Albirea dintilor acasa: 4 moduri naturale

Într-o lume în care puteți beneficia de un tratament de dinți de înaltă calitate în confortul propriei case, este de aceea că puteți face și albirea dinților acasă. Albirea dinților nu trebuie să vă coste mulți bani. Există astăzi opțiuni ieftine, eficiente de albire a dinților. Albirea se poate face acasă în moduri sigure și naturale, dar înainte de a încerca albirea dinților acasă, ar trebui să știți câteva lucruri.

Ce face ca dinții să pară galbeni?

Există mai mulți factori care fac ca dinții să devină plictisitori și să-și piardă sclipirea strălucitoare și albă. Anumite alimente îți pot pata smaltul, care este stratul cel mai exterior al dinților. În plus, acumularea plăcii pe dinți îi poate face să pară galbeni. Acest tip de decolorare poate fi de obicei tratat cu remedii regulate de curățare și albire. Cu toate acestea, uneori dinții arată galbeni, deoarece smalțul dur s-a erodat, dezvăluind dentina de dedesubt. Dentina este un țesut osos, natural, galben, care se află sub smalț. Iată 4 moduri simple de albire a dinților la domiciliu.

Albirea dinților naturali la domiciliu

Următoarele moduri naturale vă pot ajuta să vă albiți dinții:

  • Modificări dietetice.

Eliminarea alimentelor care marchează dinții poate preveni colorarea în continuare. Alimentele și băuturile care conțin taninuri, precum vinul și ceaiul, pot păta dinții. Cafeaua și sodele întunecate le pot pata. Renunțarea la fumat sau a produselor din tutun poate reduce riscul petelor de nicotină. De asemenea, poate preveni cariile dentare și bolile gingivale, ambele putând deteriora smalțul și pot provoca probleme de sănătate orală.

  • Albirea cu fructe.

Papaină și bromelanină, care sunt enzimele din papaya și ananas, pot fi de ajutor pentru albirea dinților acasă. Un studiu a găsit dovezi că soluțiile care conțin aceste ingrediente ar putea oferi efecte modeste de albire.

  • Folosiți un amestec de turmeric.

Turmericul poate fi folosit și pentru albirea dinților naturali la domiciliu. Amestecați turmericul cu uleiul de nucă de cocos și înghițind amestecul în gură câteva minute în fiecare zi sau de mai multe ori pe săptămână. Atât uleiul de nucă de cocos, cât și turmericul sunt foarte bune pentru gestionarea unui microbiom oral sănătos. Acest lucru este important, deoarece un biom în gură care menține placa și biofilmul la distanță este esențial pentru îndepărtarea și prevenirea petelor.

  • Spala-te pe dinti.

Poate cel mai obișnuit mod de a vă menține dinții albi este de a-i peria regulat și la orele corespunzătoare. Dacă tocmai ați consumat un aliment despre care se știe că se pătează dinții, se periază dinții cât mai curând posibil. Poate suna simplu, dar funcționează. Indiferent de câte trucuri de albire încercați, dacă nu vă spălați dinții de două ori pe zi, și după ce fumați sau mâncați alimente care pătează dinți, veți inversa rapid avantajele albirii dinților.

Albirea dinților acasă: încercați MySmile Teeth Whitening Kit

Există un alt mod eficient de albire a dinților la domiciliu, asta prin utilizarea MySmile Teeth Whitening Kit. MySmile Teeth Whitening Kit este un produs avansat de albire a dinților de la Eco Masters. Kitul include gel de albire, tavă și accelerator de lumină LED.

  • Gelul de albire este realizat cu un amestec puternic de botanice. Sigur pentru dinți sensibili.
  • Tava este moale și confortabilă, se potrivește oricărei dimensiuni. Un singur tratament atât pentru dinți de sus, cât și de jos.
  • Accelerația de lumină LED accelerează procesul de albire. Este integrat cu cronometru de 10 minute.

Dacă sunteți în căutarea unui kit de albire a dinților pe care îl puteți folosi în confortul propriei case, MySmile Teeth Whitening Kit va satisface cerințele dvs. Puteți folosi chiar și în puțin timp, aproximativ 10 minute până la 15 minute. Accesați site-ul oficial pentru a afla cum să folosiți MySmile Teeth Whitening Kit în mod corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>