beneficii supliment Glucomanan ca dietetice naturale

Una dintre fibre alimentare naturale care pretindeau a fi un arzător în greutate eficient este beneficii supliment glucomannan.

Glucomannan, de asemenea, reușește să omoare alte câteva probleme. În primul rând, nu există probleme cu deshidratare ca în timp ce componenta va absorbi inițial lichide, corpul inferior în jos intestin reabsoarbe apa. Acesta este cel mai bun mod pentru toată lumea să piardă în greutate. Aici, vă vom împărtăși informația. Deci, găsi beneficiile supliment glucomanan pentru programul dvs. dietetice naturale.

Ce este glucomanan?

Glucomannan este un zahăr obținut din rădăcina plantei konjac, care a fost folosit de secole in bucataria traditionala japoneza ca un agent de îngroșare sau de gelifiere. Este atât de renumit în Japonia, care are chiar propria porecla ca mătura intestine. Acesta vă oferă o idee despre cum funcționează. Pentru doar câteva calorii, glucomanan creează un sentiment de plenitudine prin absorbția apei și extinderea pentru a forma o fibră voluminoase în stomac.

Acesta este disponibil ca un supliment, în amestecuri de băuturi și se adaugă la produsele alimentare, cum ar fi pastele si faina. De asemenea, este ingredientul principal în fidea Shirataki. Glucomannan cuprinde 40% din greutatea uscată a yam elefant, care este originar din Asia de Sud-Est. Ea are o lunga istorie de utilizare în amestecuri pe bază de plante și alimente tradiționale cum ar fi tofu, fidea, și jeleu konjac.

Beneficiile glucomannan

În timp ce cercetarea este încă în evoluție, iar FDA nu a dat aprobarea pentru orice revendicări de sănătate produs glucomanan sau pierdere în greutate, studii preliminare sunt promițătoare. Într-un studiu publicat in 2007 British Journal of Nutrition, participantii care au luat o glucomanan și tarate psyllium supliment combinație a pierdut aproximativ 10 de lire sterline în 16 săptămâni, comparativ cu 1,7 lire sterline pierdute în grupul placebo. Un alt studiu folosind doar glucomanan a arătat o medie de 5,5 lire sterline pierdute timp de opt săptămâni, fără a face alte dieta sau schimbarea stilului de viata.

Efecte secundare glucomanan

Glucomannan poate provoca unele reacții adverse abdominale, dar este sigur de a lua ca un supliment pierdere în greutate. Este un produs natural, fără stimulente. Acesta ajută la scăderea nivelului de colesterol si poate ajuta la reglarea glucozei. Este o fibră solubilă, ceea ce înseamnă că este eliminat de către organism, mai degrabă decât stocate. Acesta asistă cu regularitate. Dozajele pot fi ajustate în funcție de toleranța individuală. Începe încet și crește treptat, dacă se dorește. Nu luați mai mult decât doza maximă recomandată. Întotdeauna bea multă apă atunci când se iau glucomanan.

Ar trebui să încercați glucomanan?

Conform probelor, glucomannan este un supliment eficient de pierdere în greutate. Cu toate acestea, la fel ca orice strategie de pierdere in greutate, aceasta nu funcționează în mod izolat. Singurul cunoscut mod de a pierde in greutate pe termen lung este de a face o schimbare permanentă pentru stilul tău de viață. Glucomannan poate ajuta la a face ca mai ușor, dar nu va funcționa nici un miracol pe cont propriu.

Cumpara suplimentul Glucomanan

Vă recomandăm să cumpere proto-Col SLimFizz ca supliment Glucomanan. Acest Proto-Col SlimFizz oferă foarte sigur și supliment natural pentru rezultate foarte bune. Poti cumpara proto-Col SlimFizz pe site-ul oficial. Ai încredere în ea și faceți clic pe link-urile pentru a vizita site-ul oficial al originalului Proto-Col SlimFizz. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>