Beneficiile uimitoare ale proteinei din zer pentru culturism

Whey este unul dintre cele mai bune suplimente pentru a vă ajuta să construiți mușchi și să pierdeți grăsime. Iată ce trebuie să știți despre puterea proteinei din zer pentru culturism. Zerul este o proteină completă, adică are toate cele nouă aminoacizi esențiali necesari pentru sinteza proteinelor. Zerul este un supliment fundamental și sprijină o gamă largă de obiective atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este rapid digerant și perfect pentru clădirea musculară și pierderea de grăsimi în combinație cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice.

Proteina din zer: ce este?

Zerul provine din lapte, care este compus din două proteine: cazeina, care reprezintă aproximativ 80% din proteina din lapte, și zerul, ceea ce reprezintă celelalte 20%. Când laptele este transformat în brânză, zerul este separat de coaja solidă și poate fi găsit în lichidul care este lăsat în urmă. Odată separat, acesta trece prin mai mulți pași de procesare pentru a deveni ceea ce majoritatea oamenilor recunosc ca proteine ​​din zer: o pulbere relativ lipsită de gust care poate fi adăugată la shake-uri, bare de proteine ​​sau chiar produse coapte. Este un rapel comun de proteine ​​în smântuieli comerciale, baruri, cereale și o mulțime de alimente, dar poate fi, de asemenea, luat de unul singur. Componente din proteine ​​din zer:

  • Alpha-lactoglobulină.
  • Beta-lactoglobulină.
  • Albumin de ser bovin.
  • Imunoglobuline.
  • Componente mai mici: proteine ​​de legare la fier, calciu, potasiu, sodiu, fosfor, acid folic, biotină și vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5 și B12.

Utilizarea proteinei din zer pentru culturism

Cea mai cunoscută utilizare a suplimentelor de proteine ​​din zer este în scopul de a culturismului. Proteina din zer este populară printre sportivi, culturisti, modele de fitness, precum și oameni care doresc să-și îmbunătățească performanțele în sala de sport. Modurile prin care proteina din zer ajuta la culturism include:

  1. Blocuri de construcție: Oferă proteine ​​și aminoacizi, care servesc drept blocuri pentru creșterea creșterii musculare.
  2. Hormonii: Sporesc eliberarea hormonilor anabolizanți care pot stimula creșterea musculară, cum ar fi insulina.
  3. Leucina: Este bogata in aminoacizi leucina, care este cunoscut pentru a stimula sinteza proteinelor musculare la nivel molecular si genetic.
  4. Absorbție rapidă: proteina din zer este absorbită și utilizată foarte rapid în comparație cu alte tipuri de proteine.

Eficacitatea proteinei din zer pentru culturism va fi mai optimă atunci când este consumată chiar înainte, după sau în timpul unui antrenament. Sinteza proteinei sanguine este de obicei maximizată în perioada de timp după antrenament. Cu toate acestea, o revizuire recentă a dovezilor a concluzionat că aportul total de proteine ​​zilnice este cel mai relevant factor în creșterea musculară. Dacă proteina este consumată în jurul antrenamentului sau nu, nu pare să conteze prea mult.

Cum să luați proteine ​​din zer pentru culturism

Iată cum să luați proteina din zer pentru culturism: Luați 20 de grame de pulbere de proteine ​​din zer în 30 de minute înainte de a lucra afară și faceți 40 de grame în 60 de minute după antrenament. De asemenea, luați în considerare luarea a 20-40 de grame de zer imediat după trezire în fiecare dimineață, pentru a da naștere creșterii musculare. Zerul este mai bine luat sub formă de pulbere și amestecat cu rație, lapte sau suc. Un blender poate face un gust de proteine ​​shake delicios! Cel mai bun pariu este alegerea unei pulberi de zer care conține hidrolizate de proteine ​​din zer (proteine ​​din zer rupt în fragmente mai mici pentru o digestie mai rapidă) sau izolat de proteine ​​din zer.

Importanța proteinei din zer pentru culturism: concluzie

Proteina din zer este un produs secundar al procesării laptelui sau a brânzeturilor și este vândut ca un supliment alimentar în shake-uri și praf de proteine. De-a lungul anilor, dezvoltarea proteinelor din zer a suferit mai multe faze și este acum folosită de sportivii ocazionali și sportivi la toate nivelurile. Zerul nu este absorbit rapid, ci este ușor de digerat. Ori de câte ori îl folosim, corpul nostru beneficiază de ingestia a aproximativ douăzeci de aminoacizi. Acestea joacă un rol vital în repararea mușchilor, a oaselor, a organelor și a altor părți ale corpului. Nu există nici o îndoială că o dietă bogată în proteine ​​este esențială pentru a obține câștiguri serioase ale mușchilor. Proteina din zer oferă blocurile de construcție necesare organismului pentru a construi țesuturi importante și mușchi slabi. Există numeroase studii științifice care au arătat că un amestec de proteine ​​poate furniza o combinație bună de aminoacizi în concentrația potrivită pentru o performanță optimă. Dacă sunteți acum interesat să utilizați proteine ​​din zer pentru culturism, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține îndrumări suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>