Beneficiile niacinului ridicat în alimente

Puteți găsi niacina în alimente. Este un micronutrient pe care organismul îl folosește pentru metabolismul adecvat, funcția sistemului nervos și protecția antioxidantă. Niacinul este foarte important deoarece nu poate produce singur. Și niacinul nu va fi stocat în corpul vostru, deoarece este o vitamină B solubilă în apă cunoscută și sub numele de vitamina B3. Trebuie să consumați zilnic alimente bogate în niacin. Niacina vă ajută organismul să utilizeze grăsimi, proteine ​​și carbohidrați din alimente pentru a face energie. Niacina ajută peste 200 de enzime (substanțe chimice naturale din organism) să funcționeze în mod normal pentru a ajuta organismul să utilizeze alte vitamine B și să facă ADN.

Top 10 alimente cu niacin

Încercați să adăugați mai multe alimente la dieta dvs. pentru a vă ajuta să vă satisfaceți nevoile zilnice? Este de fapt obișnuit să găsiți Niacinul în surse de hrană, ceea ce face ușor să împachetați ceea ce aveți nevoie, urmând o dietă bine rotunjită. Iată 10 dintre cele mai bune alimente de înaltă calitate pentru a vă alătura:

 1. Ton – 3 uncii: 11,3 miligrame.
 2. Pui – 1 cană: 19,2 miligrame.
 3. Somon – 3 uncii: 6,8 miligrame.
 4. Carne de vită alimentată cu iarbă – 3 uncii: 4,4 miligrame.
 5. Ciuperci – 1 ceasca: 2,5 miligrame.
 6. Orez brun – 1 ceasca, fierte: 3 miligrame.
 7. Arahide – 1 uncie: 3,8 miligrame.
 8. Avocado – 1 ceașcă, cubată: 2,6 miligrame.
 9. Mazăre verde – 1 cană: 3,2 miligrame.
 10. Cartofi dulci – 1 mediu: 1,7 miligrame.

Beneficiile de sănătate ale niacinei în alimente

Un număr de studii clinice au arătat că niacinul din alimente poate ajuta la creșterea nivelului de colesterol și la reducerea nivelului colesterolului rău. Creșterea aportului dvs. alimentar de alimente cu niacină poate proteja, de asemenea, împotriva bolii Alzheimer, potrivit unui studiu din 2004. Analizand cei sase ani de date dietetice si evaluari cognitive de 3.718 adulti in varsta, cercetatorii au descoperit ca aportul de contabilitate a aparut pentru a proteja impotriva dezvoltarii bolii Alzheimer. În plus, consumul ridicat de produse alimentare este asociat cu o rată mai scăzută a declinului cognitiv. Niacina poate beneficia chiar și persoanele cu diabet zaharat. Într-un alt studiu, cercetătorii au descoperit că niacina ajută la protejarea împotriva colesterolului scăzut, care în mod obișnuit însoțește diabetul zaharat. Deși studiul a constatat, de asemenea, că puteți face creșteri ale nivelului zahărului din sânge, cercetătorii concluzionează că alimentele sunt sigure pentru pacienții cu diabet zaharat. Alte studii sugerează că niacina poate ajuta la reducerea durerii la persoanele cu osteoartrită și la ajutorul pentru tratamentul cataractei.

Alternativa la niacina din alimente

Toți avem nevoie de niacină, dar mulți oameni nu reușesc să obțină suficient din dieta lor. Dacă întâmpinați o afecțiune sau o deficiență, suplimentarea este o bună alternativă la niacină în alimente. Lucru bun este Niacin Max, care este, probabil, cel mai mare potențial supliment de acest fel de pe piață astăzi. Spre deosebire de alte mărci, este capabil să livreze până la 90% din niacină în formă pură direct în sânge. Acestea fiind spuse, suplimentul este de 45 de ori mai eficient și mai puternic decât concurenții săi. Iata cateva din avantajele cheie ale Niacin Max:

 • Fabricat din 100% ingrediente naturale.
 • Fără efecte secundare.
 • Se găsește în benzi subțiri rapide care permit eliberarea a 75 mg de niacină pură direct în sânge.
 • Promovează producerea hormonului de creștere uman și a oxigenului.
 • 45 de ori mai eficiente și mai potențiale decât omologii de comprimate.
 • Îmbunătățește energia brută, rezistența și rezistența.
 • Ideal ca un supliment de antrenament.

Niacin Max este vândut direct de la producător, ceea ce elimină costurile și transferă economiile către dvs. Dacă vă întrebați unde să cumpărați Niacin Max, este vândut online prin intermediul site-ului oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>