Beneficii Goji Berry pentru sănătate

Promovate ca superfructe în ultimii ani, beneficiile goji berry sunt cunoscute pentru a ajuta la combaterea diabetului zaharat și a cancerului. Goji fructe de padure sunt populare printre celebrități ca Madonna și Miranda Kerr. Studiile au arătat că consumarea boabelor poate stimula activitatea creierului și un sentiment de wellness. Un alt studiu a descoperit cum fructele goji ar putea face regresul cancerului. Ei bine, există câteva studii care vorbesc atât de mult de fructe de pădure goji că nu le poți ajuta decât să le încerci.

Goji boabe ca un superfood

Goji fructe de padure au fost folosite in medicina traditionala chineza de peste 2.000 de ani. Unele legende afirmă că boabele Goji au fost consumate de călugări în Munții Himalaia cu mii de ani în urmă și au înmuiat în apă fierbinte pentru a ajuta la meditația ajutorului și a obține o sănătate mai mare, vitalitate, longevitate, energie și rezistență, printre alte beneficii goji berry. Scăzut în calorii, fără grăsimi, o bună sursă de fibre și o alimente bogate în antioxidanți, beneficiile goji berry includ capacitatea de a vă ajuta să luptați împotriva bolilor, să vă gestionați în mod eficient greutatea și să experimentați o mai bună digestie. În mod obișnuit consumate în stare brută, uscată sau în formă lichidă sau sub formă de pulbere, boabele goji versatile conțin o gamă largă de fitonutrienți, vitamine și oligoelemente, oferindu-le numele de fructe superioare de fructe de către mulți experți în domeniul sănătății.

8 beneficii goji berry pentru sănătate

Goji fructe de padure beneficii sunt atât de multe, dar aici sunt cele mai cunoscute:

  • Pierderea și menținerea în greutate.

La o jumătate de cană de servire, boabele goji furnizează 90 de calorii cu patru grame de proteine ​​și fibre. Dietele bogate în proteine ​​și fibre, toate în timp ce sunt scăzute în calorii, au arătat că mențin greutatea în contradicție cu potențialul de a facilita scăderea în greutate.

  • Reglarea intestinului.

Fibrele sunt imperative pentru sănătatea digestivă, menținând regulile intestinelor și combaterea constipației. O ceașcă de sfert furnizează 10 și 16% din necesarul total de fibre zilnice pentru bărbați și femei, respectiv. Aportul adecvat de fibre a fost, de asemenea, touted pentru a proteja împotriva afecțiunilor intestinului, inclusiv hemoroizii și diferite tipuri de cancer.

  • Protecția ochilor.

Goji fructe de padure conțin zeaxanthin, un carotenoid demonstrat pentru a proteja ochii de lumina dăunătoare de mare energie, inclusiv razele ultraviolete de la soare. Consumul regulat de boabe a demonstrat în continuare că reduce riscul de degenerescență maculară legată de vârstă, cauza principală a pierderii vederii la vârstnici. Consumul bogat de vitamine C conținând goji fructe de padure poate, de asemenea, reduce riscul de cataractă, sau înnegrirea lentilei ochiului.

  • stabilizarea zahărului din sânge.

Se recomandă alimente cu fibre mai mari pentru a stabiliza zahărurile din sânge și pentru a reduce riscul apariției unor scurgeri și scurgeri severe. Gestionarea zahărului din sânge reduce riscul complicațiilor cauzate de diabet.

  • Stimularea mușchilor.

Deși o sursă mare de proteine ​​provine din surse animale, fructele goji oferă nu numai o proteină pe bază de plante, ci și 18 de aminoacizi. Proteina joacă un rol imperativ în menținerea și câștigul muscular, persistența ulterioară a masei și a forței musculare slabe.

  • Combaterea cancerului.

Bomboane sunt spargere cu antioxidanti, goji fructe de padure incluse. De la conținutul său puternic de vitamina C la polifenolii săi solizi, boabele goji pot lupta împotriva cancerului și a creșterii tumorilor. De fapt, un studiu sugerează că băutul de suc de fructe de padure goji protejează împotriva daunelor provocate de soare, reducând ulterior cancerul de piele.

  • Anti îmbătrânire.

Deși obținerea unei lumânări pe tortul de ziua este inevitabilă în fiecare an, fructele goji au fost raportate că au proprietăți anti-îmbătrânire, în special una dintre proprietățile primare căutate în Medicina tradițională chineză. Conținutul ridicat de carotenoizi și polifenoli, doi antioxidanți puternici, a fost sugerat pentru combaterea oxidanților, inhibând în final moartea celulară care contribuie probabil la îmbătrânirea accelerată. Conținutul de vitamină C are, de asemenea, un rol-cheie în sfidarea procesului de îmbătrânire, atribuit în primul rând proprietăților sale antioxidante și producției de colagen.

  • Stimularea aptitudinilor.

Consumul de suc din goji fructe de padure s-au dovedit a creste nivelul de energie, crescând ulterior starea de spirit. Consumul zilnic de goji va crește sentimentele subiective ale bunăstării generale și performanțele neurologice și psihologice îmbunătățite în doar 14 zile.

Concluzia

Goji Berry este recomandat să consume? Răspunsul la această întrebare este certainly “da”. Poate fi consumat în multe feluri și poate face corpul mult mai bun. Prețul poate fi o problemă pentru unii oameni, dar nu ar trebui să vă împiedice să vă răsfățați cu acest fruct ocazional, mai ales când vă gândiți la tot ce veți primi în schimb. Chinezii au cunoscut beneficii de goji berry de mii de ani, iar acum este rândul tău să obții o parte din aceste beneficii. Deci, du-te și du-te dulce, roșu, chewy, goji boabe pe. Dacă doriți să știți cum să obțineți toate beneficiile goji berry într-un mod simplu, faceți clic pe banner de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>