Beneficiile chitosanului pentru pierderea în greutate

Chitosanul este un supliment alimentar realizat din scoicile exterioare ale scoicilor. Există suporturi științifice pentru beneficiile chitosanului pentru pierderea în greutate. Chitosanul, obținut din chitină sau „armura naturii”, este un compus rezistent derivat din stratul exterior puternic de crustacee. Are numeroase aplicații, dar cel mai notabil beneficiu pentru sănătate este ajutarea la pierderea în greutate. Citiți mai departe pentru a afla despre utilizarea chitosanului pentru pierderea în greutate.

Ce este chitosanul?

Chitosanul este un polizaharid. Sursa sa principală este derivată din creveți și crabi. Este prezent în produsele cosmetice, alimentare și biomedicale, alături de produsele farmaceutice. Chitosanul este, de fapt, materialul perfect pentru suturi, datorită faptului că este non-toxic cu activitate antimicrobiană și este biocompatibil și biodegradabil.

Poți folosi chitosanul pentru pierderea în greutate?

Da, puteți utiliza chitosan pentru pierderea în greutate. Chitosanul este pentru oricine se luptă să slăbească. Chitosanul și chitenul său precursor sunt buni „lianți de grăsime” cu puterea de a înmuia grăsimea și a scăpa de ea. Anunțurile arată adesea un pahar de ulei cu chitosan amestecat și apoi formează „aglomerații” de grăsimi – ideea este că face același lucru în tractul digestiv. Chitosanul acționează ca un „burete gras”, absorbând grăsimea dietetică consumată, care este apoi excretată prin intestin.

Care sunt avantajele chitosanului pentru pierderea în greutate

Chitosanul este un blocant al grăsimilor și al colesterolului, format din coji de creveți, homari și crabi, care este utilizat pentru tratamentul obezității. Chitosanul te ajută să slăbești, deoarece:

  • Când este luat înainte de masă, chitosanul blochează grăsimea absorbind-o din alimentele pe care le consumi.
  • Chitosanul este un aliment foarte bogat în fibre care vă ajută să vă curățați colonul, eliminând materiile fecale, mucusul și alimentele neexpuse din intestine, ceea ce duce la o absorbție mai bună a nutrienților și la un abdomen cu aspect mai plat.
  • Scade nivelul colesterolului rău, ceea ce vă îmbunătățește sănătatea generală a inimii și vă face mai ușor să pierdeți în greutate.
  • Chitosanul este un diuretic care absoarbe excesul de lichid în stomac și intestine, astfel pentru unele persoane, reducând balonarea și făcându-le să pară mai subțiri.
  • Ajută la consolidarea capacității rinichilor de a expulza proteinele și grăsimile din organism.

Studiile chitosanului pentru pierderea în greutate

Excesul de greutate și obezitatea sunt condiții comune de sănătate la nivel mondial, dar există puține tratamente eficiente. Chitosanul este un supliment alimentar disponibil pe scară largă, care poate ajuta pierderea în greutate și nivelul de colesterol din sânge. Există unele studii care arată că utilizarea chitosanului cu o dietă limitată în calorii poate provoca o pierdere în greutate mai importantă decât grupurile care nu au luat chitosan pe parcursul cercetării. Așadar, adăugând chitosan în rutina ta și combinându-l cu o dietă cu restricții calorii, acest lucru te va duce la pierderea în greutate reală. Când cercetarea a fost revizuită, chitosanul a arătat într-adevăr un beneficiu semnificativ atunci când a fost vorba de pierderea în greutate atunci când a fost luată între una până la șase luni. Chitosanul vă poate ajuta să atingeți pierderea în greutate, dar amintiți-vă că nu este în niciun caz o soluție miraculoasă, va trebui totuși să încorporați o dietă cu restricții calorii și exerciții fizice obișnuite pentru a obține obiectivul pe care îl doriți. Pentru informații detaliate despre cum să luați chitosan pentru pierderea în greutate, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>