Beneficiile fructelor goji pentru ochi

Un grup de cercetători au examinat efectele goji berry pentru ochi într-un studiu randomizat, controlat. Trebuie să știți că au găsit lucruri uimitoare. Cercetătorii au descoperit că participanții vârstnici au primit suplimente cu placebo timp de 90 de zile și au dezvoltat hipopigmentare (niveluri insuficiente de pigment produs în retină) și acumularea de drusen, în timp ce cei care au primit suplimente de goji boabe în aceeași perioadă au fost bine protejați. Goji fructe de padure poate, de asemenea, sa protejeze impotriva orbire cauzate de zahar din sange ridicat, cunoscut sub numele de retinopatie diabetica. Aceasta este cauza principală a orbirii în rândul persoanelor diabetice. Concentrația ridicată a glucozei în timp distruge celulele retinei și dăunează maculei. În stadiile avansate ale acestei boli, retinopatia diabetică proliferativă determină formarea anormală a vaselor de sânge în retină și scurgerea sângelui în centrul ochiului. Acest lucru poate duce la estomparea vederii și la afectarea gravă a nervilor, ceea ce duce la pierderea vederii.

Beneficiile fructelor de goji pentru sănătatea ochilor

Beneficiile goji berry pentru ochi includ, de asemenea, capacitatea de a proteja aceste organe de boli legate de varsta, cum ar fi degenerescenta maculara, principala cauza de orbire la adulti in varsta. Goji fructe de padure sunt un tratament natural pentru degenerescența maculară și benefic pentru viziune datorită nivelului lor ridicat de antioxidanți (în special zeaxantină), care poate ajuta la stoparea deteriorării expunerii la lumină ultravioletă, a radicalilor liberi și a altor forme de stres oxidativ. Un studiu a constatat că consumul de suc de boabe goji zilnic ca supliment alimentar timp de 90 de zile crește în mod semnificativ concentrațiile plasmatice de zeaxantină și antioxidanți, care protejează ochii de hipopigmentare și acumularea de compuși oxidativi care pot deteriora macula. Alte studii arata ca goji berry beneficiaza de sanatatea ochilor prin protejarea retinei de celulele ganglionale, astfel incat gojis antioxidantii actioneaza ca un tratament natural pentru glaucom.

Goji fructe de padure pentru îmbunătățirea ochilor

Goji fructe de padure sunt considerate de unii cercetatori ca fiind fructele cele mai cunoscute din punct de vedere nutritional din lume. Este încărcat cu flavonoide care vă protejează ochii împotriva retinopatiei. Acesta este momentul în care vasele de sânge scurgeri de sânge în ochi. Retinopatia diabetică este cea mai comună. Când glucoza din sânge a diabeticului este prea mare, aceasta poate cauza scurgerea sângelui în ochi. Asigurați-vă că continuați să urmați planul de tratament al medicului dumneavoastră. Goji fructe de padure poate ajuta, de asemenea, ochii să se adapteze la întuneric mai repede. De asemenea, vă veți îmbunătăți viziunea în lumină mai slabă. Aceste boabe au ajutat pacienții să își îmbunătățească vederea după ce au început să aibă probleme de vedere în doar două săptămâni. Trebuie să utilizați fructele goji pentru tratamentul ochilor dacă doriți îmbunătățiri reale.

De ce folosiți fructele de goji pentru ochi

Conținutul ridicat de antioxidanți al boabelor goji a fost dovedit a fi benefic pentru viziune. Un studiu elvețian a evaluat efectul pe care îl avea un preparat zilnic de goji asupra nivelului de sănătate a ochilor și a nivelului antioxidant, folosind subiecți sănătoși cu vârsta cuprinsă între 65 și 70 de ani. Au fost administrate examinări oculare pentru a evalua starea de sănătate a ochilor, sângele a fost atras pentru a măsura nivelele antioxidante. Starea de sănătate a ochilor în grupul de fructe cu fructe goji a rămas constantă (spre deosebire de agravarea), iar nivelurile lor antioxidante au crescut semnificativ cu 57%. Cercetătorii au concluzionat că un plan de suplimente de goji de 90 de zile crește nivelul antioxidant și oferă subiecților vârstnici un avantaj împotriva degenerării maculare. În plus, un studiu din Taiwan care a constatat fructe de pădure goji poate ajuta la protejarea diabeticii de leziunile oculare induse de diabet. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre beneficiile fructelor goji pentru ochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>