Alimente de vârf pentru disfuncții erectile

Disfuncția erectilă afectează până la 52% dintre bărbați. Vestea bună, unele studii au arătat beneficiile anumitor alimente pentru tratamentul disfuncției erectile. Unul din patru bărbați cu vârsta sub 40 de ani suferă de disfuncție erectilă. Se pare că nu există nicio modalitate de a preveni această afecțiune, dar dieta dvs. ar putea sugera altfel. De aceea puteți încerca unele alimente pentru tratamentul disfuncției erectile.

Rolul stilului de viață în tratamentul disfuncției erectile

Există mai multe motive pentru care o dietă bună poate ajuta la prevenirea și chiar inversarea disfuncției erectile. Consumul de alimente sănătoase reduce riscul de apariție a unor probleme vasculare comune cauzate de colesterolul ridicat, de zahăr din sânge ridicat, de niveluri ridicate de trigliceride și de supraponderabilitate. Disfuncția erectilă este o problemă a fluxului sanguin, astfel încât, atunci când păstrați vasele de sânge în stare bună de sănătate, reduceți riscul de disfuncție erectilă. Consumul anumitor alimente și evitarea altora pot contribui cu adevărat la reducerea riscului de apariție a disfuncției erectile.

5 alimente de vârf pentru disfuncții erectile

Unele modificări ale stilului de viață pot fi benefice, cum ar fi renunțarea la fumat, exercitarea regulată și scăderea în greutate. Un medic vă poate ajuta să decideți dacă medicamentul este sau nu necesar în fiecare caz particular, dar există și unele alimente pentru disfuncția erectilă, care s-au dovedit a fi de ajutor.

  • Pepene.

Un studiu a constatat că un nutrient numit citrulină, găsit în pepeni, poate avea un efect de relaxare a vaselor de sânge similar cu Viagra.

  • Pește.

Există o legătură puternică între bolile de inimă și disfuncția erectilă – amintiți-vă, este vorba de a obține curgerea sângelui și pomparea corectă. Omega-3 din pește poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă ajutând la menținerea sănătății vaselor sanguine și funcționării adecvate, în timp ce prevenirea inflamației. Studiile au arătat că bărbații care au o dietă care conține boabe întregi, fructe, legume și pești grași au o probabilitate mai scăzută de a avea disfuncție erectilă.

  • Fructe de padure.

Afinele, cireșele, murele și coacăzii negri s-au dovedit a fi deosebit de utile în lupta împotriva disfuncției erectile. Când sunt combinate cu exerciții fizice, alimentele bogate în flavonoide reduc riscul de disfuncție erectilă cu 21%.

  • Usturoi.

Un studiu foarte mic a constatat chiar că șase din șapte bărbați cu disfuncție erectilă au văzut îmbunătățiri consumând patru căței de usturoi pe zi timp de trei luni. Asigurați-vă că luați o băutură mintală înainte să vă ocupați.

  • Nuci.

Nucile și semințele sunt o excelentă sursă de grăsimi proteice și sănătoase în dietele noastre. Fisticul, în special, conține l-arginină, pe care corpul o transformă în oxid nitric. Îți ajută recipientele cu flux sanguin.

Îmbunătățiți stilul de viață

Doar pentru că vă confruntați cu disfuncție erectilă nu înseamnă că este timpul să luați un medicament sau să vă uitați la măsuri invazive. În schimb, puteți obține rezultate pozitive prin alegerea celor mai bune alimente pentru disfuncția erectilă. În cele din urmă, poate fi utilă și analizarea factorilor de stil de viață suplimentar care pot afecta performanța sexuală. Exercitiile, dormitul suficient si reducerea stresului pot reduce simptomele disfunctiei erectile. În plus, este important să se limiteze consumul de alcool; și dacă fumezi, căutați soluții pentru a opri. Pentru a afla mai multe despre tratamentele naturale pentru disfuncția erectilă, puteți face clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>