Bästa tidig utlösning gelé för säker och bra behandling

Hur är det för tidig utlösning gelé? Kan detta ge en god behandling för tidig utlösning? Läs det här inlägget klar.

Könsorganen är oftast de mest betydande kroppens organ hos människor. Å andra sidan, är optimal prestanda hos dessa kroppens organ viktigt för dig att få maximal sexuell glädje och andra fördelar med sexuell aktivitet.

För tidig utlösning är inte ett normalt tillstånd, och det är ibland bane av sexliv av män. Det är ett besvär att det hindrar i förtroende vissa män. Därför måste du hitta den exakta behandling för att stoppa t effektivt. Hur handlar om utlösning gelé?

Olika typer av utlösning problem

Tre typer av utlösning problem män möter nuförtiden. Den första är för tidig utlösning, retrograd ejakulation, och fördröjd utlösning. Av dessa tre är tidig utlösning den vanligaste – det bekymrar inte bara äldre män. Även medelålders och några av de yngre människor upplever en släng av prematur ejakulation.

Prematur ejakulation gel behandlingar

Användning hyposensibilisering salvor: lokalanestetika såsom lidokain / prilokain och bensokain geler såsom kan appliceras på undersidan av ollonet (ollonet). Bensokain och lidokain / prilokain har olika tid vattenlöslighet och respons. Bensokain är mindre vattenlösliga och följaktligen förblir en längre tid på huden hos penis, vilket leder är en potentiellt bättre respons och ejaculatorius kontroll. Det är också tillämpas så tidigt som 15 min innan samlag, medan lidokain / prilokain anbringas i allmänhet 30 minuter innan sex. Desensibilisering salvor bäst tillämpas och sedan tvättas bort 5-10 minuter före sexuellt umgänge, annars kommer de att orsaka en bedövande effekt för partner också. Vissa män använder dessa geler under en kondom.

Använda Enlast gelé kräm för behandling

Som man föredrar du? Vi rekommenderar att du Enlast grädde. Denna gelé grädde är en bra lösning för tidig utlösning. Enlast är en kräm som marknadsförs på internet, som gör anspråk på att stoppa tidig utlösning hos män i alla åldrar.

Det främjar att vara en säker och effektiv upptäckt som kommer att minska penis sensibilisering och förlänger utlösning tid hos män i mer sexuell tillfredsställelse mellan två parter.

Produkten tillverkaren beskrivning anger att det innehåller FDA godkänt ingrediens för sexuella förbättring. Produktbeskrivningen i den officiella hemsidan avslöjar att Enlast inte ett piller för manliga förbättring, men ett lättanvänt krämberedning för utvärtes bruk.

Hur Enlast arbete?

I enlighet med den produkt maker, är nyckeln aktiva komponenten i Enlast tidig utlösning kräm bensokain som har desensibiliserande innehåll.

Man penis hyposensibilisering effekt saktar ner starten av klimax hos män enligt dem. Dessutom Enlast gör jobbet genom att minska penis överkänslighet samtidigt utvidga klimax tid.

Alla dessa effekter, i enlighet med produktinformationen kommer att bidra till att göra oss att få kontroll över klimax och vid samma tid och åtgärda problemen med tidig utlösning hos män. Samma förstärkning tillskott på webben har i allmänhet afrodisiakum effekter (ingredienser som förbättrar manliga libido).

Bästa stället att köpa

Är du nu att köpa Enlast? Det är en bra idé. Du kan behöva hitta länken fana för att komma till beställningssidan av Enlast. Som handlar med den officiella webbplatsen för Enlast. Klicka på den för att komma in den officiella webbplatsen för Enlast snabbt och enkelt omdirigera.