Anadrol en dianabol, die het beste is voor Spierversterkend

Anadrol en Dianabol zijn anabole steroïde-supplementen dat gunstig te vormen van het lichaam en spieren groeien. Welke is het beste voor u?

Anadrol Dianabol test

Anadrol en Dianabol is een anabole steroïde supplementen meest besproken door atleten en bodybuilders. Beide van deze supplementen zijn bewezen effectief in toenemende spiergroei door snel en sterkte aanzienlijk te verhogen. Als u nog steeds verward om Anadrol of Dianabol te kiezen bent, gaat u verder lezen van het overzicht hieronder.

Wat is Anadrol

Anadrol is een supplement bekend als Oxymetholone. Anadrol is een supplement dat helpen kan verhogen spiergroei, verbetering van de spier, verhoging van kracht, en vermoeidheid. Anadrol werkt door het verhogen van de productie van rode bloedcellen, verhogen stikstof retentie, en eiwit synthese proces verhogen. Anadrol is een anabole steroïde die is zeer krachtig en effectief zodat u de resultaten kunt zien in slechts twee weken.

Wat is Dianabol

anabole steroïde Dianabol is een zeer populaire en nuttig om spiergroei te stimuleren. Dianabol werkt door het versnellen van het proces van eiwitsynthese en glycogenolyse. Dianabol converteren de koolhydraten u eten om spier te bouwen. Dianabol was ook in staat om de spier vermogen te behouden stikstof te verbeteren. De meer stikstof beschikbaar in het lichaam is het steeds gemakkelijker om spier te bouwen.

Vergelijking tussen Anadrol en Dianabol

  • Anadrol lichtjes dikker en sterker dan Dianabol zodat Anadrol meer bijwerkingen dan Dianabol heeft.
  • Anadrol oorzaak waterretentie.
  • Kunt u de resultaten van Anadrol na 2-4 weken gebruik.
  • Dianabol heeft een hogere mate van risico dan Anadrol kaalheid.
  • Dianabol oorzaken water retentie niet zo ernstig als Anadrol.
  • Dianabol biedt spier minder dan Anadrol.
  • Dianabol goedkoper dan Anadrol.
  • Dianabol resultaten na 6 weken van het gebruik van kunnen worden gezien.

Conclusies over Anadrol Dianabol test

Anadrol en Dianabol is een supplement dat even gunstig is voor de spieren. Anadrol bieden aanzienlijk grote spiermassa en kracht. Terwijl Dianabol bieden grote spier zonder een heleboel waterretentie in vergelijking met Anadrol. Maar Anadrol is krachtiger dan Dianabol.

Beide van deze supplementen hebben de dezelfde bijwerkingen als gebruikt voor lange periodes. U moet dit steroïde overeenkomstig de aanbevolen dosering. Met behulp van lage doses en wees niet te lang gebruik van deze steroïde.

De keuze is in uw handen. Lezen een heleboel informatie uit verschillende bronnen. U kunt vragen en raadpleeg een arts. Als je hebt besloten te vullen die wil dat je om te kopen, kunt u het op de officiële website Anadrol of Dianabol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>