Att veta allt om dianabol piller innan du tar det

Veta om Dianabol piller innan du väljer. Dianabol är en av de mest anabola steroider används av idrottsmän.

Vad är Dianabol

Dianabol är en Anabol steroid ämnen som är mycket populära. Dianabol är en Anabol steroid ämnen besläktade med manliga könshormoner. Dianabol är en typ av steroid efter testosteron. På 60-talet använder idrottsmän Dianabol för att höja deras energi och idrottsprestationer. Dianabol är användbart att stimulera muskeltillväxt.

Det finns två typer nämligen Dianabol, Dianabol tabletter och injektion. Dianabol tabletter används det mest av idrottare, de tar Dianabol innan du gör övningar på gymmet för att få en större läkemedel absorption och ökad prestanda. Dock bör du ta Dianabol enligt Rekommenderad dosering. Dianabol kan resultera i androgena effekter som manliga sexuella egenskaper.

Dianabol piller dosering

den vanligaste dosen är 30-50 Mg per dag med Dianabol piller cykel för mellan 4-6 veckor. Om du inte har tagit Dianabol, ta 30-40 Mg, detta är den dos som är effektiv för nybörjare.

Dianabol piller biverkningar

  • om den används under en dos, det kan skada levern.
  • Hud i ansiktet är fet och acne.
  • Kan orsaka håravfall och skallighet hos män.
  • Lagring av vatten på ansikte och hals.
  • Högt blodtryck.
  • Odla kroppshår, fördjupning av struphuvudet och förstoring av klitoris hos kvinnor.
  • Ökat LDL-kolesterolet.

Var man kan köpa Dianabol

Dianabol är en av de anabola steroider är mycket populära och kan användas av både män och kvinnor. Många idrottare och artister använder Dianabol för att stödja deras utseende. Dianabol kan förbättra energi, prestanda, och stimulera muskeltillväxt.

Nu online många tillverkare sälja dessa tillägg. Du måste komma ihåg att Dianabol tabletter pris inte är billigt. Du kan köpa Dianabol bantningspiller på den officiella hemsidan. Om du köper på den officiella hemsidan kan du få Dianabol piller försäljning. Dessutom kommer du garanterat att Dianabol du köper är äkta, inte en replik. Du får rabatt på ett speciellt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>