Beneficii de sănătate și frumusețe ale proteinei din zer pentru femei

Nutriționiștii recomandă insistent proteina din zer pentru femei, deoarece are multe beneficii. Lipsa consumului de proteine ​​din zer poate da chiar și probleme femeilor. Proteina din zer este unul dintre cele mai bune suplimente care pot ajuta cu întreținerea musculară, pierderea de grăsimi, energie și altele. Din păcate, majoritatea femeilor tind să nu consume suficientă proteină în dieta zilnică. Există multe riscuri pentru sănătatea femeilor care nu consumă în mod regulat suficientă proteină. De aceea, experții în nutriție recomandă cu tărie consumul de proteine ​​din zer pentru femeile de toate vârstele.

Femeile au nevoie de proteine ​​suplimentare în dieta lor?

Da, femeile au nevoie de proteine ​​suplimentare în dieta lor. Femeile care nu primesc suficientă proteină în dieta lor tind să se simtă mai obosită și, în unele cazuri, mănâncă mai multe calorii în alimentele bogate în carbohidrați pentru a compensa această lipsă de energie. Iată câteva alte probleme de sănătate cauzate de lipsa consumului de proteine ​​din zer:

  • Creșterea riscului de apariție a osteoporozei.
  • Edeme.
  • Metabolizare lentă.
  • Obezitate.
  • Diluarea părului.
  • Unghiile și picioarele fragile.

Beneficii mari de proteine ​​din zer pentru femei

Asigurați-vă că obțineți suficientă proteină din zer în dieta dvs., puteți profita de avantajele ample asociate cu aceasta. Și aici sunt beneficiile pentru sănătate și frumusețe ale proteinei din zer pentru femei:

  • Beneficii pentru păr.

o Păr mai gros. Consumul obișnuit de proteine ​​din zer vă va ajuta să obțineți păr gros, sănătos și strălucitor. o Curățați scalpul. Folosind pudra de proteine ​​din zer în locul șamponului sau după șampon, vă veți ajuta să vă păstrați scalpul curat și fără ulei și veți îmbunătăți textura generală a părului. o Opreste pierderea parului. Un deficit de proteine ​​poate duce la pierderea parului prematură. Consumul de proteine ​​din zer, în special concentrat de proteine ​​din zer, poate ajuta la prevenirea caderii parului și la creșterea părului.

  • Beneficii pentru piele.

o Piele mai tanara. Adăugarea câtorva cani de proteine ​​din zer în baie și înmuierea în el poate ajuta la întinerirea și restabilirea valorii pH-ului pielii. o Piele sănătoasă. Aminoacizii din proteina din zer vor ajuta de asemenea sa mentina fermitatea si elasticitatea pielii.

  • Beneficii pentru unghii.

o Unghii mai puternice. Cuiele pot fi super-reflectorizante ale nutriției și, dacă nu obțineți suficientă proteină, unghiile pot deveni decolorate și chiar apar neclar. Proteina din zer poate ajuta cu asta!

  • Beneficii pentru corpul dumneavoastră.

o Pierdere în greutate. Proteina din zer este bogata in carbohidrati si bogata in proteine, ceea ce ajuta la accelerarea metabolismului. Consumul mai mult de proteine ​​va ajuta de fapt să vă scape de excesul de grăsime și vă va ajuta să vă păstrați musculatura slabă. Dar evitați aceste produse care sunt încărcate cu zaharuri și calorii suplimentare. o Osteoporoza. Proteina din zer contine lactoferina, care se crede ca favorizeaza sanatatea oaselor. Proteina din zer ajuta la consolidarea oaselor noastre si va ajuta la incetinirea degenerarii muschilor pentru a le mentine mai puternice. o îmbătrânire. Glutationul este un antioxidant găsit în proteina din zer, care încearcă să întârzie semnele îmbătrânirii. Proteina din zer va ajuta, de asemenea, să încetinească degenerarea muschilor pentru a le menține mai puternică. Când îmbătrânim, producția de glutation se diminuează, astfel încât asigurarea proteinei din zer în dietele noastre va contribui la creșterea producției de glutation.

Alegerea proteinei din zer de înaltă calitate pentru femei

Discutați cu un nutriționist de încredere înainte de a cumpăra proteine ​​din zer. Asigurați-vă că alegeți o proteină de zer de înaltă calitate pentru femeile cu un nivel scăzut de zaharuri adăugate. Ia grijă de suplimentele de proteine ​​din zer care conțin ingrediente suplimentare care se presupune că promovează scăderea în greutate. Cel mai bine este să alegeți o pulbere de proteine ​​din zer pur pentru a evita efectele secundare negative din ingrediente adăugate, cum ar fi cofeina. Pentru mai multe îndrumări, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>