Ar trebui să luați cetonă de zmeură pe diete de ceto

Trebuie să luăm cetonă de zmeură pe dieta ceto? Nu, nu pentru că ketona de zmeură nu are de-a face cu dieta ketogenică. În forma sa adevărată, o cetonă de zmeură se găsește în mod natural în urme în zmeură roșie și alte fructe cum ar fi mure, afine și kiwi. Este ceea ce conferă fructe de padure aroma și aroma lor atrăgătoare. Astăzi, cetonele de zmeură se vând ca suplimente. Acestea vă pot ajuta corpul să ardă mai rapid și mai eficient grăsimi, deoarece ele presupun că cresc nivelurile de adiponectină – un hormon care reglează metabolismul și nivelurile de zahăr din sânge. Adiponectinul a fost demonstrat că ajută la creșterea părului, contribuie la distrugerea acizilor grași și reglează nivelul de glucoză. Acest lucru a dus în mod inadecvat la cetonurile de zmeură fiind vândute ca un produs de pierdere în greutate. Cetonul de zmeură este uneori asociat cu dieta ceto. Cu toate acestea, nu există nici o cerință pentru oricine să ia ketonă de zmeură asupra dietei ceto.

Ce este dieta ceto

Cu dieta ceto, teoria este că consumând mai puțini carbohidrați în timp ce consumați nivele neobișnuit de mari de grăsime, corpul dumneavoastră intră într-o stare de cetoză. Ca rezultat, arde atât grăsimea alimentară cât și grăsimea corporală stocată în cetone, determinând în cele din urmă să pierdeți în greutate. Între timp, cetonele de zmeură nu sunt organisme cetone și nu ridică nivele de cetonă în organism. Termenul “cetonuri de zmeură” este de fapt un nume greșit. Este o concepție greșită. Oamenii au auzit de constatările pozitive privind dieta ceto și cumpăra cetonele de zmeură, gândind că este același lucru. Prin urmare, nu trebuie să utilizați cetona de zmeură asupra dietei ceto, deoarece acestea sunt două lucruri diferite. Cu toate acestea, dieta ceto este dificil de urmat. Mulți experți în nutriție critică lipsa de echilibru a dietei și numesc un conținut ridicat de grăsimi nesănătos.

Rolul ketonei de zmeură

Deși experții în nutriție nu recomandă cetona de zmeură pentru dieta ceto, cetonul de zmeură are de fapt un rol important în scăderea în greutate. După cum am mai spus, dieta ceto este o practică dificilă. Dacă nu sunteți pregătit pentru dieta ceto, alegerea mai ușoară pentru pierderea în greutate este să luați cetonă de zmeură. Suplimentele de cetonă din zmeură sunt considerate un “arzător miracol de grăsime într-o sticlă”. Mai precis, suplimentele de cetonă sunt dozele concentrate ale substanței chimice în zmeură care provoacă aroma lor distinctă. Substanța a fost aprobată de FDA din 1965. Zmeura cetonelor se confrunta cu o crestere a popularitatii datorita mai multor studii recente care analizeaza capacitatea lor de a arde grasimile stocate. Cercetările efectuate la om au confirmat puterea de ardere a grăsimilor din complementul natural. Produsul a ajutat mulți oameni să piardă în greutate atunci când sunt utilizați împreună cu o dietă sănătoasă și exerciții zilnice. Vă recomandăm să luați zilnic 100 sau 200 mg suplimente de cetonă cu mic dejun și prânz. Dozajul este echivalent cu aproximativ 90 de kilograme de zmeură proaspătă.

Nu este nevoie să luați cetonă de zmeură pe dieta ceto

Cu ceton de zmeură, o dietă sănătoasă și exerciții zilnice, corpul tău metabolic va merge în direcția în care vrei să intri. O dietă sănătoasă este suficientă, nu e nevoie de o dietă ceto. Sperăm că acest lucru vă va duce peste cocoșul la scăderea în greutate și folosiți cetonă de zmeură în acest scop, nu ca o pastilă de miracol. Puteți cumpăra o sticlă de supliment de cetonă de zmeură pentru aproximativ 12 dolari la cele mai multe magazine de sănătate, dar este mai bine să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi cel mai recomandat brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>