beneficii supliment spirulina incredibil: sigur și eficient

Care sunt beneficiile incredibile supliment spirulină trebuie să vă cunoașteți? Iată ce ar trebui să știe o soluție sănătoasă.

Spirulina este albastru-verde alge, care prosperă în zone cu climă caldă în apă alcalină caldă. Multe culturi din întreaga lume includ spirulină, ca parte a dieta lor de zi cu zi, din cauza beneficiile sale nutritive puternice. Este disponibil uscat și uscat prin congelare, în pulbere, pastile sau fulgi. Deoarece spirulină poate absorbi metale grele și este susceptibilă la contaminare de toxine, este important să-l cumpere de la o sursă de renume.

Supliment Spirulina: Superfoods mari

Bazat pe greutate, Spirulina este unul dintre alimentele cele mai bogate in nutrienti disponibile. Deoarece Spirulina conține mari cantități de valoare nutritivă, cum ar fi minerale, vitamine, proteine, fibre și antioxidanți, aceasta se califică ca Superfoods.

Ridicat de proteină

Spirulina este o sursă bogată în proteine ​​și conține mai multe proteine ​​decat carnea si soia. Cu o dieta foarte bogata in proteine, vei simti mai plin pentru un timp mai îndelungat. Alimentele cu indice glicemic scazut sunt cele care va dura mai mult timp pentru a digera, prin urmare, făcându-vă să se abțină de la gustări și tratează ridicat de zahăr. Aceasta este, de fapt, ceea ce face Spirulina. Spirulina include o mare cantitate de vitamine și minerale necesare pentru sanatate esentiale. Este, de asemenea, o sursă majoră de acizi grasi esentiali omega trei, care stimuleaza functionarea creierului.

Conținut ridicat de nutrienți

De multe ori, atunci când vă simțiți foame corpul tau este de a crea efectul, deoarece este în căutarea de a umple propria nevoie de nutrienți. Când vă hrăniți-vă alimente de proastă calitate în mod regulat, creierul va declanșa apetitul într-un efort de a găsi ceea ce dorește, potrivit site-ului Spirulina Mondiale. Spirulina va crește concentrația de nutrienți în organism și poate reduce foamea și pofta în acest proces.

De mare putere antioxidanta

Antioxidantii sunt substante puternice care ajuta la a proteja organismul de radicalii liberi, care sunt molecule instabile care distrug celulele sanatoase. Spirulina contine antioxidanti, cum ar fi vitamina A, C și E. Un articol publicat in cardiovasculare Therapeutics in august 2010, constată că spirulina activități antioxidante benefice au fost demonstrate într-un număr mare de studii pe animale preclinice, precum și într-un număr limitat de studii umane. Dovezile sugerează că beneficiile cardiovasculare sunt un rezultat al antioxidante și activități anti-inflamatorii.

Acizi grași esențiali

Spirulina este o sursă bogată de acizi grași Omega-3 și GLA, sau acid gama-linolenic, spune ChlorellaFactor.com. Cea mai mare concentrație de GLA este găsit oriunde în laptele matern, așa cum este folosit pentru dezvoltarea creierului copilului în creștere. GLA poate ajuta, de asemenea, la reglarea zahărului din sânge și de a controla nivelul de insulină, care, la rândul său, a minimiza binging carbohidrați și vă ajuta să piardă în greutate.

În cazul în care pentru a cumpăra supliment Spirulina

Bazat pe comentarii de mai sus, este clar că Spirulina are multe beneficii pentru pierderea în greutate și de sănătate. Aici, vă recomandăm o formulă care conține Spirulina. BioSuperSlimMix este mult mai recomandat de utilizat, deoarece are o mare combinatie intre Superfoods spirulina si alte ingrediente FDA a aprobat. Acum, cumpara BioSuperSlimMix ca supliment spirulină doar făcând clic pe link-ul de mai jos banner-ul. Comanda produsul făcând clic pe comanda banner aici.