Anadrol og dianabol, som er best for muskel vekst

Anadrol og Dianabol er Anabole steroid kosttilskudd som nyttig både å forme kroppen og vokse muskel. Hvilken er best for deg?

Anadrol Dianabol gjennomgang

Anadrol og Dianabol er en anabole steroider kosttilskudd mest kommentert av idrettsutøvere og kroppsbyggere. Begge disse kosttilskudd er bevist effektive i å øke muskelvekst av raskt og øke betydelig styrke. Hvis du fortsatt forvirret Anadrol eller Dianabol, kan du fortsette å lese anmeldelsen nedenfor.

Hva er Anadrol

Anadrol er et supplement kalt Oxymetholone. Anadrol er et supplement som kan hjelpe øke muskelvekst, forbedre muskel, øke styrke og tretthet. Anadrol fungerer ved å øke produksjonen av røde blodceller, øke nitrogen oppbevaring, og øke protein synteseprosessen. Anadrol er en anabole steroider som er veldig kraftig og effektiv så du kan se resultatene i bare to uker.

Hva er Dianabol

Anabole steroid Dianabol er et svært populært og nyttig å stimulere muskelvekst. Dianabol fungerer ved påskynde prosessen med proteinsyntese og glycogenolysis. Dianabol konvertere karbohydrater du spiser for å bygge muskler. Dianabol kunne også forbedre muskels evne til å beholde nitrogen. Mer nitrogen i kroppen det er stadig mer lett å bygge muskler.

Sammenligning mellom Anadrol og Dianabol

  • Anadrol litt tykkere og sterkere enn Dianabol så Anadrol har flere bivirkninger enn Dianabol.
  • Anadrol årsaken vannretensjon.
  • Du kan se resultatene av Anadrol etter 2-4 uker med behandling.
  • Dianabol har en høyere grad av risiko enn Anadrol skallethet.
  • Dianabol årsaker væskeansamlinger ikke like strenge som Anadrol.
  • Dianabol gir muskel mindre enn Anadrol.
  • Dianabol billigere enn Anadrol.
  • Dianabol resultatene kan sees etter seks uker med behandling.

Konklusjoner om Anadrol Dianabol gjennomgang

Anadrol og Dianabol er et supplement som er like gunstig til musklene. Anadrol gir stor muskel størrelse og styrke betydelig. Gi stor muskel uten mye vannretensjon sammenlignet med Anadrol mens Dianabol. Men Anadrol er kraftigere enn Dianabol.

Begge disse kosttilskudd har samme bivirkninger hvis det brukes i lange perioder. Du bør ta denne steroid i henhold til den anbefalte doseringen. Bruke lave doser og ikke bli lenge bruk av denne steroid.

Valget er i dine hender. Les mye informasjon fra ulike kilder. Du kan stille spørsmål og oppsøke lege. Hvis du har besluttet å supplere som ønsker å kjøpe, kan du få det på den offisielle nettsiden Anadrol eller Dianabol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>