Anadrol och dianabol, som är bäst för muskel tillväxt

Anadrol och Dianabol är anabola steroider kosttillskott som gynnar både bildar kroppen och växa muskel. Vilket är bäst för dig?

Anadrol Dianabol recension

Anadrol och Dianabol är en Anabol steroid kosttillskott mest diskuteras av idrottsmän och kroppsbyggare. Båda dessa tillägg är bevisat effektiv i ökad muskeltillväxt av snabbt och avsevärt öka styrka. Om du fortfarande förvirrad att välja Anadrol eller Dianabol, Fortsätt läsa recension nedan.

Vad är Anadrol

Anadrol är ett tillägg som kallas Oxymetolon. Anadrol är ett kosttillskott som kan hjälpa öka muskeltillväxt, förbättra muskelmassa, ökad styrka och trötthet. Anadrol fungerar genom att öka produktionen av röda blodkroppar, öka kvävereningen och öka protein syntes process. Anadrol är en Anabol steroid som är mycket kraftfull och effektiv så att du kan se resultaten på bara två veckor.

Vad är Dianabol

Anabol steroid Dianabol är en mycket populär och användbar att stimulera muskeltillväxt. Dianabol fungerar genom att påskynda processen för proteinsyntesen och glykogenolys. Dianabol konvertera de kolhydrater du äter för att bygga muskler. Dianabol kunde också förbättra den muskel förmåga att behålla kväve. Den mer kvävgasen i kroppen är det allt lättare att bygga muskler.

Jämförelse mellan Anadrol och Dianabol

  • Anadrol något tjockare och starkare än Dianabol så Anadrol har fler biverkningar än Dianabol.
  • Anadrol orsak vattenretention.
  • Kan du se resultaten av Anadrol efter 2-4 veckors användning.
  • Dianabol har en högre grad av risk än Anadrol skallighet.
  • Dianabol orsakar vätskeretention inte lika allvarlig som Anadrol.
  • Dianabol ger muskeln mindre än Anadrol.
  • Dianabol billigare än Anadrol.
  • Dianabol resultat kan ses efter 6 veckors användning.

Slutsatser om Anadrol Dianabol recension

Anadrol och Dianabol är ett tillägg som är lika bra för musklerna. Anadrol ge stor muskelmassa och styrka betydligt. Medan Dianabol ge stora muskler utan en massa vattenretention jämfört med Anadrol. Men Anadrol är mer kraftfull än Dianabol.

Båda dessa tillägg har samma biverkningar om de används under långa perioder. Du bör ta denna steroid enligt Rekommenderad dosering. Med låga doser och inte vara för lång användning av denna steroid.

Valet är i dina händer. Läst en hel del information från olika källor. Du kan ställa frågor och rådfråga en läkare. Om du har beslutat att komplettera som vill att du ska köpa, du kan få det på den officiella webbplatsen Anadrol eller Dianabol.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>