Alimente bune pentru regenerarea ficatului

Ficatul este o putere a unui organ. În cazul în care ficatul a fost deteriorat, există unele alimente bune pentru regenerarea ficatului. Ficatul îndeplinește o varietate de sarcini esențiale, de la producerea de proteine, colesterol și bilă la depozitarea vitaminelor, a mineralelor și chiar a carbohidraților. De asemenea, sparge toxinele precum alcoolul, medicamentele și produsele secundare naturale ale metabolismului. Menținerea ficatului în formă bună este importantă pentru menținerea sănătății. Pentru a vă asigura că ficatul nu este suprasolicitat și deteriorat, dieta zilnică trebuie să includă alimente bune pentru generarea de ficat.

Ce este regenerarea ficatului?

Probabil că nu puteți preveni complet orice afectare a ficatului, dar întrebarea întreabă cum să “atenueze” pagubele și că, credem, putem fi realizate. Vă puteți baza pe anumite alimente bune pentru regenerarea ficatului. Vă puteți baza pe unele alimente bune pentru regenerarea ficatului. Ficatul este singurul organ visceral cu o capacitate regenerativă mare. Se poate regenera după o leziune sau după îndepărtarea chirurgicală, un procent de 25% din masa ficatului se poate regenera la dimensiunea completă. Procesul de regenerare permite ficatului să recupereze masa pierdută fără a afecta viabilitatea întregului organism.

Care sunt alimentele bune pentru regenerarea ficatului?

Am făcut o listă cu câteva alimente bune pentru regenerarea ficatului. Incorporați-i în dieta dvs. zilnică pentru a reînnoi în mod natural acest organ vital!

  • Peștii grași.

Peștii pe bază de pește conțin acizi grași omega-3, care sunt grăsimi sănătoase care reduc inflamația. Consumul de pește gras bogat în omega-3 are multe beneficii pentru ficat.

  • Avocado.

Cercetătorii au raportat că avocado, umplut cu grăsimi sănătoase, conține substanțe fitochimice care au redus leziunile hepatice.

  • Afine și afine.

Boabele sunt bogate in antioxidanti, care ajuta la protejarea ficatului de daune. Ele pot chiar îmbunătăți răspunsurile sale imune și antioxidante.

  • Sfecla.

Există dovezi că sfecla poate proteja ficatul prin reducerea excesului de acizi grași.

  • Voinicică.

S-ar putea să fiți surprins să aflați că broccoli, aroganta este o legumă cruciferă, adică conține aceleași compuși ai sulfului care dau broccoli o parte din potențialele beneficii pentru sănătate legate de ficat.

  • Varză.

Împreună cu compușii de sulf, varza conține colină, un nutrient important pentru sănătatea ficatului.

  • Turmeric.

Turmeric a fost folosit în medicina chineză pentru tratarea problemelor hepatice de secole. Curcuminoidele găsite în mirodenii ar putea împiedica acumularea de grăsimi în organ.

  • Usturoi.

Cu mii de ani în urmă, usturoiul a fost prescris pentru a trata o gamă largă de afecțiuni și boli, inclusiv probleme respiratorii, paraziți și digestie slabă. Acum, un studiu arată că suplimentele de usturoi pot beneficia de funcția hepatică. O altă lucrare a constatat că un compus derivat din usturoi ar putea ajuta la vindecarea daunelor hepatice induse de alcool.

  • Ulei de masline.

Uleiul de masline este considerat o grasime sanatoasa datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate. Studiile arată că consumul de ulei de măsline scade nivelul de grăsime din ficat, crește fluxul de sânge și îmbunătățește nivelul enzimelor hepatice.

Regenerați ficatul cu supliment

Ficatul dvs. este una dintre cele mai importante părți ale sistemului digestiv, ajutându-vă să eliminați orice toxine care ajung în corpul vostru. De fapt, este singurul organ care are puterea de a se regenera. Sunt disponibile alimente bune pentru regenerarea ficatului, dar pentru rezultate mai bune, vă sugerăm să luați un supliment de ficat de înaltă calitate. Liver Support Plus este suplimentul pentru ficat potrivit deoarece conține ingrediente naturale care includ sfeclă roșie, cremă de lapte, rădăcină, rădăcină de cicoare, păpădie, extract de anghinare și extract de chinca piedrea. Liver Support Plus vă poate ajuta să îmbunătățiți sănătatea ficatului pentru a prelungi durata de viață a acestui important sistem de filtrare. Trebuie doar să luați în total două capsule pe zi. Pentru cel mai bun echilibru, va trebui să luați una din capsule dimineața, iar cealaltă seara. Dacă doriți informații mai complete despre acest supliment de ficat, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>