Având un copil de 35 de ani: este posibil?

Femeile la vârsta de 35 de ani sunt uneori etichetate ca fiind la vârsta maternă avansată. Cu toate acestea, având un copil la 35 de ani este încă bine și posibil. Este normal să fii preocupat de sarcina ulterioară la vârstă, totuși femeile la vârsta de 35 de ani sunt în general sănătoase și pot avea copii. Chiar și cu probleme legate de fertilitate, există multe modalități de a ajuta familiile să aibă copii. Unele femei răspund mesajului cultural că femeile de peste 35 de ani nu mai pot suporta copii. Trebuie să știți că mesajul nu este adevărat. De fapt, multe femei au avut primii lor copii în anii treizeci și chiar în primele patruzeci de ani.

Având un copil la 35 de ani: este posibil!

Un studiu amplu a constatat: Femeile cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani au avut o sansa de a concepe putin mai mult de 50% in ziua cea mai fertila. Femeile cu vârsta cuprinsă între 27 și 34 de ani aveau o șansă puțin mai mică de 40% de a concepe. Femeile cu vârsta cuprinsă între 35 și 39 au avut o șansă puțin mai mică de 30% de a rămâne însărcinată. Un alt studiu a constatat că aproximativ 75% dintre femeile care încearcă să conceapă la vârsta de 30 de ani concepeau în decurs de un an. După patru ani de încercare, rata de succes a sarcinii este de 91%. Aproximativ 66 la suta dintre femei concepe intr-un an care incearca sa inceapa la varsta de 35 de ani. Dupa patru ani, 84 la suta in cele din urma ramane insarcinata si au un copil. Concluzia, nici un studiu care susține că nu are un copil la 35 de ani este imposibil.

Aveți un copil de 35 de ani: este sigur?

A avea un copil la 35 de ani este sigur, dar atât tu cât și partenerul tău ar trebui să fie sănătoși. A face aceste lucruri înainte și în timpul sarcinii vă poate ajuta să aveți o sarcină sănătoasă și un copil sănătos.

  • Înainte de sarcină:

o Obțineți o verificare a preconcepției. o Obțineți tratament pentru orice condiții de sănătate pe care le aveți. o Mâncați alimente sănătoase și luați un multivitamină. o Obțineți o greutate sănătoasă. o Nu fumează, bea alcool, nu folosește medicamente stradale și nu abuzează de medicamente. o Protejați-vă de produse chimice nesigure la domiciliu sau la serviciu. o Reduceți stresul.

  • În timpul sarcinii:

o Mergeți la toate examenele de îngrijire prenatală, chiar dacă vă simțiți bine. o Păstrați tratamentul pentru orice condiții de sănătate pe care le aveți. o Obțineți cantitatea potrivită de greutate. o Mâncați alimente sănătoase, luați-vă vitamina prenatală și faceți ceva activ în fiecare zi. o Nu fumează, bea alcool, nu folosește medicamente stradale și nu abuzează de medicamente. o Protejați-vă de produse chimice acasă sau de muncă care pot fi dăunătoare pentru bebelușul dvs. și de a vă reduce stresul.

Creșteți șansa de a avea un copil la 35 de ani

PregnancyMiracle vă poate ajuta să creșteți șansa de a avea un copil la 35 de ani. PregnancyMiracle este o carte a lui Lisa Olson, care are multe sfaturi și trucuri holistice care vă vor ajuta să vă vindecați problemele de infertilitate și să creșteți șansele de a vă concepe. Metoda PregnancyMiracle vă va ajuta să obțineți dreptul corpului pentru concepere, chiar dacă aveți deja 35 de ani. Multe femei de 35 de ani au conceput în mod firesc și sunt mame acum mândri că nu au crezut că ar putea fi. Cea mai bună parte este că au făcut-o fără medicamente și fără intervenții chirurgicale riscante sau efecte secundare. Cum au făcut-o? Au folosit un program științific dovedit și testat prezentat în cartea PregnancyMiracle. Iată un mic eșantion din ceea ce veți învăța în PregnancyMiracle:

  • Procesul multi-dimensional PregnancyMiracle pentru succesul anti-infertilității în 5 pași.
  • Adevărul șocant despre tratamentele convenționale de infertilitate și capcana de medicamente și cum vă puteți elibera în cele din urmă și puteți folosi abordarea naturală pentru totdeauna.
  • Cele mai bune zece produse alimentare de fertilitate pe care ar trebui să le consumați tot timpul.
  • Primele zece cele mai grave alimente pe care nu trebuie să le mâncați niciodată când vă luptați să rămâneți însărcinată.
  • În sfârșit: învățați când și cum să faceți sexul în mod corect folosind secretele chinezești vechi.

Puteți afla mai multe despre concepție și având o sarcină sănătoasă vizitând site-ul oficial PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>