Are colagen eficienta crema te ajuta sa arate tinerilor?

Vrei sa se confrunte cu ridurile si imbatranirea pielii? Ei bine, găsi următoarele eficacitatea crema de colagen cu cel mai bun rezultat.

Multe creme antirid și loțiuni vândute în magazine, în farmacii și pe promisiunea de internet, pentru a reduce ridurile și pentru a preveni sau inversa daune cauzate de soare.

Funcționează? Acest lucru depinde adesea de ingredientele specifice. De asemenea, arată cât timp le utilizați. Deoarece aceste over-the-counter (fara reteta), cremele antirid nu sunt clasificate ca medicamente, acestea nu sunt obligate să se supună cercetării științifice pentru a dovedi eficacitatea lor. Aici, veți obține crema de colagen corect cu eficiență ridicată.

Semnificația de colagen

Colagenul este o rețea de fibre în piele. Are mari cantități de patru aminoacizi, prolină, lizină, hidroxilizină și hidroxiprolina, conform Smart Skincare. Există 12 tipuri diferite de colagen pe tot corpul. Tipul 1 și 2 sunt cele mai abundente din piele. Cantitatea de colagen din piele începe să scadă pe măsură ce îmbătrânesc. Piele de colagen de tip 2 începe să scadă ca organismul se oprește în creștere, dar de tip 1 crește până la vârsta de 35 de Apoi, de tip 1 începe, de asemenea, să scadă.

Evaluarea revendicărilor colagen

Multe produse contin colagen, dar nu toate produsele pe bază de colagen conferă beneficii. colagen Injectabil poate ajuta la creșterea elasticitatea pielii și grosimea, dar efectele pe termen lung variază în funcție de produsul pe care o utilizați. creme de colagen nu pot penetra straturile profunde ale pielii, astfel încât efectele sunt minime. Un studiu publicat in 2013 Farmacologie revista pielii și Fiziologie, cu toate acestea, a constatat ca suplimentele de colagen orale ar putea ajuta la elasticitatea pielii impuls.

Funcţie

Colagenul este un ingredient în multe loțiuni și creme de fata. producătorii lor pretind adesea că aceste creme fermitatea pielii si reduce efectele imbatranirii ca colagen este absorbit de piele. De fapt, moleculele de colagen conținute în cele mai multe dintre aceste creme sunt mult prea mari pentru a trece prin porii pielii și așa sunt în imposibilitatea de a penetra suprafața pielii, spune inteligent îngrijire a pielii.

Cel mai bun crema de colagen cu eficiență ridicată

XYZSmartCollagen crema este mai mult ca un progres în anti-îmbătrânire, deoarece produsul pare a fi foarte promițătoare și orientată spre rezultate. Cu o formulă menită să stimuleze producția naturală de colagen, produsul are cu siguranță potențialul de a aduce un set dorit de beneficii.

Pentru a produce rezultatele dorite, acest ultim crema anti-îmbătrânire utilizează puterea naturii. Aceasta este, XYZSmartCollagen include unele ingrediente naturale extrem de rafinate, care îi conferă potențialul de a restabili farmecul pierdut și starea tineresc al pielii.

În cazul în care pentru a cumpăra crema de colagen

XYZSmartCollagen este disponibil numai prin intermediul site-ul producătorului și, la momentul acestei analize, a (50 ml) a fost oală de vânzare cu amănuntul pentru £ 39.99. Aceasta este mai mult decât rezonabil pentru un produs de această calitate, mai ales atunci când îl compara cu unele dintre creme de capăt disponibile pe site-ul oficial. Puteți face clic pe link-ul comanda pentru a cumpăra crema de colagen de pe site-ul oficial direct. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>