Adevărul despre efectele secundare ale curcuminei și curcuminei

Turmeric sau curcumina – principala sa substanță activă – este consumată pentru beneficiile sale pentru sănătate. Dar hai să vorbim despre posibilele efecte secundare de curcumină și curcumină. Turmericul este un condiment galben popular provenind din sudul Asiei. Este un ingredient esențial în multe feluri de mâncare indiene. Dar turmeric a fost, de asemenea, consumat pentru beneficiile sale de sănătate, toate acestea fiind atribuite curcuminei, principala sa componentă activă. Atât curcuma cât și curcumina sunt în general considerate sigure și fără efecte secundare grave. Cu toate acestea, unii oameni sunt preocupați de posibilele efecte secundare ale curcuminei și curcuminei dacă sunt consumate în doze mari.

Curcumina pozitivă și curcumina efecte secundare

Există o mulțime de efecte secundare turmerice și curcumină, cele mai multe dintre ele fiind de fapt benefice. Să începem prin explorarea câtorva dintre efectele secundare pozitive și de ce vă recomandăm să vă luați în considerare aportul de curcumină și curcumină.

  1. Reduce inflamația: Curcumina, ingredientul activ din turmeric, poate ajuta la blocarea activității mai multor enzime implicate în procesul de inflamație, care ar putea avea efecte profunde asupra prevenirii afecțiunilor cronice cum ar fi boala cardiacă, cancerul și diabetul.
  2. Combate depresia: Unele cercetări sugerează că turmericul poate avea efecte puternice de stimulare a dispoziției și ar putea fi deosebit de benefic în tratamentul anumitor condiții de sănătate mintală.
  3. Îmbunătățește sănătatea pielii: datorită capacității sale de a ameliora inflamația, există numeroase beneficii turmerice potențiale pentru piele. Aceasta poate fi chiar eficientă în tratamentul problemelor inflamatorii ale pielii cum ar fi acneea, psoriazisul și dermatita.
  4. Reduce nivelul de zahăr din sânge: Curcumina poate ajuta la stabilizarea nivelului zahărului din sânge prin mai multe mecanisme diferite. În special, se consideră că curcumina scade producția de glucoză, crește secreția de insulină, reduce inflamația și optimizează absorbția zahărului, toate acestea putând ajuta la promovarea unui control mai bun al zahărului din sânge.
  5. Reduce durerea articulară: Una dintre cele mai puternice efecte secundare turmerice și curcumină este capacitatea de a scădea inflamația și de a reduce durerea cronică, în special pentru cei cu poliartrită reumatoidă. Poliartrita reumatoidă este o afecțiune inflamatorie cronică care provoacă durere, umflături și înroșirea articulațiilor.
  6. Reduce nivelul de colesterol: Cercetările sugerează că consumul de extract de curcumă de două ori pe zi timp de 3 luni reduce colesterolul total, lipoproteinele cu densitate scăzută sau colesterolul rău și trigliceridele la persoanele supraponderale cu colesterol ridicat.
  7. Digestia pentru sIDA: O parte din motivul pentru care curcuma este in praf curry este pentru ca adauga un element de deliciositate la alimente. Dar și turmericul poate juca un rol important în digerarea acelui mâncare. Datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatoare, turmericul poate contribui la digestia sănătoasă.

Există efecte secundare negative ale turmericului și curcuminei?

Turmericul și curcumina nu au efecte secundare grave. Cu toate acestea, la doze mari, unii oameni pot fi predispuși la disconfort ușoară, cum ar fi dureri de cap și diaree. Un alt efect secundar posibil: Curcumina și curcumina pot spori efectul diluanților sângelui, potențiând riscul de sângerare, deci dacă sunteți pe medicamentul coumadin sau warfarină, medicul dumneavoastră trebuie să știe dacă utilizați și turmeric.

Experimentați puterea de curcumină și curcumină fără efecte secundare

Dacă doriți să experimenteze beneficiile pentru sănătate ale turmericului și curcuminei fără efecte secundare, atunci TurmericCurcuminPlus este ceea ce aveți nevoie. TurmericCurcuminPlus este un supliment natural care oferă beneficii antiinflamatorii și stimulează sănătatea articulațiilor. Cu toate acestea, acest supliment poate face mai mult decât să elimine durerea și să îmbunătățească mobilitatea. După cum probabil ați ghicit, ingredientul principal este turmericul, dar include și BioPerine, care este obținut din piperină, curcuminoide, celuloză și stearat de magneziu. Având în vedere că conținutul de curcumină și curcumină este atât de ridicat, nu aveți nimic de pierdut și tot ce trebuie să câștigați prin folosirea zilnică a TurmericCurcuminPlus ca o modalitate eficientă de a îmbunătăți sănătatea generală fără efecte secundare. Utilizarea zilnică poate îmbunătăți claritatea și concentrarea mentală, poate ajuta organismul să lupte împotriva radicalilor liberi care cauzează cancer și poate chiar să ajute la combaterea semnelor de îmbătrânire. TurmericCurcuminPlus este produs de VitaBalance. Această companie produce o gamă largă de suplimente naturale și le-au stabilit o reputație solidă în industrie pentru produsele lor puternice, naturale, care pot oferi tipul de rezultate pe care consumatorii le caută. TurmericCurcuminPlus este recomandat pentru că este foarte pur, puternic și sigur. Du-te la site-ul oficial TurmericCurcuminPlus pentru a afla cum să folosești acest supliment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>