Beneficiile luării colagenului ca supliment alimentar

Consumul de colagen ca supliment alimentar are o varietate de beneficii pentru piele, de la reducerea ridurilor până la îmbunătățirea vindecării rănilor pielii. Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul tău. Este componenta majoră a țesuturilor conjunctive care alcătuiesc mai multe părți ale corpului, inclusiv pielea. Una dintre numeroasele funcții importante ale colagenului este de a oferi pielii structura. Deoarece producția corpului de colagen scade odată cu înaintarea în vârstă și aveți nevoie de colagen adecvat pentru pielea sănătoasă, adăugarea de colagen mai mult în dieta dvs. este rezonabilă. În ultimii ani, colagenul ca supliment alimentar a devenit popular. Majoritatea sunt hidrolizate, ceea ce înseamnă că colagenul a fost descompus, ceea ce face mai ușor să vă absorbiți.

Colagen ca supliment alimentar: ce este?

Există mai mult de o duzină de tipuri de colagen sub formă de suplimente alimentare, fiecare compus din diferite “peptide” sau aminoacizi. Tipurile care formează pielea sunt diferite cu cele care formează cartilaj. Să-ți dai seama care dintre ele îți pot ajuta sănătatea pielii este destul de complicat. De asemenea, suplimentele care conțin colagen variază o tonă. Majoritatea pudrelor peptide de colagen de pe piață conțin un colagen „hidrolizat” de tip I, extras din piei, oase sau solzi de pește. Hidrolizat înseamnă pur și simplu că lanțurile de aminoacizi au fost defalcate în unități mai mici, un proces care permite dizolvarea pulberii atât în ​​lichide calde, cât și în cele reci. Acest tip de colagen a devenit incredibil de popular datorită faptului că îl adăugați la orice, de la cafea fierbinte și supe la preparate reci și smoothie-uri.

Care sunt avantajele colagenului ca supliment alimentar

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul tău, dar producția de colagen începe să încetinească odată cu înaintarea în vârstă și se întâmplă mai devreme decât ai crede. După vârsta de 25 de ani, descompunem mai mult colagen decât îl facem, de aceea începem să vedem linii fine și riduri. Luând oral colagen hidrolizat (cunoscut și sub denumirea de peptide de colagen), fie sub formă de capsulă, fie sub formă de pulbere, este o modalitate ușoară de a-ți stimula depozitele de colagen. Cercetările arată că colagenul ca supliment alimentar îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce ridurile, stimulează hidratarea pielii și crește densitatea fibroblastelor – celule din țesutul conjunctiv care produce colagen. Peptidele de colagen sunt utilizate ca ingredient în multe suplimente și au fost arătate în studii pentru îmbunătățirea funcției barierei pielii și pentru a ajuta la producerea de colagen după 8 săptămâni de la ingestie. Consumul regulat al suplimentelor poate face ca densitatea de colagen din derm să crească semnificativ, deci pielea devine mai groasă și liniile sunt diminuate.

Cel mai recomandat supliment de colagen

Pure Collagen cu VERISOL® de la Proto-col este cel mai recomandat supliment de colagen. Acest produs este substanțial eficient și susținut de cercetările științifice umane. VERISOL® este fabricat într-un proces specific strict controlat pentru a obține compoziții de peptide de colagen specifice, optimizate pentru a sprijini frumusețea din interior. VERISOL® este singurul produs de pe piață care a fost testat științific cu participanți umani, care confirmă în mod fiabil eficacitatea în:

  • Scăderea ridurilor fine ale feței.
  • Creșterea cantității de colagen în straturile adânci ale pielii.
  • Îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Scăderea adâncimii ridurilor faciale.
  • Reducerea aspectului celulitei.
  • Îmbunătățirea vindecării rănilor pielii.
  • Îmbunătățirea creșterii și a calității unghiilor.

Datorită acelor avantaje deosebite, vă încurajăm să achiziționați acest produs superior – Pure Collagen cu VERISOL®. Pure Collagen trebuie luat de patru ori pe zi. Capsulele Pure Collagen pot fi înghițite cu lichid sau rupte, astfel încât pudra de colagen poate fi presărată pe alimente sau agitată în băuturi. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>