Anadrol: steroid care acționează cu putere

Anadrol este un steroid cu putere și eficiență ridicată. Are un efect androgen foarte mare, care merge mână în mână cu o componentă anabolică extrem de intensă. Anadrol este de fapt numele de marcă pentru oxymetholone, un androgen orală foarte puternic. Acest steroid a fost făcut anterior pentru a aborda bolile precum anemia, pierderea musculară datorată HIV sau SIDA și osteoporoza. Astăzi, Anadrol este încă folosit în domeniul medical, dar cea mai comună utilizare a acestui medicament este în culturism.

Anadrol: steroid pentru culturism și alte sporturi

Anadrol este un steroid anabolic foarte puternic. Se bucură de mii de sportivi amatori și profesioniști. Acest steroid puternic are capacitatea de a îmbunătăți în mod semnificativ nivelurile de sinteză a proteinelor și de reținere a azotului. Foarte eficient pentru ciclurile de umplere, Anadrol este un steroid pe care îl puteți asocia cu îmbunătățiri aproape permanente în ceea ce privește nivelul forței corpului, agresivitatea și masa musculară. Acest steroid este, de asemenea, admirat de cei care sunt predispusi la oboseala sau la nagging leziuni in timpul antrenamente intense si de formare de forta. Anadrol este, de asemenea, un androgen foarte puternic, are un efect direct asupra numărului de celule roșii din sânge. Ca derivat al Dihidrotestosteronului, Anadrol nu se transformă direct în estrogen în organism. Considerata a fi una dintre cele mai puternice steroizi disponibili, Anadrol ofera un nivel de protectie sportivilor sub forma “lubrifierii” articulatiilor pentru a facilita imbunatatirea elasticitatii si a reducerii riscului de accidentare la ridicarea greutatii. Anadrol protejează mușchii corpului și împiedică ruperea țesutului pectoral și bicepsului care se întâmplă de obicei în timpul ridicării grele, în timp ce se agită pe androgeni puternici.

Doză Anadrol

Anadrol este fabricat în mod obișnuit sub formă de comprimate de 50 mg. Culturistii si sportivii s-au stabilit in mod frecvent cu privire la utilizarea de 25 – 50mg zilnic ca doza de inceput. Cei cu mai multa experienta au fost cunoscuti ca folosesc zilnic 50 – 100mg. Utilizatorii experimentati au aventurat de asemenea 100 – 150mg pe zi, dar acest lucru este cunoscut ca o practica cu risc foarte mare si Anadrol este un compus puternic si puternic, care pentru cei mai experimentati si cei mai avansati utilizatori, 50mg pe zi este suficient de puternic . Doza mai mare decât aceasta prezintă un risc semnificativ crescut de toxicitate hepatică. De fapt, studiile au demonstrat că, deși 100 mg de Anadrol este mai eficace decât 50 mg, există un efect de tip “clopot” în faptul că orice medicament mai mare de 100 mg nu produce rezultate semnificativ mai mari, ceea ce duce la scăderea randamentului. Anadrol posedă un timp de înjumătățire de aproximativ 8 – 9 ore, astfel încât mulți utilizatori ar putea dori să împartă dozajul uniform întreaga zi. O doză de dimineață de jumătate din doza zilnică totală poate fi optimă, urmată de a doua jumătate din doza zilnică administrată seara.

Anadrol efecte secundare

Anadrolul este, din păcate, cel mai dăunător steroid oral. Aportul său poate provoca multe efecte secundare considerabile. Este foarte toxic la ficat. Majoritatea utilizatorilor se pot aștepta la anumite modificări patologice ale valorilor hepatice după aproximativ o săptămână. Dozajul mai lung și / sau dozele mai mari pot determina o decolorare galbenă a unghiilor, ochilor sau icterului pielii). Acest lucru se datorează faptului că oxymetholone induce o creștere a biliburinei în ficat, producând un pigment biliar care provoacă decolorarea galbenă a pielii. Alte reacții adverse posibile pot include dureri de cap, greață, vărsături, dureri de stomac, lipsa apetitului, insomnie și diaree.

Concluzie

Nu există nicio îndoială că Anadrol este un steroid care poate lucra rapid și puternic în construirea corpului. Acesta este motivul pentru care mulți sportivi, în special culturisti, îl iau pe Anadrol. Cu toate acestea, utilizarea Anadrol nu este atât de simplă. Consumul de acest medicament necesită supravegherea unui medic. Dacă luați Anadrol în doze și moduri necorespunzătoare, riscurile pentru sănătate sunt mari. Ce trebuie să faceți este să utilizați Anadrol cu ​​înțelepciune. Consultați cu regularitate un doctor cu reputație pentru a primi întotdeauna cele mai bune sfaturi. Medicul vă va spune când puteți utiliza Anadrol și când trebuie să întrerupeți consumul acestuia. Pentru informații suplimentare despre utilizarea Anadrol, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>