Beneficiile finasteridei pentru căderea părului

Doi dintre trei tipi vor experimenta o formă de chelie de model masculin până la vârsta de 35 de ani. De aceea, trebuie să luați în considerare finasteridul pentru căderea părului. Utilizarea finasteridului pentru tratamentul căderilor de păr a fost aprobată de FDA. Finasteride, cunoscută și sub denumirea de marcă Propecia, este o pastilă care poate fi o metodă eficientă de a împiedica părul să se subțire, deoarece interzice transformarea testosteronului în dihidrotestosteronă. Dihidrotestosterona este un hormon puternic care determină miniaturizarea foliculilor de păr și, în cele din urmă, încetarea creșterii părului. Veți obține beneficiile finasteridei pentru căderea părului, atât timp cât luați acest medicament în mod corespunzător și constant, așa cum este prescris de medicul dumneavoastră.

Ce este finasteridul?

Finasteride (marcat pe scară largă ca Propecia) este singurul tratament oral aprobat de FDA pentru căderea părului și necesită o rețetă de la un profesionist medical atestat. Este luat o dată pe zi, iar studiile clinice au demonstrat că favorizează creșterea părului la aproximativ 66% dintre indivizi după doi ani de tratament. Aproximativ 83% dintre indivizii aflați în tratament își păstrează părul existent și după doi ani. Finasteride este secretul succesului dvs. general în lupta și în combaterea căderii părului.

Finasteride pentru căderea părului: cum ajută?

Finasteridul este un blocant al dihidrotestosteronului. Dihidrotestosterona joacă un rol principal în chelia modelului masculin; este un hormon care se leagă de foliculii de păr ai bărbaților și îi dăunează, ceea ce îi face în cele din urmă incapabili să-și crească părul nou. Finasteridul previne căderea părului prin oprirea corpului de la transformarea testosteronului în dihidrotestosteron. Un studiu de cinci ani privind eficacitatea finasteridului pentru tratamentul căderilor de păr la 801 de bărbați japonezi cu alopecie androgenetică a arătat o îmbunătățire la 99,4% dintre participanți.

Care sunt avantajele finasteridei pentru căderea părului?

Finasteridul poate rezolva destul de des dificultățile și îi poate ajuta pe bărbați să își recapete stima de sine și să se recupereze de la o problemă serioasă a căderii părului. Medicamentul a fost dovedit ca o măsură foarte eficientă pentru prevenirea căderii părului și pentru stimularea creșterii de păr nou înlocuind foliculii de păr pierduți sau morți. Numele de marcă al medicamentului este Propecia și a fost folosit de milioane de oameni din întreaga lume pentru a-i ajuta în lupta lor împotriva pierderii premature a părului și a problemelor de chelie a modelului masculin. Finasteride poate ajuta oamenii să lupte cu efectele pierderii părului și să-și recapete din nou viața normală, oferind o serie de beneficii pozitive:

  • Preveniți căderea părului.
  • Regrow păr pierdut.
  • Redobândi încrederea în sine.
  • Promovați un păr mai sănătos și mai puternic.
  • Interacționează cu siguranță cu ceilalți.
  • Urmăriți relații intime cu încredere.
  • Reparați foliculii de păr deteriorați.
  • Controlează nivelul dihidrotestosteronei în zona scalpului tău.

Cum să luați finasterid

Finasteride este disponibil pe baza de rețetă de la un medic. Luați un comprimat (1 mg) în fiecare zi, exact așa cum vă spune medicul dumneavoastră. Încercați să vă luați dozele în același moment al zilei, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă amintiți să luați finasterid în mod regulat. Înghițiți tableta întreagă (fără a o rupe sau zdrobi) cu o băutură de apă. Puteți lua tableta fie cu sau fără mâncare. Dacă uitați să luați o doză la timp, luați-o când vă amintiți. Dacă nu vă amintiți până a doua zi, lăsați doza pierdută. Nu luați două doze împreună pentru a compensa o doză uitată. Înainte de a începe să utilizați finasterid pentru căderea părului, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre finasterid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>