Bărbații și femeile pot folosi fructe de goji pentru libidou

Goji fructe de padure sunt recomandate de practicienii de sănătate pentru a vă ajuta să vă uitați și să vă simțiți tineri. Puteți chiar folosi goji fructe de padure pentru libidoul. Goji Berry este foarte bogat în beta-carotină, mult mai mare decât alte fructe. Ca atare, fructele goji sunt capabile să vă ajute să vă arătați și să vă simțiți tineri. Ele sunt ca versiunea culinară a fântânii tinereții. Testele clinice dovedesc, de asemenea, că fructele goji ajuta la scăderea colesterolului rău. Și ele prezintă un potențial pentru tratarea sindromului metabolic, un precursor al disfuncției erectile.

Importanța unei conduceri sexuale sănătoase

O conducere sexuală sănătoasă vă îmbunătățește calitatea vieții. Viața sexuală sănătoasă este la fel de importantă ca și alte aspecte ale vieții tale. În căutarea noastră de a trăi viața echilibrată prea des, sexul nu este inclus în ecuație. Avem tendința să ne concentrăm asupra carierelor, afacerilor, finanțelor și a listelor de zi cu zi. Cu atât de mult se întâmplă în fiecare zi este ușor să ne punem viața dragostei pe arzătorul din spate, neglijând partenerii noștri și chiar nevoile noastre. Vă sugerăm să încercați să utilizați fructe de pădure goji pentru libidou. Boabe trebuie să lucreze pentru a îmbunătăți dvs. de sex drive.

Puterea afrodiziacă a fructelor goji pentru libidou

Goji fructe de padure sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de wolfberries. Și ele sunt numite “fructe de pădure fericite” în China, acolo unde există puteri afrodisiace. În medicina chineză, boabele goji sunt administrate pentru a întări sistemul suprarenale, considerat a fi un centru al energiei sexuale. Statutul afrodisiac al fructului a ajuns chiar într-un vechi proverb chinezesc. Ea avertizează pe bărbații care călătoresc departe de iubitorii lor: “Cel care călătorește la o mie de kilometri de acasă nu ar trebui să mănânce goji”.

Goji fructe și testosteron

Testosteronul este important pentru unitatea sexuală atât la bărbați, cât și la femei. În Asia, este bine cunoscut faptul că boabele de goji măresc nivelele de testosteron, care stimulează mișcarea sexuală. Puteți să vă bazați cu adevărat pe goji fructe de palmier pentru libidou, deoarece acestea sunt o sursă de antioxidanți, pentru a îmbunătăți starea de spirit și rezistență, care sunt atât de importante pentru o abilitate de sex mare. Goji fructe de padure au capacitatea de a spori libidoul uman. În țările asiatice, aceste fructe de pădure au fost utilizate în mod tradițional ca tonic sexual, care ajută la îmbunătățirea conducerii sexuale atât la femei, cât și la bărbați. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, nivelurile de testosteron – hormonul sexual masculin, scad în jos, reducând efectul sexual. Aportul de boabe de goji crește nivelele de testosteron secretate mai ales la bărbați, îmbunătățind astfel capacitatea lor sexuală.

Concluzie

Beneficiile fructelor de goji pentru libidoul sunt incontestabile, deoarece aceste fructe au fost mult timp considerate a fi afrodisiac în China și mai multe studii încep să confirme aceste afirmații. Potrivit unui studiu modern, anumiți constituenți din fructele goji reglează eliberarea hormonilor sexuali, stimulează nivelul hormonilor și îmbunătățesc calitatea și cantitatea de spermă. Goji fructe de padure sunt într-adevăr super fructe. Cu toate că boabele Goji sunt cele mai cunoscute pentru activitatea antioxidantă, ele conțin și un număr impresionant de vitamine și minerale. O sticlă de fructe de pădure goji conține chiar și 11 vitamine esențiale și 22 de minerale care includ potasiu, zinc, fier, cupru și riboflavină. De asemenea, conține 8 polizaharide, o sursă primară de fibre dietetice. Cu astfel de niveluri ridicate de vitamine, minerale și fibre, nu este surprinzător faptul că mulți practicanți de sănătate recomandă clienților săi să folosească fructe de goji pentru libidou. Există un număr mare de produse goji berry și poate fi dificil să se decidă care sunt cele mai bune calități. Dacă doriți să căutați un produs goji certificat natural și cu susținere, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>