Beneficii mari de calciu pentru pierderea în greutate

Calciul este o necesitate pentru toată lumea, crește mai mult decât doar sănătatea oaselor. De asemenea, aveți nevoie de calciu pentru pierderea în greutate. Există multe motive bune pentru a mânca alimente bogate în calciu, care este sprijinul pe termen lung al sănătății oaselor tale. Corpul tău are nevoie de calciu în fiecare zi, iar dacă nu îl furnizezi prin alimentație, corpul tău va folosi calciu depozitat în oasele tale. Deci, are sens dacă includeți calciu pentru planul de pierdere în greutate. Iată tot ce trebuie să știți despre utilizarea calciului pentru pierderea în greutate.

Importanța calciului pentru pierderea în greutate

Calciul te ajută să construiești oase puternice, sănătoase și chiar te ajută să slăbești în același timp! O greutate sănătoasă este, de asemenea, o componentă cheie a oaselor sănătoase. O greutate corporală sănătoasă pune mai puțină încordare pe articulații și schelet. Și scade inflamația care dăunează oaselor! Unele cercetări din 2010 sugerează că un aport mai mare de calciu poate ajuta la pierderea în greutate legată de dietă. Un studiu mai vechi din 2007 a descoperit că o dietă bogată în calciu lactat a crescut pierderea în greutate la persoanele cu diabet zaharat de tip 2. A lua calciu este într-adevăr o strategie eficientă de pierdere în greutate. Alimentele bogate în calciu sunt:

  • Lapte.
  • Iaurt.
  • Cereale fortificate.
  • Suc de portocale fortificat.
  • Legume de culoare verde închis, cu frunze.
  • Seminte.
  • Migdale.

Dacă nu puteți obține suficient calciu din surse alimentare, sunt de asemenea disponibile suplimente de calciu.

Calciu pentru pierderea în greutate: cum funcționează?

Se pare că legătura dintre calciu și gestionarea greutății este legată de modul în care calciul și grăsimile colaborează. Conform unui studiu realizat cu șoareci, șoarecii care obțin suplimente de calciu au înregistrat o scădere cu 42% a grăsimilor corporale, spre deosebire de 8% din grupul care nu a primit calciu. Cercetătorul a observat că calciul depozitat în celulele grase joacă un rol esențial în reglarea modului în care această grăsime este procesată de organism. Cu cât mai mult calciu, cu atât mai multă grăsime celulă arde, ceea ce echivalează cu o pierdere în greutate mai importantă. Pe baza rezultatelor acestui studiu, cercetătorul a mers mai departe și și-a testat teoria cu un studiu care a implicat 32 de persoane obeze care au urmat o dietă săracă în calorii. Rezultatele au fost semnificativ similare cu cercetările anterioare, toți utilizatorii de suplimente de calciu pierdând grăsime. Totul se reduce la știință. Calciul oferă creșteri imediate ale termogenezei, ceea ce poate stimula metabolismul, determinând organismul nostru să înceapă să ardă grăsime. Deci, pentru cei care doresc să slăbească, adăugarea unui supliment de calciu poate fi piesa care lipsește din puzzle.

PhenQ: un supliment pentru scăderea în greutate cu calciu

Ca unul dintre cele mai bune suplimente pentru pierderea în greutate din lume, PhenQ conține și calciu pe lângă alte ingrediente. Consumul regulat de PhenQ va oferi oaselor dvs. carbonatul de calciu necesar. Acest ingredient are într-adevăr un rol semnificativ în gestionarea greutății. Calciul în PhenQ este foarte responsabil pentru controlul grăsimilor corporale. Aceasta se ocupă de transferul semnalelor din întregul corp către creierul tău. Dacă aveți o cantitate suficientă de calciu în sistemul dvs., atunci corpul dvs. înțelege să nu economisiți excesul de grăsime care vă face să adăugați în greutate. Calciul poate chiar să ordone ca diverse celule din corp să vărsă excesul de grăsime sugerând că organismul este în stare bună și din acest motiv depozitele de grăsime nu sunt necesare. După aceea, celulele încep să topească grăsimea, iar acest lucru duce la reducerea în greutate suplimentară. Prin urmare, PhenQ oferă o strategie fantastică de control al greutății prin nu numai prevenirea, ci și eliminarea precisă a celulelor grase din țesuturi. Acest lucru va ajuta atât la reducerea greutății, cât și la menținerea în acest fel. Vrei să crești aportul de calciu pentru pierderea în greutate? Ia doar PhenQ! Accesați site-ul oficial pentru a face o achiziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>