Arzător termogenic pentru grăsimi: vă ajută să ardeți grăsimea

Cele mai multe arzătoare termogene de grăsime sunt concepute pentru a reduce grăsimea corporală prin creșterea ratei metabolice bazale, indiferent dacă doriți să pierdeți sau să vă rupeți. Cuvântul “termogen” înseamnă literalmente căldură. Când corpul tău arde calorii, generează mai multă căldură, astfel încât suplimentele care stimulează metabolismul sau arderea grăsimilor sunt considerate termogene. Multe tipuri diferite de aceste suplimente sunt disponibile peste tejghea. Unele conțin doar un ingredient, în timp ce alții folosesc un amestec de compuși care măresc metabolismul.

Elementele de bază ale arzătoarelor termogene de grăsime

Arzătoarele termogene de grăsime sunt suplimente care ajută la creșterea metabolismului pentru câteva ore după ce le luați, rezultând astfel că organismul arde mai multe calorii chiar și atunci când este în repaus. Suplimentele pentru arderea grasimilor nu sunt neapărat termogenice, deoarece unele suplimente cu această etichetă afectează metabolismul grăsimilor prin limitarea cantității de grăsimi care se absorb, mai degrabă decât provocând o ardere mai rapidă. Arzătoarele termogene de grăsime sunt unul dintre cele mai comune tipuri de suplimente de pierdere în greutate. Acestea conțin adesea crom, carnitină, cofeină, ceai verde, alge, forskolin și capsaicină.

Cum funcționează arzătorii termogeni de grăsimi

Arzatorul clasic, bazat pe dovezi, este de fapt vechiul prieten de stimulare a cofeinei. Unii stimulatori, cum ar fi cafeina, cresc metabolismul prin declanșarea eliberării sau a hormonilor, cum ar fi adrenalina. Acest lucru, la rândul său, mărește producția metabolică și, în cazul cofeinei, acest efect este deosebit de puternic la cei care sunt “naivi cu cafeină”. Acest lucru înseamnă că cofeina poate contribui la pierderea grăsimii, cu toate acestea, deoarece toleranța este acumulată în timp, aceste efecte devin umezite; deși este eficient, cel mai bine este cicloprirea dacă este utilizată ca arzător de grăsime. Dozele mari de cofeină care se apropie de 400 mg au arătat că cresc metabolismul cu aproximativ 30 de kilocalorii pe oră, totuși este întotdeauna înțelept să începeți cu o doză mai mică și evaluați toleranța dacă nu ați consumat niciodată cofeina. Cele mai populare termongenici care sunt văzute ca pur “termogenice” din cauza potențialului lor de a crește căldura corpului rapid sunt “capsaicinoidele”. S-ar putea să întâlniți accidental termogenics înainte, deoarece este capsaicina care dă ardei căldura lor. Prin urmare, probabil nu este surprinzător pentru oricine care a avut o curry fierbinte și a suferit transpirații asociate, că membrii acestei “familii termogene” sunt ingrediente populare în arzătoare termogene de grăsimi. Capsaicina crește, de asemenea, ratele de oxidare a grăsimilor, utilizarea grăsimilor ca și combustibil și acest lucru, combinat cu creșterea ratei metabolice, înseamnă că are potențialul de a susține pierderea de grăsime, în special dacă este consumat înainte de a se exerciți și acest lucru a fost demonstrat la o doză de aproximativ 150 mg .

Toate arzatoarele termogene de grăsime nu sunt egale

Puteți găsi o mare varietate de suplimente termogene pe piață. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți numai amestecuri de ingrediente care sunt toate naturale pentru cele mai bune rezultate fără efecte secundare nocive. Produsele cu efedra s-au dovedit a provoca efecte secundare grave atunci când o persoană le ia și au condiții medicale subiacente. Unele persoane au suferit atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, convulsii sau chiar au murit din cauza acestui compus. Ar trebui să alegeți arzătoare termogene de grăsime care sunt complet sigure în compușii lor pentru a vă ajuta în pierderea în greutate sau rutina construirii musculare. Compușii naturali conțin în mod obișnuit cofeina sau ghimbir pentru a crește metabolismul în mod natural și în siguranță. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi arzătorul termogen de grăsimi natural și sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>