Albirea dintilor pentru dintii sensibili: este posibil?

Albirea dinților este o opțiune excelentă pentru a-ți mări zâmbetul, dar este sigur pentru dinții sensibili? Cum funcționează albirea dinților pentru dinți sensibili? Deseori, dinții sensibili pot fi cauzate de retragerea gingiilor, gingivite sau dinți crăpați. Acest lucru face ca albirea dinților pentru dinții sensibili să fie ceva mai complicată, motiv pentru care este o idee bună să consultați medicul stomatolog înainte de a începe un program de albire. Deoarece medicul stomatolog vă cunoaște cel mai bine și istoricul dvs. stomatologic, este bine informat și, prin urmare, poate lucra cu dvs. pentru a dezvolta cea mai eficientă și mai confortabilă opțiune pentru albirea dinților sensibili atunci când va fi timpul potrivit.

Albirea dintilor pentru dintii sensibili: exista o speranta?

Albirea dinților pentru dinți sensibili este dificilă, dar există cu siguranță o speranță. În timp ce există pe piață nenumărate geluri de albire, benzi, paste de dinți și alte tratamente, cei cu dinți și gingii sensibile trebuie să fie mai precauți cu privire la produsele selectate. Deveniți dinți mai albi și mai strălucitori este de fapt despre ingredientele active. Există trei formule cheie pentru albirea și îngrijirea dinților:

  1. Bromelina: o enzimă derivată din ananas – poate descompune petele de pe suprafața dinților fără efecte nocive, abrazive pentru smalț. De fapt, gelurile de albire a dinților cu enzimă naturală (cum ar fi bromelaina) au efecte de albire mai bune decât mai multe formule de pastă de dinți abrazive care includ ingredientul de albire precum perlita.
  2. Extract de semințe de grapefruit: S-a spus că gelurile de albire a dinților care conțin extract de semințe de grapefruit fac minuni în albire. Extractul de semințe de grapefruit este un ingredient natural care va albi dinții fără a purta smalțul dinților.
  3. Extract de flori de mușețel: Extract de flori de mușețel albeste în mod natural dinții și previne petele fără sensibilitate.

Albirea dintilor pentru dintii sensibili acasa

Poate îți învinovățești cafeaua sau ceaiul de dimineață. Sau apoi din nou, s-ar putea să vă bucurați de vinul roșu puțin prea des. Indiferent de vinovat, dinții dvs. sunt vizibil galbeni și ați dori să faceți ceva în acest sens. Ei bine, albirea dinților pentru dinți sensibili este foarte posibil să se facă acasă. Atunci când nu puteți face un splurge la cabinetul stomatologului pentru un tratament profesional de albire, produsul de albire a dinților la domiciliu este următorul lucru. Indiferent dacă preferați benzi, geluri, stilouri sau truse, există un tratament acolo pentru ca toată lumea să obțină un zâmbet mai alb, fără durere sau sensibilitate. Și l-am găsit pe cel mai bun dintre ei. Scufundați dinții în alegerea noastră de albire a dinților pentru dinți sensibili, mai jos.

MySmile Teeth Whitening Kit: ideal pentru dinții sensibili

Asistența profesională scumpă este la îndemâna multor dintre noi, iar pastele de dinți de albire nu fac mereu treaba. Dacă doriți să vă readuceți încrederea, în ușurință și în propria casă, puteți cumpăra MySmile Teeth Whitening Kit – un kit de acasă premium, care luminează eficient și albeste culoarea dinților. MySmile Teeth Whitening Kit este cel mai bun kit de albire a dinților pentru cea mai bună valoare. Kit-ul este dotat cu lumină LED, tavă pentru gură, gel și manual. MySmile Teeth Whitening Gel este ideal pentru dinții sensibili, deoarece este format dintr-un amestec puternic de botanice care includ bromelina, extract de semințe de grepfrut și extract de flori de mușețel. Îți va plăcea faptul că acest produs este natural, dar puternic în același timp. Utilizatorii MySmile Teeth Whitening Kit nu sunt doar persoane cu dinți sensibili, ci și cei care urmăresc stilul de viață vegan și oamenii în general. Folosind MySmile Teeth Whitening Kit, un zambet superb și dinți mai albi sunt la îndemâna ta! Iată cum se folosește MySmile Teeth Whitening Kit:

  • Așezați tava gurii peste dinți și ștergeți orice gel care este în contact cu gingiile.
  • Apăsați butonul de pornire pentru a începe numărătoarea inversă a celor zece minute. Închideți gura pentru a fixa tava în poziție.
  • După ce lumina se stinge automat și auziți tonul prompt, îndepărtați tava gurii.
  • Clătiți dinții cu apă caldă, apoi scoateți tava gurii de la lumina de albire și curățați-o.
  • Pentru rezultate complet optime, repetați această procedură de albire timp de șase până la douăsprezece zile consecutive.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre MySmile Teeth Whitening Kit, nu ezitați să accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>