Beneficiile vitaminei B3 pentru piele

Să vorbim despre beneficiile vitaminei B3 pentru piele! Vitamina B3 oferă o serie de beneficii pe care toate vârstele și tipurile de piele le pot beneficia. Vitamina B3 sau niacinamida este o vitamina solubila in apa care se gaseste in alimente naturale si suplimente. Obținerea unei vitamine B3 adecvate dietetice poate ajuta la îmbunătățirea nivelului de colesterol, tratarea diabetului zaharat, scăderea riscului bolilor cardiovasculare și protejarea indivizilor de tulburări cerebrale legate de vârstă, inclusiv boala Alzheimer. Vitamina B3 poate ajuta la tratarea anumitor afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee și eczemă. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre beneficiile vitaminei B3 pentru piele.

Vitamina B3 pentru piele: ce beneficii oferă?

În general, niacinamida poate ajuta la construirea proteinelor în piele și la blocarea umezelii pentru a preveni deteriorarea mediului. Beneficiile individuale ale vitaminei B3 pentru piele includ:

  • Întineresc bariera epidermică.

Vitamina B3 multiplică producția de ceramide, care sunt unele dintre cele mai esențiale lipide, ducând la o piele mai puternică și prevenirea pierderii de apă, care vă va ajuta să rămână hidratat.

  • Reduce blotchiness și roșeață.

Cu vitamina B3 îmbunătățind bariera epidermică a lipidelor, pielea este capabilă să se protejeze în mod natural împotriva poluanților nocivi de mediu. Acești factori pot include vătămările cauzate de căldură (chiar și suflantele dvs. pot deteriora pielea), apă, transpirație, vânt și soare.

  • Reduce pigmentarea.

Expunerea excesivă la soare, leziunile cutanate, pete și inflamații pot provoca hiperpigmentare. Vitamina B3 scade producția de pigment și transferul ulterior al pigmentului în piele. Rezultatul? Un ten mai uniform.

  • Protejează împotriva daunelor provocate de soare.

Vitamina B3 poate regenera în același timp celulele pielii sănătoase, protejându-le, de asemenea, de deteriorarea cauzată de razele ultraviolete.

  • Protejează împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 ajută la formarea celulelor în piele, protejându-le, de asemenea, de stresul mediului, cum ar fi lumina soarelui, poluarea și toxinele.

  • Minimizează liniile fine și ridurile.

Cercetările au descoperit că vitamina B3 este utilă în reducerea anumitor semne de afectare a soarelui care vin cu îmbătrânirea. Acestea includ linii fine și riduri.

  • Reglează uleiul.

Vitamina B3 poate, de asemenea, ajuta la reglarea cantității de ulei pe care o produc glandele sebacee și pentru a împiedica glandele dumneavoastră să intre în forță.

  • Tratamentul acneei.

Vitamina B3 poate fi utilă pentru acnee severă, în special forme inflamatorii cum ar fi papule și pustule. În timp, este posibil să observați mai puține leziuni și textura îmbunătățită a pielii.

Cum se obține vitamina B3 pentru piele

Vitamina B3 este o vitamină solubilă în apă, care se găsește în mod natural în alimente precum: ciuperci, avocado, broccoli, roșii, spanac, cartofi dulci, morcovi și semințe. Este posibil ca unii dintre dvs. să nu poată obține vitamina B3 adecvată din dieta zilnică. În acest caz, va trebui să luați un supliment de niacină. Niacina nu este exact aceeași cu niacinamida (vitamina B3). Sunt două tipuri diferite de vitamină B-3. Totuși, corpul dumneavoastră poate face niacinamidă din suplimentul de niacină pe care l-ați luat. Acest lucru se întâmplă atunci când există o cantitate excesivă de niacină în organism.

Suplimentul potrivit pentru niacin de luat

Vă recomandăm foarte mult pentru Niacin Max. Este un supliment natural care conține două ingrediente. Principalul ingredient este niacinul, iar ingredientul secundar se numește niacinamidă (o formă de vitamină B3). După cum știți deja, niacinamida vă poate oferi o piele sănătoasă și frumoasă. Niacin Max este conceput special pentru a fi mai puternic și mai eficace decât alte suplimente de niacin. Acesta oferă multe beneficii pentru sănătate care includ promovarea unei piele și a părului mai sănătoase. Niacin Max este chiar capabil să vă accelereze nivelurile naturale ale hormonului de creștere cu până la 600%, ceea ce contribuie la inversarea procesului de îmbătrânire. Beneficiile vitaminei B3 pentru sănătatea pielii sunt reale. Dacă nu utilizați vitamina B3 pentru binele pielii, este un mare dezavantaj. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a începe călătoria dvs. pe pielea sănătoasă cu vitamina B3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>