Beneficiile extractului de piperină pentru pierderea în greutate

Piperina este un extract vegetal derivat din planta de piper. Studiile farmacologice au arătat beneficiile reale ale extractului de piperină pentru pierderea în greutate. Piperina este, în general, derivată din două tipuri de plante cu ardei și anume, ardei iute și piper negru. Studiile farmacologice au arătat că piperina reduce inflamația și durerea, posedă activitate anticonvulsivă și antiulcer, protejează ficatul, are activitate antioxidantă. Toate aceste caracteristici fac piperina perfectă pentru dieta de sex masculin sau feminin. Și puteți folosi chiar și extract de piperină pentru pierderea în greutate.

Extract de piperină pentru pierderea în greutate: o imagine de ansamblu

Extractul de piperină este obținut din fructele de piper negru cultivate în solurile umede, bogate în nutrienți. Boabele delicate de piper sunt recoltate chiar înainte de maturare și apoi uscate la soare pentru a asigura o maturitate și o calitate optimă. Corpurile noastre generează energie la nivel celular printr-un proces numit termogeneză. Termogeneza a fost identificată ca un factor cheie în menținerea pierderii în greutate. De asemenea, a fost identificat ca jucând un rol cheie în utilizarea alimentelor zilnice și a substanțelor nutritive pe care organismul uman le consumă. Aceasta pune în mișcare mecanismele care duc la digestie și la absorbția gastrointestinală ulterioară. Prin creșterea energiei termice pentru a alimenta mecanismul legat de termogeneză, aceasta duce la creșterea proceselor metabolice și creează o cerere pentru o gamă largă de nutrienți care contribuie la metabolism, cum ar fi vitaminele, mineralele, ierburile.

Extract de piperină pentru pierderea în greutate: cum funcționează?

Deci, ce este piperina? Este ingredientul activ din ardeiul negru care contribuie la condimentul unic pe care îl gusti. Ardeiul negru a fost considerat de mult ca benefic pentru sănătatea unuia de-a lungul istoriei. Medicii chiar din cele mai vechi timpuri l-ar recomanda adesea pentru ameliorarea durerilor de stomac. Acum, cu ajutorul științei moderne și a cercetărilor clinice, sunt descoperite mai multe beneficii ale piperinei. Iată câteva beneficii ale extractului de piperină pentru pierderea în greutate și cum funcționează.

  • Sprijină metabolismul: ardeii și alte alimente picante sunt apreciate pentru proprietățile lor de ardere a grăsimilor și de stimulare a metabolismului, iar extractul de piperină poate beneficia organismele într-un mod similar. Piperina poate ajuta digestia, ceea ce promovează o mai bună funcționare a corpului și o gestionare sănătoasă a greutății.
  • Promovează termogeneza: Piperina poate îmbunătăți activitatea termogenă. Mecanismul este acela că piperina acționează ca un agonist, stimulând doi receptori care joacă un rol în termogeneză și îmbunătățesc metabolismul organismului. Activarea unuia dintre receptori în special este legată de temperatura crescută a grăsimii brune – depozite speciale de grăsimi care ard energie și produc căldură.
  • Blochează formarea celulelor grase: Piperina poate suprima adipogeneza – crearea de noi celule grase. Piperina inhibă activitatea proteinelor care joacă un rol cheie în formarea grăsimilor prin reglarea genelor specifice. Acest lucru explică de ce unele studii umane au arătat creșterea în greutate și nivelul lipidelor din sânge (grăsimi) în urma suplimentării cu piperină.

Cum să luați extract de piperină pentru pierderea în greutate

Unul dintre lucrurile grozave despre piperină este cât de ușor este de a pune mâna pe. Din moment ce piperina este derivată din ardeiul negru, nu trebuie decât să mergi rapid către magazinul alimentar și culoarul pentru condimente pentru a găsi ceea ce ai nevoie. Pentru cei care nu doresc să adauge piper negru în mesele lor, sunt disponibile alte opțiuni care sunt încă ușor de obținut. Unele suplimente alimentare, cum ar fi PhenQ, au pastile care conțin extract de piperină printre mulți alți nutrienți. Atunci când sunt combinate cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, oamenii vor ști că fac tot ce pot pentru a-și trata corpul bine și a trăi sănătos. Nu există nimic dificil în ceea ce privește modul de consum de extract de piperină pentru pierderea în greutate. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>