Albirea dinților cu cărbune: funcționează?

Albirea dinților cu cărbune a fost o tendință în creștere pe rețelele de socializare. Imaginile cu persoanele care se spală pe dinți cu cărbune sunt cu siguranță convingătoare. Ceea ce trebuie să știți este că albirea dinților cu cărbune nu implică utilizarea de brichete la grătar sau creioane pentru artiști de cărbune pentru spălarea și curățarea dinților. Ingredientul activ în produsele de albire a dinților de cărbune și pasta de dinți cu cărbune este, în general, cărbune activat.

Ce este cărbunele activat?

Cărbunele activat este conceput special pentru uz medicinal. Pentru a-l „activa”, cărbunele vechi obișnuit este încălzit alături de un gaz, ceea ce face cărbunele să dezvolte pori mari.Porii fac cărbunele absorbant, permițându-i să capteze compuși precum otrăvuri și gaz intestinal. Este posibil să găsiți cărbune activat pentru albirea dinților în mai multe forme. În unele cazuri, se vinde sub formă de pulbere pe care o aplicați pe dinți cu o periuță de dinți umedă. Anumite tipuri de pastă de dinți o conțin. Atunci când se aplică pe dinți, cărbunele activat prinde și îndepărtează petele pentru un efect de albire. Cu toate acestea, perierea cu cărbune poate avea câteva riscuri.

Riscurile de albire a dinților cu cărbune

Albirea dinților cu cărbune poate provoca mai mult rău decât bine. De fapt, nu a fost făcut un studiu care să arate că utilizarea produselor de cărbune pentru îngrijirea sănătății orale face ceva bun pentru dinți. Cărbunele este abraziv, iar cei mai renumiți stomatologi sunt de acord că abrazivitatea cărbunelui poate avea efecte negative asupra dinților oamenilor. Dacă se folosește cărbune activat prea des sau incorect, emailul poate eroda. După ce eliminați smalțul, nu va mai reveni. În timp ce utilizați ceva abraziv, cum ar fi cărbunele pentru a scăpa petele de suprafață, poate face ca dinții să pară mai albi pe termen scurt, ei pot părea mai gălăgiți, deoarece vă subțiați acea smalță și arătați mai mult din dentina interioară, care este mai întunecată. Efectele potențial dăunătoare ale cărbunelui activ nu se opresc din pierderea smalțului. Pierderea smalțului poate duce la creșterea sensibilității și creșterea sensibilității la cariile dentare.

Există o opțiune mai bună pentru albirea dinților?

Oamenilor le place să încerce noi moduri și tendințe, cum ar fi albirea dinților cu cărbune, dar vă sfătuim să utilizați doar ceea ce s-a dovedit că funcționează. MySmile Teeth Whitening Kit este una dintre cele mai bune opțiuni de albire a dinților care s-a dovedit că funcționează. Mulți oameni au încercat să-și albească dinții, dar majoritatea ajung cu dinți care arată mai gălăgiți sau mai grenați decât înainte. Ei bine, puteți rezolva această îngrijorare care dă încredere fără a vizita un medic stomatolog, MySmile Teeth Whitening Kit este gata și vă așteaptă să vă ajute. Kitul este livrat cu geluri, tavă pentru modelarea siliconului, lumină LED și manual de instrucțiuni. Următoarele sunt câteva dintre avantajele oferite de MySmile Teeth Whitening Kit:

  • Conceput pentru un zâmbet mai luminos.
  • Gata gata de albire a dinților.
  • Fabricat cu ingrediente naturale.
  • Are grapefruit, aloe vera și mușețel.
  • Formula sigură pentru dinți și gingii.
  • Costume pentru vegani și vegetarieni.

Este foarte ușor să folosiți MySmile Teeth Whitening Kit. Pentru detalii despre utilizarea acestuia, vă rugăm să faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>