Alimentație sportivă: vitamine pentru performanță sportivă

Vitaminele joacă un rol vital în performanța sportivă. Atheliții au nevoie de supliment alimentar suplimentar, care conține vitamine multiple, pentru a le ajuta să se descurce la cele mai bune rezultate. Menținerea unei performanțe atletice puternice și sănătoase este mai mult decât o chestiune de antrenament și “păstrare în formă”. Organismul tau are nevoie de sprijin din suplimentul nutritional sportiv care vine cu vitamine adecvate pentru a pastra performanta si a raspunde la nivelele de varf. Vitaminele nu vă dau mai multă energie, dar ele ajută la deblocarea energiei stocate în alimente, astfel încât corpul dumneavoastră să o poată folosi ca și combustibil. Organismul dvs. are nevoie de vitamine B, vitamina D și vitaminele A, C și E pentru a vă ajuta să jucați sportul la cel mai înalt nivel. Ar trebui să obțineți aceste vitamine din alimentele pe care le consumați, dar dacă nu sunteți, încercați să luați supliment nutritiv pentru sport.

Fapte asupra vitaminelor

Următoarele sunt fapte despre vitamine pe care fiecare sportiv trebuie să știe:

  • vitaminele B.

Vitaminele B includ vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, acid folic și vitamina B12. B vitamine ajuta la: o Conversia alimentelor în energia necesară pentru a juca sport. o Faceți proteinele pentru a vă construi și repara mușchii. o Faceți globule roșii care dau oxigen muschilor. Pentru a obține vitaminele B, puteți încerca aceste alimente: sparanghel, sfecla, broccoli, pâine îmbogățită, cereale, paste, lapte, brânză, iaurt, pește, carne slabă, nuci, semințe, alimente din soia.

  • Vitamina D.

Vitamina D este un nutrient care vă ajută organismul să absoarbă calciul. Calciul și vitamina D lucrează împreună pentru a vă ajuta să mențineți oasele sănătoase. Vitamina D vă ajută, de asemenea, mușchii să funcționeze corect. Puteți găsi vitamina D în lapte de vacă, băuturi din soia fortificate și orez și suc de portocale fortificate.

  • Vitamina A.

Vitamina A este un antioxidant care are rol în organism este de a ajuta la protejarea țesuturilor și a celulelor de radicalii liberi. Este implicat în susținerea sistemului imunitar și a sănătății ochilor și este folosit de organism pentru creștere și dezvoltare. Alimentele care sunt în mod natural bogate în vitamina A includ: caise, iarbă de orz, unt și morcovi (beta-caroten).

  • Vitamina C.

Utilizată frecvent pentru a ajuta la susținerea imunității, știați, de asemenea, că vitamina C poate ajuta la creșterea rezistenței țesutului conjunctiv? Vitamina C poate ajuta la susținerea vaselor de sânge, ligamentelor și tendoanelor. Este unul dintre primii nutrienți care trebuie să se gândească la vremuri de rănire sportivă. Este, de asemenea, implicat în producția de adrenalină, un hormon pe care îl produceți în timpul exercițiilor fizice. Marile surse de hrană ale vitaminei C includ capsicum, fructe citrice, căpșuni, broccoli, roșii și fructe kiwi.

  • Vitamina E.

Vitamina E este binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și poate ajuta la protejarea organismului de stresul de deteriorare oxidantă. Este, de asemenea, un nutrient care ajută la susținerea sistemului imunitar și ne protejează celulele. Pe masura ce oamenii isi maresc sarcina in exercitiu in asteptarea unui eveniment care ruleaza, sistemul lor imunitar este pus sub stres, mai ales pe masura ce iesim din iarna si sezonul rece si al gripei – alimentele bogate in vitamina E ajuta la mentinerea organismului in acest moment. Alimentele naturale bogate în vitamina E includ ulei de măsline, migdale, alune, tofu, avocado și semințe de floarea-soarelui.

Sport supliment alimentar cu vitamine

Puteți obține vitaminele de care aveți nevoie pentru a vă susține performanța sportivă din alimentele naturale. Dacă sunteți un sportiv profesionist, totuși, trebuie să măriți cantitatea de aport de vitamine, luând suplimente nutriționale sportive. Vorbind despre suplimentele de nutriție sportive, unul dintre cele mai bune produse de pe piață este BlackWolfWorkout care are multe vitamine și minerale diferite. BlackWolfWorkout este un set de 3 suplimente. Aveți unul de utilizat înainte de antrenament, unul de utilizat în timpul antrenamentului și unul de utilizat după antrenament. Suplimentul de antrenament vă îmbunătățește nivelul de energie, rezistența și concentrarea. Acesta conține multe ingrediente diferite, dintre care unele includ creatină, BCAA și proteine. Scopul acestei formulări este de a vă oferi mai multă energie înainte de a începe să lucrați. Cel pe care îl folosiți în timpul exercițiilor fizice îmbunătățește fluxul de sânge, rezistența și forța, ajutând astfel la obținerea la maximum a antrenamentului! Această formulă include aminoacizi, BCAA, carbohidrați și vitamine. În cele din urmă, formula care este utilizată după exercițiu reduce timpul de recuperare și vă oferă un câștig! Aceasta are multe vitamine și minerale diferite pentru a vă ajuta corpul să se recupereze după o sesiune. Această formulă ajută de asemenea la îndepărtarea toxinelor și a apei din organism! Dacă este folosit în mod corespunzător, suplimentele BlackWolfWorkout nu vor avea niciun efect secundar negativ! Și acest lucru este adevărat atât pentru bărbați, cât și pentru femei! Vizitați site-ul oficial BlackWolfWorkout pentru a afla informații nutriționale mai complete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>