Beneficiile proteinei din zer pentru alergători

Ce crezi despre proteinele din zer pentru alergători? Este necesar pentru ei? Într-adevăr, proteinele din zer sunt foarte necesare de către alergători pentru a atinge performanțe de vârf. Nu credeți că proteina este doar pentru culturisti. Toți sportivii, în special alergătorii, pot beneficia, de asemenea, de avantajul suplimentar al suplimentelor de proteine. De aceea, fiecare pasionat de sport trebuie să înceapă să ia în considerare proteinele din zer pentru alergători.

Proteina din zer pentru alergatori: ajuta la performanta si recuperare

Proteina din zer este convenabilă și de înaltă calitate, permițându-vă să vă puneți mușchii în stare de reparație imediat după exercițiu. Și beneficiile sale sunt deosebit de relevante pentru alergătorul modern, care înțelege importanța instruirii încrucișate și a muncii de rezistență. Forța și condiționarea, în special, rupe în mod deliberat mușchii, pentru ca ei să crească din nou mai puternici și mai rezistenți. Pentru ca acest lucru să se întâmple, totuși, proteina este din nou ingredientul cheie. Suplimentele bune de proteine ​​din zer pentru alergători sunt, de asemenea, ușor de amestecat și pot fi transportate cu ușurință, ceea ce înseamnă că aveți o sursă convenabilă de proteine ​​când și unde aveți nevoie imediat după o alergare.

Unele beneficii ale proteinei din zer pentru alergători

Iată principalele beneficii ale proteinei din zer pentru alergători:

  • Zerul este o proteină completă și convenabilă de înaltă calitate. Acesta oferă toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari pentru a construi hormoni, neurotransmițători și anticorpi, precum și mușchi și oase puternice.

În plus, proteina din zer este absorbită rapid de organism – ceea ce îl face ideal pentru post-alergare atunci când corpul dumneavoastră nu dorește să lucreze pentru a digera alimente.

  • Zerul îmbunătățește recuperarea. Studiile arată în mod constant că proteina îmbunătățește consumul de carbohidrați, ceea ce înseamnă că depozitele de glicogen vor fi reumplete mai repede.

Un amestec bogat în carbohidrați este bun; o cantitate bogată în carbohidrați care include unele proteine ​​este mai bună. În plus, proteina va ajuta în reparația musculară post-alergare.

  • Zerul a fost demonstrat că vă susține puternic sistemul imunitar. Zerul este una dintre cele mai bogate surse pentru blocurile de glutation, unul dintre cei mai puternici antioxidanti din organism, care trebuie facut de organism.

Antioxidanții mai puternici înseamnă un sistem imunitar mai puternic. În plus, zerul conține proteine ​​cum ar fi beta-lactoglobulină care s-au dovedit a afecta pozitiv sistemul imunitar. De asemenea, conține glutamina, care ajută și sistemul imunitar. Dacă alegeți să includeți proteine ​​din zer în rutina de recuperare post-antrenament sau post-antrenament, vă recomandăm să alegeți proteina din zer de zer pentru alergători care este din lapte natural (fără hormoni adăugați, steroizi sau antibiotice), nehidrolizat , nedenaturată și nu are zaharuri sau îndulcitori artificiali sau arome.

Proteina din zer pentru alergatori: unul dintre suplimentele recomandate de top

Proteina din zer este o sursă bogată de aminoacizi, care este cerută de mușchi pentru recuperare și creștere. Ca un alergător, de fapt, distrugeți o parte din țesutul muscular și acest lucru trebuie reparat. Sursele alimentare de proteine ​​sunt importante, cum ar fi cele derivate din carne și ouă – cu toate acestea, avantajul proteinei din zer față de alte surse este că este absorbit foarte rapid de către organism, ceea ce o face o alegere excelentă pentru recuperarea ulterioară, pentru a preveni durerile și durerile în ziua următoare. Să nu mai vorbim de numeroase studii au validat, de asemenea, importanța deosebită a proteinei din zer pentru alergătorii care construiesc masa musculară slabă și nu contribuie la creșterea în greutate. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre studii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>