Beneficiile cromului picolinat pentru pierderea în greutate

Acest post vă va ajuta să înțelegeți beneficiile uimitoare și potențiale ale utilizării picolinatului de crom pentru pierderea în greutate și cum să îl utilizați în siguranță și eficient. Exercițiu, mănânci bine, dar câteodată ai nevoie doar de ceva suplimentar pentru a te ajuta să pierzi grăsimea și să te relaxezi. Aici intră picolinatul de crom. Un element esențial, picolinatul de crom este important pentru pierderea în greutate. Ajută la arderea carbohidraților și a grăsimilor în organism și ajută insulina să-și facă munca de a face ca celulele să devină zahăr din sânge (glucoza, carburant de bază). Corpurile noastre conțin numai câteva miligrame de crom, dar această cantitate mică joacă un rol important în creșterea eficienței insulinei, reglarea nivelului zahărului din sânge și activarea diferitelor enzime pentru producerea de energie, toate acestea putând ajuta la construirea musculaturii slabe și a pierderii de grăsimi.

Ce este picolinatul de crom

Cromul este ceea ce se numește minerală esențială. Este esențial deoarece este implicat în metabolismul critic al macromoleculelor și este implicat în căile de semnalizare a insulinei. Porțiunea de picolinat este ceea ce este legat de crom și este porțiunea de picolinat care conferă cromului anumite proprietăți speciale, mai ales când este comparat cu cromul alimentar. Acidul picolinic ajută la creșterea stabilității porțiunii de crom a suplimentului și acționează pentru a crește biodisponibilitatea acestuia (adică cantitatea pe care organismul o poate utiliza). Iată câteva beneficii pe care le puteți obține prin luarea picolinatului de crom:

  • Îmbunătățirea glicemiei.
  • Foamea și pofta redusă.
  • Pierdere în greutate.

Cum se obține cromul

De unde puteți obține cromul? Cromul poate fi găsit în surse de hrană, cum ar fi pâinea și cerealele integrale, carnea slabă, brânzeturile și ierburile, cum ar fi piperul și cimbru. Dar cromul găsit în alimente nu este întotdeauna ușor absorbit de corpurile noastre. Dieta tipică occidentală abia conține o cantitate adecvată de crom – deci suplimentele de picolinat de crom sunt destul de populare. Chromium picolinate este al doilea supliment de minerale cel mai popular în Statele Unite și mulți oameni îl folosesc pentru pierderea în greutate.

Picolinatul de crom poate lucra într-adevăr pentru pierderea în greutate

Studiile sugerează că administrarea de crom combinată cu un program de rezistență la formare vă poate ajuta să pierdeți greutatea corporală și să obțineți o grăsime corporală în timp ce creșteți masa corporală slabă. O meta-analiză în 2013 a constatat că suplimentele cu picolinat de crom pot duce la o creștere a pierderii în greutate. Participanții care iau crom în studiile examinate au pierdut cu aproximativ 1 kg mai mult decât cei care nu au luat suplimentul în grupul de control. Pierderea în greutate nu este de fapt semnificativă, dar prin combinarea suplimentelor cu exercițiul potrivit, o persoană poate să piardă în greutate în mod optim. Utilizarea picolinatului de crom împreună cu exercițiile fizice este utilă pentru pierderea în greutate. Într-un alt studiu, femeile supraponderale care și-au exercitat și care au luat picolinatul de crom au pierdut greutatea. Deși există afirmații că picolinatul de crom nu contribuie la îmbunătățirea compoziției corpului și la ameliorarea rezultatelor pierderii în greutate, unele dovezi demonstrează contrariul.

Doză de picolinat de crom

Datorită rolului important al cromului în organism, consumarea de crom suplimentar ca supliment alimentar reprezintă o bună strategie de sănătate. Pentru a preveni deficiența de crom, aportul zilnic recomandat este între 50 micrograme (mcg) și 200 mcg pentru adulți și adolescenți. Alocația dietetică recomandată pentru crom crește odată cu vârsta. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră cu privire la cât de mult să faceți. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să utilizați picolinatul de crom pentru pierderea în greutate, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>