Beneficiile proteinei din zer pentru sarcină

Proteina din zer este nu numai sigură pentru sarcină, dar este chiar benefică. Fiecare femeie trebuie să știe avantajele mari ale proteinei din zer pentru sarcină. Femeile gravide au nevoie de mai multe proteine ​​în fiecare zi. Și dacă sunteți vegetarieni sau nu mâncați carne, atunci praful de proteine ​​din zer va fi o sursă bună de proteine ​​și alți nutrienți vitali. Cerința privind proteina din zer pentru sarcină crește pe măsură ce sarcina avansează și vârfurile în timpul celui de-al doilea și al treilea trimestru, când copilul crește rapid.

Cât de multă proteină este necesară pentru sarcină?

Dacă sunteți însărcinată, trebuie să vă asigurați că mâncați o dietă echilibrată astfel încât ambii să obțineți toate vitaminele, proteinele, mineralele și grăsimile necesare. Dar uneori mănâncă bine nu este suficient. Este posibil să trebuiască să luați ceva în plus pentru a vă asigura că dumneavoastră sau copilul dumneavoastră nu suferiți de vreun deficiențe. Se așteaptă ca mamele să aibă nevoie de mai multe proteine ​​împreună cu alți nutrienți vitali, deoarece aceștia sunt blocurile din corp. Cantitatea de proteine ​​pe care o luați va afecta greutatea la naștere a copilului, circumferința capului și compoziția corporală. Poate chiar avea efecte pe termen lung asupra sănătății copilului. Medicii recomanda un plus de 25 de grame de proteine ​​in fiecare zi pentru femeile gravide. Pentru a îndeplini această cerință crescută de proteine, va trebui să găsiți cea mai bună proteină din zer pentru sarcină.

Siguranța proteinei din zer pentru sarcină

Este sigur să folosiți proteine ​​din zer pentru sarcină? Această întrebare este cerută de multe mame noi, dar nu le dăm vina pe ele. Adevărul este că experții recomandă femeilor gravide și care alăptează să ia cel puțin 25 de grame de proteine ​​pe zi. Aceasta înseamnă că, în timpul sarcinii, trebuie consumate mai multe produse bogate în proteine ​​pentru a vă ajuta și pe copilul în creștere în uter, dar să fim cinstiți: aceasta ar putea fi o comandă înaltă pentru a umple mamele care au o aversiune față de carne, lapte și pești . Suplimentele de proteine ​​sunt o modalitate excelentă de a obține acea proteină suplimentară, dar sunt pudrele de proteine ​​din zer în condiții de siguranță în timpul sarcinii? Raspunsul este da. Proteina din zer este o proteină completă de înaltă calitate și ar trebui să fie o sursă de proteine ​​acceptabilă pentru femeile gravide și copii sănătoși, cu condiția să nu fie alergică la proteinele din lapte. Este de fapt foarte cool, deoarece cea de-a doua componentă cea mai abundentă din proteina din zer este alfa-lactalbumina, care este una dintre principalele proteine ​​din zer în laptele matern uman. Formulele pentru sugari conțin adesea proteine ​​din zer, inclusiv formule speciale pentru sugari prematuri.

Unele considerații înainte de a lua proteine ​​din zer pentru sarcină

Mulți experți au făcut aceeași concluzie că este foarte bine să consumăm proteine ​​din zer pentru sarcină. Cu toate acestea, înainte de a lua proteine ​​din zer, atât femeile însărcinate cât și părinții copiilor mici ar trebui să consulte un medic pentru a se asigura că proteina din zer este potrivit pentru ei. Dacă medicul vă permite să luați proteine ​​din zer pentru sarcină, asigurați-vă că utilizați numai un produs proteic din zer de înaltă calitate. Este important să se evite brandurile sub care au fost adăugate zaharuri, ingrediente sintetice sau îndulcitori chimici. Și ar trebui să alegeți doar produse de proteine ​​din zer minim procesate, de la vaci hrănite cu iarbă care nu sunt tratați cu hormoni sau li se administrează hrană pentru organisme modificate genetic. Dacă încă nu sunteți sigur sau aveți întrebări cu privire la utilizarea proteinei din zer pentru sarcină, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>