Beneficiile glucozaminei pentru durerile articulare

Puteți utiliza glucozamină pentru durerile articulare. Glucozamina funcționează pentru a ușura durerile articulare, a reduce rigiditatea și a proteja articulațiile de deteriorarea ulterioară. Glucozamina produsă în organism oferă blocuri naturale pentru creșterea, repararea și întreținerea cartilajului. Suplimentele de glucozamină sunt, de asemenea, disponibile, provin din scoici de crustacee (precum creveți, homar și crab) sau din surse vegetale. Glucozamina poate unge articulațiile, poate ajuta cartilajul să rețină apa și să prevină descompunerea acesteia. Multe persoane au dovedit eficacitatea glucozaminei pentru durerile articulare.

Studiile privind utilizarea glucozaminei pentru durerile articulare

Glucosamina este unul dintre cele mai populare suplimente din lume. Iată cercetările despre efectele glucozaminei asupra durerilor articulare. Multe studii concluzionează că glucozamina are beneficii mari pentru artrită, acest supliment poate ameliora durerile articulare și alte simptome în timp. Un studiu controlat la 318 de adulți cu artrită a constatat că administrarea a 1.500 mg de glucozamină zilnic timp de o jumătate de an a redus durerile articulare și a îmbunătățit funcția mai mult decât un placebo. Beneficiile glucozaminei pentru durerile articulare au apărut similar cu o doză zilnică de 3 g de acetaminofen – un calmant utilizat frecvent. Un alt studiu, care a inclus în jur de 200 de persoane, a arătat că administrarea a 1.500 mg de glucozamină zilnic timp de trei ani a ameliorat simptomele generale – inclusiv durerea și rigiditatea – în comparație cu un placebo. Concluzia, beneficiile luării glucozaminei pentru durerile articulare sunt mari, iar cercetătorii le consideră relevante din punct de vedere clinic.

Cum se utilizează glucozamina pentru durerile articulare

Iată cum se folosește glucozamina pentru durerile articulare. Glicozamina trebuie luată în general de trei ori pe zi. Va fi mai bine dacă luați suplimentul cu mese. Doza recomandată de glucozamină este de obicei de 500 mg pe porție. Dacă o luați de trei ori pe zi, doza totală va fi de 1.500 mg pe zi. Cu toate acestea, unele suplimente de glucozamină impun utilizatorilor să ia 1.500 mg simultan. Dacă fiecare capsulă conține 500 mg, atunci trebuie să luați trei capsule în același timp. Glucosamina este un supliment sigur, și până în prezent nu există reacții adverse grave care să fi fost raportate. Astfel, puteți utiliza acest supliment cu liniște sufletească.

Care este cel mai bun supliment de glucozamină?

După ce ai aflat despre efectele pozitive ale glucozaminei pentru durerile articulare, acum poți dori să afli cel mai bun supliment de glucozamină. Deși glucozamina are beneficii mari pentru sănătatea articulațiilor, însă acest supliment nu poate funcționa în mod optim de la sine. Glucosamina este adesea combinată cu condroitina pentru a produce efecte benefice mai mari asupra celulelor din articulații. Prin urmare, vă recomandăm să le luați ProJoint Plus. ProJoint Plus este un supliment de sănătate comun care conține o combinație perfectă de glucozamină și condroitină. ProJoint Plus conține chiar și ingrediente suplimentare, toate foarte benefice pentru sănătatea articulațiilor. Ingredientele suplimentare includ boswellia, turmericul, bromelaina, quercetina, metionina și metilsulfonilmetanul. Toate ingredientele din ProJoint Plus sunt naturale, sunt foarte sigure și eficiente pentru calmarea durerilor articulare și îmbunătățirea sănătății articulațiilor. Pentru oricine are grijă de sănătatea articulațiilor, ProJoint Plus este produsul potrivit pentru utilizare. Asigurați-vă că cumpărați acest produs doar de pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>