Aflați efecte secundare Winstrol înainte de a le folosi

Winstrol este un steroid anabolic foarte eficient pentru culturism. Totuși, toți culturistii ar trebui să știe efectele secundare ale Winstrol înainte de a folosi acest steroid. Mulți culturisti utilizează Winstrol deoarece acest steroid tinde să pună cel mai puțin stres pe corp. Cu toate acestea, există încă câteva evoluții neplăcute pe care le-ați putea întâmpina când utilizați Winstrol.

Doză Winstrol

Următoarele sunt dozele recomandate de Winstrol pentru a crea rezultate impresionante:

 • Winstrol pentru rezistență – 25 mg în fiecare zi timp de 8-10 săptămâni.
 • Winstrol pentru tăiere – 50 mg în fiecare zi timp de 6-8 săptămâni.
 • Winstrol pentru umplere – 100 mg în fiecare zi timp de 4 săptămâni.

Aceste doze sunt considerate sigure pentru organism, dar nu înseamnă că acestea nu au efecte secundare. Winstrol, cu toate acestea, este un medicament chimic care poate afecta performanța organismului atât pozitiv cât și negativ.

Cum să faceți față efectelor secundare Winstrol

Nu există un glonț magic pentru a face față efectelor secundare cauzate de Winstrol. Nu există un singur medicament sau o tehnică pe care să o puteți utiliza pentru a le face să dispară, deoarece cea mai bună metodă implică tratarea fiecărui efect secundar separat și folosirea abordării corecte pentru a minimiza efectul secundar sau a face să dispară. Înainte de a trece la pașii specifici, iată câteva sfaturi generale pe care trebuie să le țineți cont:

 • Luați doar doza recomandată de Winstrol.
 • Nu măriți doza până când corpul dumneavoastră nu sa obișnuit cu doza mai mică și nu vă mai simți efectele secundare.
 • Nu extindeți un ciclu mai mare de 12 săptămâni dacă sunteți începător.
 • Stack numai cu steroizi adecvați: acest lucru este deosebit de important pentru femei.

Acum, să aruncăm o privire asupra diferitelor efecte secundare Winstrol și asupra modului de abordare a acestora.

 • Virilizarea.

Cu cât este mai mare dozajul Winstrol, cu atât mai multe efecte secundare vor fi declanșate. Această regulă este valabilă și pentru bărbați, prin urmare, prin lipirea unor doze mici, cele mai severe efecte secundare pot fi evitate. Dacă nu vă simțiți niciun efect secundar Winstrol la aceste niveluri scăzute, puteți crește cantitatea în trepte.

 • Libido scăzută.

Dacă efectul dvs. scade libidoul, reduceți doza. Barbatii pot, de asemenea, sa completeze ciclul lor cu un testosteron de rapel si ar trebui sa restabileasca unitatea sexuala la nivelurile sale normale.

 • Probleme de păr și piele.

Dacă sunteți predispusă genetic la aceste condiții, luați Winstrol o puteți declanșa, dar dacă luați steroidul sau, probabil, o veți experimenta oricum. Cel mai bun mod de a trata acest lucru nu este să luați Winstrol timp de câteva săptămâni și atunci când reluați doza trebuie să fie mai mică. Același sfat se aplică femeilor: creșterea excesivă a părului este cel mai bine contracarată prin administrarea unor doze mici.

 • Colesterol ridicat.

Dacă nivelul colesterolului este deja ridicat, mergeți mai întâi într-o dietă și aduceți-l la un nivel normal. Odată ce ați realizat acest lucru, puteți începe să luați Winstrol. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să mergeți la o dietă accidentală: asta nu este sănătos. Încă mai trebuie să mănânci destule pentru a vă menține greutatea, dar trebuie să vă asigurați că nivelul colesterolului dvs. nu se împușcă prea mult.

 • Toxicitatea hepatică.

Dacă luați doza standard de Winstrol și pe o dietă sănătoasă, ficatul dumneavoastră ar trebui să fie bine după ce ați terminat ciclul. Dar va fi o poveste diferită dacă beți băuturi alcoolice în timp ce utilizați Winstrol. Dacă doriți să evitați toxicitatea hepatică, aveți grijă de ficat. Dacă ficatul este în stare bună, nu ar trebui să existe probleme chiar dacă utilizați Winstrol. Aceste efecte secundare Winstrol sunt reale, dar puteți face ceva și asigurați-vă că nu se vor agrava. Toate steroizii anabolizanți au efecte secundare, dar aveți mijloacele de a le manipula și de a obține rezultate maxime.

Legale alternative Winstrol

Puteți mulțumi științei pentru crearea de produse alternative legale pentru multe branduri steroidale. Aceste produse legale imită efectele efectelor steroizilor anabolizanți și oferă aproape același mod de acțiune. Cel mai bun lucru despre ei este că sunt siguri și fără efecte secundare. S-ar putea să vă gândiți cum este posibil? Răspunsul la acest lucru este destul de simplu, selecția elementelor din plante le face lipsite de orice efect secundar. Industrii multiple contribuie la fabricarea alternativelor legale de steroizi anabolizanți, dar sunt doar mai puține care fac același lucru după cum spun ei. Crazybulk este cea mai de încredere companie din lume care produce și vinde produse alternative legale pentru multe mărci steroidale. Produsele de la Crazybulk sunt cunoscute ca fiind sigure, naturale, legale și eficiente. Deci, dacă căutați cea mai bună alternativă Winstrol, găsiți-o numai pe site-ul oficial Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>