Alegerea celor mai bune suplimente nutritive pentru sport

Dacă doriți să știți cele mai bune suplimente nutriționale pentru sport, atunci doriți să citiți acest articol. Alimentația sportivă este o industrie cu creștere rapidă, cu proteine, geluri și suplimente energetice fiind produse populare de nutriție sportivă utilizate exclusiv de către culturisti și sportivi, fiind acum folosiți de majoritatea populației. În Statele Unite, suplimentele de nutriție sportive reprezintă acum capse de vitrină. Aproape jumătate (47%) dintre consumatorii care utilizează produsele spun că acestea fac parte din dieta lor zilnică. Din păcate, marea majoritate a suplimentelor de sport nu fac absolut nimic. Din punct de vedere științific, ele sunt doar supraevaluate cu placebo. Nu toate suplimentele, totuși, sunt lipsite de valoare. Există suplimente sportive reale științific dovedite pentru a vă ajuta să creșteți energia, să construiți mușchi, să pierdeți grăsimi și să rămâneți sănătoși. Și în acest articol, veți găsi cele mai bune suplimente nutriționale pentru sport.

Cele 3 cele mai bune suplimente nutritive pentru sportivi

Dacă sunteți un sportiv serios, ați auzit cu siguranță că suplimentele vă pot ajuta să profitați la maximum de sesiunile de antrenament intense și de dieta la fața locului. Dar ce suplimente? Dacă obiectivul dvs. este de a obține cât mai mare și mai puternic posibil, aceste trei cele mai bune suplimente nutriționale pentru sport vă pot ajuta să o faceți.

 • Aminoacizi cu catenă ramificată.

Dacă sunteți un atlet sau culturist puternic, nu ne putem gândi la un singur motiv pentru a nu lua BCAA în timpul antrenamentului. Pe lângă faptul că au gust delicios, sorbind pe BCAA-uri între seturi poate ajuta la accelerarea proceselor de recuperare și reparare după un antrenament dur. Un studiu realizat în 2010 a constatat că participanții care au ingerat BCAA la 100 miligrame pe kilogram de greutate corporală sau aproximativ 9 grame pentru o persoană individuală de 200 de lire s-au confruntat cu o reducere semnificativă a durerii musculare și a leziunilor după un protocol de squat cu volum mare. Se pare că BCAA, în special leucina, ajută la reglarea metabolismului proteinelor prin promovarea sintezei proteinelor și suprimarea degradării proteinelor, ceea ce poate îmbunătăți recuperarea mușchilor deteriorați în timpul antrenamentului de rezistență.

 • Proteine ​​din zer.

Când vine vorba de construirea și păstrarea masei musculare, proteina este unul dintre cele mai importante și populare suplimente nutriționale sportive din lume. Consumul regulat de proteine, în special în “fereastra anabolizantă” care urmează imediat după exercițiu, contribuie la creșterea și repararea semnificativă a fibrelor musculare. Proteina nu este specifică genului, ceea ce înseamnă că beneficiile sale se pot extinde la bărbați și femei de toate vârstele, tipuri de corp și niveluri de fitness.

 • Creatina.

Este cea mai bine cercetată moleculă în toată hrana sportivă – subiectul a sute de studii științifice – și beneficiile sunt clare. Creatina mărește masa musculară și puterea musculară slabă, oferă combustibil, în special în timpul exercițiilor intense, tamponează ionii de hidrogen, recuperează ajutoarele și îmbunătățește adaptările la formare. Și cea mai bună parte este creatina face toate aceste lucruri în mod natural și în siguranță.

BlackwolfWorkout: cel mai bun supliment nutritiv pentru sport

BlackwolfWorkout este un supliment de antrenament all-in-one care combină cele mai bune suplimente nutritive sportive: BCAA, proteine ​​din zer și creatină. BlackwolfWorkout are un amestec unic de ingrediente care vine în cantități optime de BCAA, proteine ​​din zer de calitate, creatină, vitamine și minerale pe care corpul și mușchii necesită înainte, în timpul și după sala de gimnastică, astfel încât să puteți obține “cel mai mult bang pentru antrenament “. Acest supliment conține ingrediente originale și fără umpluturi! BlackwolfWorkout conține fiecare aminoacid esențial necesar organismului pentru a vă asigura că fiecare antrenament contează. Nu mai aveți sentimente de oboseală și trageți-vă la sală. Unele dintre ingredientele pe care le veți găsi în BlackwolfWorkout includ următoarele:

 • L-leucină.
 • Izoleucină.
 • Taurina.
 • Creatină monohidrat.
 • 90% proteină din zer izolat.
 • L-carnitină.
 • Extract de frunze de ceai verde.
 • Vitamina B5, B6, B12 și vitamina E.

Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele pe care le veți găsi în suplimentul BlackwolfWorkout. Motivul pentru care BlackwolfWorkout funcționează mai bine decât suplimentele sportive medii se datorează faptului că combină cele mai bune ingrediente care dă corpului tău nutrienții de care ai nevoie de la momentul în care începi să te antrenezi până la sfârșitul sesiunilor de antrenament. Pentru mai multe detalii despre suplimentul BlackwolfWorkout, vizitați site-ul oficial pentru a vedea descrieri mai detaliate despre acest produs și beneficii suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>