Beneficiile CLA pentru sănătatea pielii

Majoritatea oamenilor cunosc CLA doar ca un supliment care ajută la scăderea în greutate. Cu toate acestea, există și beneficii pentru CLA pentru sănătatea pielii. CLA este mai mult decât un acid gras omega-6 obișnuit. Este una dintre grasimile bune prezente în alimente precum carnea de vită și produsele lactate, dar numai la niveluri scăzute. În mod ironic, carnea de vită și produsele lactate sunt alimente care sunt, de asemenea, ridicate în ceea ce ne gândim la grăsimi rele sau la grăsimi saturate, astfel încât obținerea unui nivel suficient de CLA numai prin dietă este problematică. Prin urmare, vă recomandăm să luați CLA sub formă de supliment.

CLA este mai mult decât un arzător de grăsime

CLA reprezintă acidul linoleic conjugat. Acest acid gras esențial nu numai că a contribuit la reducerea grăsimii corporale în timp ce menține mușchiul, dar oferă și o tonă de beneficii suplimentare pentru sănătate, cum ar fi protecția împotriva bolilor cardiovasculare și a cancerului, îmbunătățirea masei osoase și reducerea inflamației. Unul dintre cele mai mari beneficii pentru sănătate ale CLA îl constituie capacitatea sa de a limita creșterea tumorală în diferite locuri din organism. Multe studii independente au arătat că CLA protejează împotriva cancerului de sân, a cancerului colorectal, a cancerului de prostată, a cancerului de stomac și a cancerului de piele. Acesta este motivul pentru care credem cu tărie în beneficiile CLA pentru sănătatea pielii.

Beneficiile CLA pentru îngrijirea pielii ca tratament anticelulitic

Într-un studiu, 60 de femei au primit CLA timp de 60 de zile, iar la 75% dintre femei, aspectul pielii sa îmbunătățit semnificativ, iar circumferința coapsei a fost redusă cu o medie de 0,88 inch. De asemenea, CLA a demonstrat că reduce grăsimea corporală, astfel încât excesul de grăsimi, făcând condiția să apară mai estetic, ar putea fi o altă explicație cu privire la modul în care aceasta ajută la reducerea celulitei. Beneficiile CLA pentru piele sunt reale și au fost dovedite.

Cum se obține avantajele CLA pentru piele

Există două modalități principale de a încorpora mai mult CLA în dieta dvs. și de a profita la maximum de avantajele CLA pentru sănătatea pielii:

  • Surse naturale.

CLA este un acid gras natural care poate fi găsit în carne și produse lactate de animale de pășunat, cum ar fi vacile, caprele și oile. Desigur, carnea de vită și produsele lactate sunt mai frecvente în Statele Unite, așa că ne vom concentra atenția acolo. Dar nu dați drumul să cumpărați încă o livrare de friptură și unt de viață! Nu toate aceste produse sunt create egale atunci când vine vorba de CLA. S-ar putea să știți că există două abordări principale pentru creșterea vitelor: hrănite cu iarbă și hrănite cu cereale. Gândul la vacile hrănite cu iarbă conjure imaginile animalelor fericite care se mișcă în câmp și își mestecau în mod liber sub cerul deschis. Vacile hrănite cu cereale, cu toate acestea, trăiesc un stil de viață mai puțin plin de farmec și sunt hrănite cu o dietă nenăscută de porumb și / sau soia. Destul de interesant, vacile care sunt hrănite cu iarbă nu sunt numai sănătate, ele sunt mai sănătoase pentru noi! Aceste vaci au de obicei de două până la trei ori mai multă CLA decât vacile hrănite cu cereale. Aceasta face ca carnea de vită și produsele lactate să fie o sursă bogată (deși mai scumpă) de CLA.

  • Suplimentele.

O altă opțiune este obținerea CLA prin suplimente. Puteți găsi capsule / pastile CLA online și în multe farmacii, magazine de accesorii și altele asemenea. CLA găsită în aceste suplimente nu provine de la un animal. În schimb, este creat într-un laborator prin modificarea altor uleiuri precum ulei de șofrănel. Deci, dacă sunteți vegetarian sau vegan, aceasta ar putea fi o mare opțiune. Luând un supliment de sinteză este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a obține CLA evitând în același timp carnea roșie care poate fi nesănătoasă în cantități mari. Deși există cantități mari de CLA în carnea de vită alimentată cu iarbă, sa demonstrat că carnea roșie scurtează durata de viață a unei persoane când este consumată în mod regulat. Care este un alt motiv pentru a nu trece la o dieta de carne de vita, doar pentru a beneficia de avantajele CLA pentru piele si sanatate generala. Puteți să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a primi recomandări despre cel mai bun supliment CLA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>