Beneficiile proteinei din zer pentru diabetici

Proteina din zer este nu numai sigură pentru diabetici, ci și beneficii. În acest articol vom discuta despre beneficiile proteinei din zer pentru diabetici. Proteina din zer este una dintre cele două proteine ​​majore care se găsesc în lapte și produse lactate. Cealaltă proteină majoră în produsele lactate este cazeina – mulți oameni au sensibilități la cazeină, dar puțini oameni par să aibă sensibilitate la proteinele din zer. Proteina din zer este folosită pentru mai multe scopuri – este utilizată pentru a menține aportul zilnic de proteine, pentru a construi masa musculară și pentru a crește pierderea de grăsimi. Proteina din zer poate ajuta chiar si cu diabetul zaharat. Prin urmare, nutriționiștii și medicii recomandă insistent proteina din zer pentru diabetici.

Despre siguranța proteinei din zer pentru diabetici

Zgura de proteine ​​din zer este din ce in ce mai populara in aceste zile. Dacă aveți diabet zaharat, este natural să vă întrebați cum această băutură vă va afecta glicemia. Acestea fiind spuse, nu există niciun motiv pentru a fi timizi de protecția zerului de proteine ​​din zer. Nu există nici o îndoială cu privire la siguranța proteinei din zer pentru diabetici. Puteți găsi dovezi susținute de cercetări și experiențe reale din partea persoanelor care confirmă faptul că proteina din zer este sigură pentru diabetici. Fructe proaspete sau congelate și legume proaspete pot fi adăugate la un shake de proteine ​​din zer. Nici o hrană nu este limitată dacă aveți diabet. Totuși, este important să limitați carbohidrații rafinați, care sunt mai susceptibili să vă spice zahărul din sânge. Dacă este posibil, adăugați fibră la băutura dvs. proteică. Ajută la încetinirea absorbției de zahăr a organismului. Ovăz, semințe de semințe de in, semințe de chia și tărâțe de grâu sunt bogate în fibre și sunt prietenoase cu proteinele. Multe shake-uri de proteine ​​din zer sunt încărcate cu zahăr rafinat. Cel mai bun pariu este să-i faci acasă unde poți controla ingredientele.

Proteina din zer ajuta la controlul diabetului de tip 2

Conform două studii separate, consumul de proteine ​​din zer înainte de micul dejun ar putea ajuta la prevenirea sau controlul diabetului de tip 2. Constatarile au descoperit ca barbatii obezi si barbatii cu diabet zaharat de tip 2 au avut mai bine niveluri de zahar din sange dupa ce au consumat proteina primul lucru. Unul dintre studii a arătat, de asemenea, că a ajutat la înăbușirea apetitului. Primul studiu a analizat modul în care 20 de grame de proteine ​​din zer au afectat 12 bărbați obezi, înainte de a lua parte la 30 de minute de mers pe jos de lumină și apoi au mâncat un mic dejun bogat în carbohidrați. Cercetatorii au spus ca combinatia de proteine ​​si exercitii a ajutat la controlul zaharurilor din sange. Un total de 11 bărbați cu diabet zaharat de tip 2 au participat la al doilea studiu. Ei au primit 15 grame de proteine ​​din zer inainte de micul dejun si din nou, zaharurile din sange au ramas stabile. Așa cum am spus înainte, siguranța și beneficiile proteinei din zer pentru diabetici au fost dovedite prin studii. Cele două studii separate de mai sus au fost dezvăluite chiar și la Conferința Profesională Diabet din Marea Britanie.

Concluzie: proteinele din zer sunt bune pentru diabetici

Menținerea nivelului de glucoză din sânge cât mai stabil posibil după masă este o cheie importantă pentru gestionarea diabetului zaharat. Deci, nu ezitați să recomandați proteine ​​din zer pentru diabetici. Consumând chiar și o cantitate mică de proteine ​​din zer înainte de masă, oamenii pot ajuta oamenii să evite nivelurile ridicate de glucoză din sânge și să îi ajute să se simtă mai mulțumiți după mese. În concluzie, proteinele din zer vă vor ajuta să reduceți foamea, să vă recuperați repede de la exercițiu și să pierdeți grăsime, menținând în același timp musculatura. Puteți utiliza proteine ​​din zer dacă aveți diabet. De fapt, vă poate ajuta să obțineți un control mai bun asupra nivelurilor de zahăr din sânge. Cu toate acestea, nu uitați să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua shake de proteine ​​din zer. Sau puteți să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi câteva sfaturi bune despre consumul de proteine ​​din zer pentru a vă ajuta cu diabetul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>