Ar trebui să luați suplimente de sănătate pentru ficat?

Dacă trăiți un stil de viață care poate stresa ficatul, atunci ar trebui să luați în considerare luarea suplimentelor de sănătate hepatică pentru a oferi suport ficțional cuprinzător. În funcție de stilul de viață, ficatul poate fi pus în stres. În timp ce ficatul se poate regenera, în cazul în care acest stres este continuu nu există pur și simplu nici o oportunitate de regenerare să aibă loc. Exemple de factori care pot accentua ficatul includ consumul excesiv de alcool și “orale”, inclusiv prohormone. Dacă vă supuneți ficatul prin oricare dintre acești factori, este necesar să consumați suplimente de sănătate hepatice în mod regulat.

Semnificația suplimentării

În general, suplimentele alimentare continuă să înregistreze o creștere constantă în Statele Unite, deoarece consumatorii continuă să caute modalități de a umple găurile în portofoliul lor nutrițional. Suplimentele naturale sunt deosebit de populare, în special cele care au legături cu metodele “vechi” de sănătate preventivă. Suplimentele care au ca scop “curățarea” sau “detoxificarea” ficatului sunt destul de mici ca o piață comparativ cu suplimentele poziționate spre sprijinul imunitar sau sănătatea cognitivă, ca exemple, dar încă populare în anumite segmente ale populației Statelor Unite, în special adulții tineri și consumatori care consumă în mod regulat alimente rapide și alcool. Consumatorii sunt conștienți de rolul jucat de ficat în procesarea toxinelor și de importanța menținerii funcționării corecte a ficatului. Suplimentarea este o modalitate sănătoasă de a menține funcția hepatică.

Suplimente de sănătate pentru suplimentele hepatice

Multe dintre suplimentele de sănătate ale ficatului de pe piață conțin următoarele trei ingrediente pe bază de plante:

  • Creierul de lapte.

Ciuliul de lapte a fost folosit pentru a trata tulburările hepatice mai mult de 2000 de ani. Este ingredientul pe bază de plante cel mai des folosit în Statele Unite. Substanța activă din ciulinul de lapte este silymarinul, care este alcătuit din mai multe substanțe chimice naturale din plante. Silymarin ajută la regenerarea țesutului hepatic, reduce inflamația și protejează celulele hepatice de deteriorare, acționând ca un antioxidant.

  • frunze de anghinare.

Frunza de anghinare are proprietăți antioxidante. Poate proteja ficatul. Cercetările arată chiar că frunza de anghinare poate ajuta celulele hepatice să se regenereze. În studiile efectuate în 2016 și 2018 asupra persoanelor cu boală hepatică nealcoolică, frotiul de frunză de anghinare a redus markerii de leziuni hepatice comparativ cu placebo.

  • Radacina de papadie.

Există atât de multe beneficii de păpădie. Acestea includ creșterea fluxului de bilă în corpul dumneavoastră. Cu ajutorul combinat al vitaminei C în această substanță, puteți mări imunitatea corpului. Papadia, de asemenea, ajută la ameliorarea inflamației care apare, de obicei, cu iritarea hepatică.

Cele mai recomandate suplimente de sănătate a ficatului

Există o mulțime de suplimente de sănătate hepatice diferite care se concentrează pe curățarea colonului sau a altor zone ale corpului. Dacă doriți un supliment de înaltă calitate care să ofere toată hrana pe care ficatul dumneavoastră trebuie să o mențină să funcționeze bine, Liver Support Plus este ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Liver Support Plus funcționează nu numai pentru a vă curăța colonul, dar îmbunătățește și sistemul digestiv, elimină toxinele din organism și îmbunătățește funcția generală a ficatului. În plus față de ciulinul de lapte, anghinarea și păpădia, Liver Support Plus se diferențiază de alte suplimente adăugând un amestec de alte ingrediente naturale. Aceasta include:

  • Sfeclă roșie: Sfeclă roșie conține antioxidanți, vitamina A, vitamina B-6 și fier. Acești compuși ajută la protejarea ficatului de inflamație și stresul oxidativ, în timp ce sporesc capacitatea sa de a elimina toxinele din organism.
  • Yarrow: Yarrow are capacitatea de a calma nervii, reduce infecția hepatică și oferă efecte antioxidante și antiinflamatoare puternice.
  • Chanca piedrea: Studiile arată că Chanca Piedra este capabilă să prevină leziunile hepatice cauzate de toxine, medicamente sau alcool și să protejeze funcția hepatică prin scăderea stresului oxidativ și blocarea compușilor nocivi.
  • Rădăcina de cicoare: rădăcina de cicoare are o istorie îndelungată de sprijinire a problemelor hepatice. Vechii romani au folosit planta pentru a ajuta la curățarea sângelui. Egiptenii erau cunoscuți pentru a consuma rădăcină de cicoare în cantități mari pentru a ajuta la purificarea ficatului și a sângelui.

Luați Liver Support Plus într-o parte din regimul zilnic. Luați 2 capsule în fiecare zi. Pentru cele mai bune rezultate, luați o capsulă pe zi și o a doua capsulă seara sau în conformitate cu recomandările medicului dumneavoastră. Dați clic mai jos pentru mai multe informații despre cum să vă păstrați ficatul sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>