Beneficiile speciale ale CLA pentru femei

CLA este un supliment care poate ajuta în mod eficient oamenii să atingă obiectivele de fitness și arderea grasimilor. Întrebarea, există beneficii speciale de la CLA pentru femei? Acidul linoleic conjugat, abreviat ca CLA, este o formă sănătoasă de grăsime care se găsește predominant în produsele alimentare, cum ar fi lapte, carne de pasăre, ouă și ulei de șofrănel. CLA este, de asemenea, disponibil ca supliment alimentar. Studiile clinice au arătat că consumul de CLA are un efect pozitiv asupra pierderii în greutate. Este cu siguranță o veste bună pentru femeile care doresc să aibă corpuri subțiri. Alte știri bune, bunătatea CLA pentru femei nu se limitează la a ajuta la scăderea în greutate. Citiți mai departe pentru a găsi celelalte avantaje mari ale CLA pentru femei.

Beneficiile CLA pentru femei

Suplimentarea cu CLA a dus la creșterea ratei metabolice bazale, ceea ce înseamnă un număr sporit de calorii arse pe parcursul zilei. CLA a fost de asemenea descoperit ca inhibând depozitarea grăsimilor și reducerea acumulării de grăsimi! Acest lucru vă permite să ardeți mai eficient grăsimea corporală, promovând o compoziție mai slabă! Pe lângă beneficiile mari de pierdere a grăsimilor, cercetările recente sugerează că CLA poate fi, de asemenea, legată de niveluri mai stabile ale zahărului din sânge și de funcția imună îmbunătățită! Puteți beneficia și mai mult de un supliment CLA care conține și ulei de șofrănel, care este bogat în acid linoleic. Acidul linoleic din surse precum uleiul de șofrănel poate avea un impact pozitiv asupra sănătății inimii și poate promova pielea și părul sănătos! Cunoscând avantajele mari explicate mai sus, suntem foarte încrezători să recomandăm CLA pentru femei.

Doza de CLA pentru femei

Organismul dvs. nu poate produce CLA pe cont propriu, deci trebuie să-l obțineți din alimente sau suplimente. Nu există doze standard pentru femei și bărbați. În general, cei care doresc să beneficieze de beneficii optime din CLA ar trebui să ia oriunde de la 3,4 grame la 5 grame pe zi. Cele mai multe tipuri de alimente din carne și lactate care conțin CLA sunt bogate în grăsimi. Dacă vă deplasați peste bord și le consumați în cantități mari, este posibil să aveți efecte adverse. Mananca prea mult carne rosie, de exemplu, sa dovedit a creste riscul de deces prematur cu 13-20%. Prin urmare, vi se recomandă să alegeți suplimentarea pentru a obține aportul de CLA. Cele mai multe suplimente CLA sunt derivate din ulei de șofrănaș, deci sunt foarte sănătoase și sigure, precum și potrivite pentru vegetarieni.

consideraţii

Cum rămâne cu siguranța CLA pentru femei? Ei bine, CLA pare să fie un supliment sigur pentru femei. Este, în general, bine tolerat cu probleme gastrointestinale ușoare, cum ar fi greața, gazele și diareea. Aceste efecte secundare neplăcute, în general, dispar după câteva săptămâni. O modalitate de a evita greața este consumarea de CLA cu masă sau după masă. De fapt, nu este recomandat să luați CLA pe un stomac gol, deoarece nu va fi absorbit la fel de eficient. Dozele tipice de CLA pentru femei variază între 3,4 și 5 grame pe zi, dar verificați calitatea și puritatea atunci când alegeți un brand suplimentar. Pentru sfaturi privind alegerea suplimentului CLA potrivit, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>