simptomele. În medie, participanții au, de obicei, o îmbunătățire de 10% a simptomelor dureroase atunci când utilizează condroitină în comparație cu placebo. Cele mai bune rezultate sunt obținute de obicei după utilizarea unui produs care îl conține timp de trei luni sau mai mult.

Beneficiul condroitinei pentru articulații: cum funcționează?

Beneficiul condroitinei pentru articulații este real, dar cum funcționează exact? Ei bine, studiile de laborator au descoperit că condroitina poate reduce activitatea enzimelor și a substanțelor care descompun colagenul în articulații. Alte studii au demonstrat că are mai multe proprietăți antiinflamatorii. Cercetările au mai descoperit că condroitina poate preveni descompunerea cartilajului și poate stimula, de asemenea, mecanismele de reparație.

Cel mai bun supliment care conține condroitină

Beneficiul condroitinei pentru articulații poate fi mai semnificativ dacă acest supliment este combinat cu alte suplimente împreună. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să folosiți o mulțime de produse. Projoint Plus este un produs excelent pentru sănătatea articulațiilor care conține nu numai condroitină, dar și alte ingrediente, inclusiv:

  • Glucozamina.
  • Bromelain.
  • Turmeric.
  • metionina.
  • Extract de Boswellia.
  • Quercetinul.

Projoint Plus a venit cu ingrediente complete, deci nu este nevoie să-l combinați cu alte produse. Projoint Plus acționează pentru a vindeca cauza principală a durerii articulare. Projoint Plus realizează acest lucru prin reconstruirea cartilajului în articulații și îmbunătățirea lichidului sinovial care înconjoară articulațiile. Aceasta are ca rezultat beneficii pe termen lung, nu doar reducerea simptomelor. Cei cu artroză, artrită reumatoidă și leziuni articulare specifice pot experimenta ameliorări semnificative ale durerilor articulare, luând Projoint Plus în mod regulat. Procesul poate oferi ajutor imediat sau poate dura timp pentru reconstruirea zonelor deteriorate. Dacă doriți să aflați cum să luați Projoint Plus în mod corespunzător, nu ezitați să accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>