Alimente super pentru un număr scăzut de spermatozoizi

Puteți îmbunătăți calitatea spermei alegând mâncarea potrivită. Deci, să ai grijă de sănătatea ta și să încerci super-mâncare pentru un număr scăzut de spermatozoizi. La un moment dat în viață, toată lumea visează să aibă copii. Dacă intenționați să aveți un copil și doriți să vă creșteți bărbatul ca bărbat, una dintre modalitățile naturale de a face acest lucru este să aveți alimente vegetariene pentru a crește numărul de spermatozoizi. Cu toate acestea, puteți avea și unele alimente pe bază de carne. Citiți mai jos pentru a afla care alimente pentru un număr scăzut de spermatozoizi.

Alimente sanatoase super pentru un numar scazut de spermatozoizi

Următoarele sunt cele mai bune 7 alimente pentru un număr scăzut de spermatozoizi, care vă vor ajuta să creșteți numărul de spermatozoizi.

 • Stridii.

Stridiile sunt una dintre cele mai bune surse de zinc ale omului, care ajută la producția de spermă. De asemenea, nu doare că sunt un afrodiziac, deci încărcați-l cu 15 mg pe zi – în jur de 50 g de stridii – și veți face copii înainte să-l știți.

 • Ciocolata neagra.

Ciocolata neagra contine un aminoacid care sa dovedit a dubla volumul spermei si spermei. Este, de asemenea, ridicat în antioxidanți – suficient pentru a rivaliza rodie și fructe de padure acai. Antioxidanții sunt o armă mare împotriva radicalilor liberi, moleculele urât mirositoare găsite în poluare și toxine care sunt legate de infertilitatea masculină. Dar nu treceți peste bord – punerea în greutate poate provoca dezechilibre ale testosteronului, ceea ce ar putea scădea numărul de spermatozoizi ai bărbatului. Câteva pătrate pe zi sunt multe.

 • Sparanghel.

Sparanghelul este o altă armă împotriva radicalilor liberi răi. Este, de asemenea, ambalat cu vitamina C, care protejează spermatozoizii împotriva daunelor și mărește motilitatea și volumul – astfel că bărbatul dvs. va avea mai mulți înotători și se vor deplasa mai repede.

 • Banane.

Bananele au descoperit că cresc libidoul masculin și reglează hormonii sexuali datorită unei enzime numite bromelain. De asemenea, sunt pline de vitaminele C, A și B1, care vor spori capacitatea organismului de a produce spermă.

 • Spanac.

Acidul folic este vital pentru dezvoltarea spermei sănătoase. Spanacul și alte tipuri de legume verzi cu frunze sunt o sursă bogată de vitamină. Când nivelurile de acid folic sunt scăzute, există o șansă mai mare de a produce spermatozoizi malformați. Acest lucru va duce la sperma care va avea dificultati sa ajunga la ou si sa penetreze bariera protectoare. De asemenea, există o probabilitate mai mare de defecte congenitale datorită anomaliilor cromozomiale defectuoase ale spermei.

 • Brocoli.

Pe lângă spanac, o altă legume verde plină de acid folic este broccoli. Acidul folic, cunoscut și ca vitamina B9, este deja cunoscut pentru a ajuta femeile să conceapă și acum devine din ce în ce mai recunoscut ca fiind important în fertilitatea masculină. Într-un studiu, bărbații care au luat o doză zilnică au crescut numărul de spermatozoizi cu până la 70%.

 • Nuci.

Nucile sunt pline de acizi grasi omega-3 care ajuta la cresterea volumului spermei si a productiei prin cresterea fluxului de sange catre testicule. De asemenea, este plină de arginină, cunoscută pentru creșterea volumului materialului seminal. Acesta conține de două ori mai mulți antioxidanți decât alți nuci, ajutându-vă să luptați împotriva toxinelor din fluxul sanguin.

Modificările stilului de viață sunt, de asemenea, importante

Un număr scăzut de spermatozoizi a fost adesea asociat cu factori precum deficitul de zinc sau lipsa de vitamine. Deci, a face unele schimbări nutriționale poate fi o modalitate foarte bună de a aduce numărul de spermatozoizi în sus. Cu toate acestea, consumul de alimente pentru scăderea numărului de spermatozoizi nu este suficient. De asemenea, veți avea nevoie de schimbări de stil de viață, cum ar fi:

 • Exercițiu suficient.
 • Pierzând greutate.
 • Renunțați la fumat.
 • Evitarea anumitor medicamente care includ antibiotice, antiandrogene și antiinflamatoare.
 • Reducerea stresului.
 • A dormi destul.
 • Încercarea unui supliment pe bază de plante.

Dacă tu și partenerul tău întâmpinați dificultăți de concepere, credeți că există întotdeauna soluții naturale. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține alte sfaturi care vă pot ajuta, de asemenea, să vă concepeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>